İstanbul'un merkezi yerinde, şok tan geçen hafta sipariş vermiştim online. Getirmemişlerdi. İptal edip iade almıştım. Her yere getirmiyorlar sanırım. Olsa kullanırdık. |
Paracard Bonus Troy 500 TL ve üzeri market harcamalarınıza %20 bonus (Şubat, max 500) (7. sayfa)
-
-
bende kart var hocam önceki ay gelmişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şok win yüklemesinde şok - yıldız holding yazıyor ve cepte şok kampanyasına saymıyor. Demek ki sipariş vermek gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bimpara deneyen oldu mu acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ilkinde win yüklemesinde geldi 250 tl. ikinci alışverişi mağazadan al yapacağım. bu sefer 325 gelir heralde
-
Migrostan 750 TL üzeri işlem yaptım, bir tane daha yapacağım.
Migros'ta aynı zamanda ikinci 750 ye 200 bonus varmış.
Ayrıca yeni yıl kampanyasına da sayıyor, 100 TL bonus da orası veriyor.
750 TL üzeri alışverişe, ikinci alışveriş için de 75 TL indirim veriyor migros.
1500 TL ye 800 bonus gelmiş olacak.
-
paracard dahil değil 750/200 bonus'a
-
Fiziki kartınız var mı ?
Hayır yok bugün Garanti İnternet Bankacılığından Troy kart talep edip BonusFlaştan masterpasse ekledim
Ben denedim uygulamada kazandınız dedi. Yalnız öderken sms kodu ile değilde bonusflash onayı ile ödeyerek yaptım.
Arkadaşlar paracard troy da garantipay ile 200 e 200 bonus hepsiburadadan ödedim kazanıldı. Aynı kampanya garanti troy bonus kartta da var gözüküyor orda kazanım yazmıyor. Yine HB den garanti pay ile ödeme yapsak onlara kazanım olur mu ? Yoksa kart bazı değil de müşteri bazlı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 18 Aralık 2023; 0:48:27 >
bu kampanya sadece kredi kartları için olduğu yazıyor.
-
Getir veya yemeksepeti market deneyen oldu mu
ben bu kampanyayıda kk sanmıştım.Haklısınız
-
Yukarıda bir arkadaş görsel paylaşmış 75 lira bonus yüklenmiş.
Kampanya şartlarındaki cümlenin başı hatalı, kredi kartım yok kampanya gözüküyor. Direkt alışveriş yaparsan birleşiyor zaten, paracard dahil yani.
"Kampanyaya sadece Bonus kredi kartları içindir. Bonus, Money,Bonus Flexi, Flexi, Bonus Genç,Bonus American Express, Bonus Business ve Parcard dahildir."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı işlemleri yapmama rağmen, kart elime teslim edilmedi diye alışveriş yapamıyorum 😬
Masterpass a kayıt etmeme rağmen migros masterpass ile ödemek istediğimde bankayla görüşün diyor. Kart teslim olmadı. Nasıl yapıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiziki kart 5 günde geldi.Maceraya gerek yok.Gittim migrosta hediyem karta 500 yükledim anında 255 bonus bildirimi geldi.
Kart çabuk geliyor bence işinizi sağlama alın.Migrosta yükleme yapın.Yarın da 2.yüklemeyi yaparım miss..%50 iade
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 18 Aralık 2023; 14:56:39 > -
tüh, onu görmemiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X