< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paracard Bonus Troy 500 TL ve üzeri market harcamalarınıza %20 bonus (Şubat, max 500) (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende de vardı, evet geliyor. +Şok 75₺ de geldi. 500e 525₺ bonus oldu 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şoktan 500₺ ye ne aldınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cepte şoktan 500 tl alışverişe 250+75+5 TL bonus yüklendi. Haber verene teşekkürler.
Cüzdan yüklemesimi yaptınız,yoksa direk kart bilgileri girerekmi alışveris yaptınız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alo deterjan 10 kg 300 tl, 2 adet alınırsa 330 bonus + 100 tl de iade gelir. 20 kg 170e gelir. (filistinciler gelmeden)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ya beyler ben kartı sanalda oluşturdum yani başvurdum tamam kart gözüküyor ancak alışveriş yaparken masterpasse kaydettiğim halde veya ödeme yönteminde direk garantipay dememe rağmen bile işlem son aşamada olumsuz oluyor.. bankayı aradım kart gelmeden alışveriş yapamazsınız diyor.siz yaptık diyorsunuz
Ben yapamıyorum.. hertürlü alışveriş vs yöntemine de aşinayım ama hiçbir şekilde kabul etmiyor sistem. Nedendir?
Bonus üye işyeri şartı kaldırılmış herhalde, şu an şartlarda görünmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bana da aradığımda bazen bankamız kart teslim edilmeden alışverişe izin vermiyor dedi müşteri hizmetleri. Buna istinaden bir troy kart başvurusu daha yaptım. 2. Kart masterpass ile alışverişe onay verdi dene istersen
Onu da denedim ikinci kartla da alamadım. Aynı hata .müşteri hizmetlerini aradığımda kartlarınız gözükmüyor sistemde dedi sonra tekrar baktı bukez de iptal olmus kartınız dedi. bana aldırmıcaklar anlaşılan :)
Kart bilgilerini girerek. Cüzdanın iadesi olmuyor sanırım.
masterpass la şoktan ödeme yapabildim.
yapamayanlar, şifre oluşturdu mu? alışverişten önce şifre oluşturup bir de öyle deneyin.
-
Kampanyalarda aynı durum bende de var, acaba dediğin gibi bir durum olur mu? Olursa çok iyide bu bankalar kimseye kuruş bırakmaz, sonradan çıkartmasınlar bizden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 19 Aralık 2023; 8:34:35 > -
Üstüne para verecekler deyiminin gerçek olduğu an, bunuda gördük.
-
bir iki parça alsa yetiyor zaten
-
Parakarttoryla kare kod veya nfc ödeme yapabilirmiyiz kart gelmeden
-
Denedim olmadı malesef bu yüzden kart basımı beklemeden sabah bankaya gidip direk troy kart aldım
Şokta 500 gr lipton extra dem 69 tl. Sepete eklerken max ürün adedi sıkıntısı da yok. Hala alışveriş yapmamış olanlar değerlendirebilir
Şifre oluşturma izni vermiyor ki
FLO DENEDİM OLDU. BİLGİNİZE. ANINDA MESAJ GELDİ.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X