Şimdi Ara

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
22
Favori
220.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuda hemfikiriz hersey bir kenara sohbet bilgi paylaşımı dostluk başka bir yere...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler erayla yazışıyoruz ama birde sizin düşüncelerinizi almak istedim frontlar M11 center S3 surround lar ise kararsız S3 mü M7 mi yer sıkıntısı yok diye düşünecek olursak sizin tercihiniz hangisinden olurdu?

Not:yer sıkıntısından ziyade hangisi daha uygun olur surround lar için.
    amfi Anthem mrx 710 olacak büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzycho -- 20 Haziran 2015; 2:09:34 >
  • Merhaba,oncelikle simdiden hayirlisi olsun,iyi gunlerde kullanin insallah

Sizin mesajiniz isabet olmus.Almak isteyen dostlar varsa,az once SRC'nin kampanyasini gordum.ANTHEM alanlara,PARADIGM MONITOR Serisinden ister set,ister teker teker ne alirsaniz %35 indirimli ve sasirdim acikcasi bu kadarina.Cunku ornegi,Monitor 11 fiyati 5850 TL'ye geliyor,ki muthis fiyat bence.Bana bir surround 3 lazimdi,baska bir dostum da Anthem istiyordu,O'na ANTHEM alirken,arada benim Surround 3'leri de kaynatacagiz ay sonuna kadar Epey hesapli olmus olacak.Bu arada Pioneer LX-86 dusunen varsa da,ikinci elde 3000 TL'ye satiyor SRC yada Quadral set ile beraber hediye verildigini gordum web sitelerinde.Bilginize.Herkese,hayirli Ramazanlar,saglikli,huzurlu ve mutlu gunler dilerim.Iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 20 Haziran 2015; 4:10:33 >

• Affan A kullanıcısına yanıt
    Alırsam iyi dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim aklıma takılan soruyu buraya yazarak sizleride bu indirimden haberdar edebildiysem ne güzel :)) ama benim soruma bir yorumda bulunmamışsınız üzüldüm bu arada söylemek isterim surround 3 elinde yok ve olmadığı için M7 serisinin mrx 710 da daha iyi olduğunu Sertaç bey dile getirdi(yüksek seste surround 3 ler yetersiz kalabiliyormuş) bende onun tavsiyesini dikkate alarak kararsız kaldım :) surround 3 almak istersem 45 gün 2 ay gibi bir süre beklemem gerektiğini bildirdi Sertaç bey bana o yüzden kararsızım, erayla yazışmalarımda beni bir konuda aydınlattı surround 3 serilerinde 2 mid 2 tweeter var ve bu mid tizler sağlı sollu olduğu için sesi arkadan gelip yana verme gibi bir his veriyormuş M7 serisinde ise 1 tweeter 1 mid 1 bass bu düzen surround larda ne kadar etkili olur yada hangisi tercih edilmelidir hangisi surround ta etkili olur ona karar verebilmiş değilim ve veremem de çünkü ilk defa böyle bir sistem yapıcam inşallah, işin kötüsü ise demo yapmak için elinde surround 3 varmı onu bilmiyorum yani dinleyerek karar verebilirmiyim bilemiyorum. Üstadlar bu konuda fikirlerinizi esirgemeyin lütfen karar aşamasının son safhalarındayım sonradan üzülmek pişman olmak istemiyorum gerçi duymadığım birsey için pişman olamam ama keşkelerden pek hoşlanmam :(( yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. M7 mi surround 3 mü?

• Ben monitor 9 ,7 ve center1 kullanıyorum.musikte de keyifli oiuyor.bence 7 al arkalara..selamlar...
     PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)

• atm41 A kullanıcısına yanıt
    Sisteminizi surround 3 ile daha önce deneme şansınız oldumu hiç?

Not:yapacağım sistemi müzik için şimdilik düşünmüyorum stereo sistemim var ama tabiki yapacağım sistemde ses nasıl olur bilemem raf tipi müzik setimi rafa kaldirabilirmi bilemem ama sadece sinema icin olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzycho -- 20 Haziran 2015; 20:07:13 >
  • Sinemada zaten monitor 7 iyi bende ..musik 5.1 dinlerkende surround 3 ten daha guzel performans alırsın gıbıme geliyor..surround 3 u denemedim ama benim evin kurulumunu Sertac bey ile yaptık..demo salonundan daha iyi sonuc vardı benim odada.. diye konusmustuk..karar sizin..

• quote:

Orijinalden alıntı: pzycho

Sisteminizi surround 3 ile daha önce deneme şansınız oldumu hiç?

Not:yapacağım sistemi müzik için şimdilik düşünmüyorum stereo sistemim var ama tabiki yapacağım sistemde ses nasıl olur bilemem raf tipi müzik setimi rafa kaldirabilirmi bilemem ama sadece sinema icin olacak.

Merhabalar tekrar Ben de Monitor 7 alacağım çünkü zaten fiyatları epey yakın surround 3 ile.Ben, surroundlarda cüsseli hoparlör daha cok seviyorum çünkü daha gövdeli ses veriyor.Zatwn AVR'den her kanalın frekans ayari da yapıldığı için, bir kısım düşük bass frwkanslari da monitor 7'ye yonlendirilebilir.Ki zaten göz zevki olarak bile, bu kadar fiyatlar yakınken, eğer yer sıkıntısı yoksa, bence 7'ler tercih sebebidir.Zaten Monitor serisi ile Anthem birlikteliği, subwoofera ihtiyaç duyurmazken, arkalara da monitor 7 iyice sesi doldurur.Bende de sub yok şu an

• atm41 A kullanıcısına yanıt
    Bilgileriniz ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim bende mecburen 7 alicam ama surround 3 leri beklemeye değer mi bekliyim mi diye düşünüyordum ama gerek yok gibime geliyo.

Bende sub sız sistem yapıyorum ilk başta sonradan sub ekleyebilirim ama su an olamaz maddi açıdan :) 5.0 ve Anthem ilk etap için iyidir.valla fiyatı için değilde yapması gerektiği görevi eksik yada gereksiz yaparmi diye düşünüyorum bu arada her kanal ayarı işleri bana şimdilik cooooook uzak ilk defa böyle bir sistem kuruyorum amfi ayarlarını çözmem uzun zaman alabilir :( önlerde ne var sizin ve 7 leri surround olarak alacaksınız dimi? Son olarak kullandığınız oda kaç m2?

• quote:

Bende sub sız sistem yapıyorum ilk başta sonradan sub ekleyebilirim ama su an olamaz maddi açıdan :) 5.0 ve Anthem ilk etap için iyidir.valla fiyatı için değilde yapması gerektiği görevi eksik yada gereksiz yaparmi diye düşünüyorum bu arada her kanal ayarı işleri bana şimdilik cooooook uzak ilk defa böyle bir sistem kuruyorum amfi ayarlarını çözmem uzun zaman alabilir :( önlerde ne var sizin ve 7 leri surround olarak alacaksınız dimi? Son olarak kullandığınız oda kaç m2?

Bende sub vardı, en iddialı olanlarindan kullandım diyebilirim, ancak Anthem paradigm birlikteliginden sonra sattım, kapalı duruyordu çünkü Ayar konusunda korkmayin, çünkü geçmiş sayfalarda da yazdığım gibi, enteresan basit bir kullanımı ve ayar menüsü var Bende komple Monitor 7 serisi var.Onlerde monitor 11 ve center 3 mevcut. Eski evimizde yaklaşık 25-30 m2 idi alan, ancak şimdi 15-20 m2 arası ama sesi aca aca, duvarlara vurdura vurdura genişletmeye çalışıyorum alanı yavas yavas hissetirmeden Monitor 7 konusunda ise, Surround 3'ten çok daha iyi performans vereceginden hic kuşkum yok.Biri 2 yollu iken diğeri 3 yollu zaten

Sub konusuna şu anda bişi diyemem ama forumlarda okuduğum ve edindiğim bilgiye göre sinema sub sız olmaz diyorlar tabiki sistemi dinlemeden bilmeden şimdilik benim bişi demem çok yanlış olur sizin sisteminizle benim yapacağım sistemle aynı önler M11 surround M7 center 3 Anthem 710 oda 36 38 m2 galiba tam emin değilim :( vurdura vurdura genişletmeye kararlısınız :) size kolay gelsin diyeyim o zaman :) 2 yol 3 yol olayı hiç dikatimi cekmemişti bunada dikkat çekmek iyi oldu teşekkür ederim.

• Neden sizce Sorround 3 var ne gerek var o zaman herkes monitor 7 arkaya koysun. Daha iyi bu markanın Muhendis leri bosa Kürek çekmiş ANLAŞILAN

• quote:

Orijinalden alıntı: atm41

Sinemada zaten monitor 7 iyi bende ..musik 5.1 dinlerkende surround 3 ten daha guzel performans alırsın gıbıme geliyor..surround 3 u denemedim ama benim evin kurulumunu Sertac bey ile yaptık..demo salonundan daha iyi sonuc vardı benim odada.. diye konusmustuk..karar sizin..

Odan çok güzel görünüyor,kayifli dinlemeler olsun.
    Yanlız monitör 7 arkada yerdemi duruyor,eğerki yerde duruyor ise surround sesler de kayıp olmuyormu?veya gerçek çevresel ses değerlerini alabiliyormusun.
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Evet güzel bir konuya değindiniz ama yerde durmayacakta nerde duracak :(

• quote:

Evet güzel bir konuya değindiniz ama yerde durmayacakta nerde duracak :(

Bu konuda cok tartışıldı aslında. Surround 3, bende oturma durumunda kulak hizasına 1,2 mt.yukarda asılı duruyor.
    Kulağınıza ne kadar uzak ve yukarda olur ise o kadar keyifli surround ses alırsınız..azı arkadaşlarda kulakhızasından 50 cm yukarda olması lazım diyor,,ben böyle kendi sistemimde daha çok keyif aldım.
    Yok abi yaaa o kadar da uğraşmam kalsın yerde yeter bana :))

• pzycho P kullanıcısına yanıt
    Şimdilik kullan yerde,çokda kötü bir durum değil,
    Biz işin en iyi sonuç kısmına geçmişiz bütün derdimiz bu
    Uzun yıllar kullanınca sistemi,zaman zaman heycan yaratmak ,virüsün ateşini düşürmek derdimiz..
    :))) valla bu virüsü bir türlü anlamadım anlamakta istemem almışın işte sistemi koy filmini aç sesini izle keyfine bak daha ne dürtüyo seni heee ufak tefek kablo banana vs vs tamamlamaları yap sistemi oturt bak keyfine valla büyük konusmayayim ama ben sistemi aklımdaki gibi bu kurup oturtayim birşeye dokunmam gibime geliyo maksat sinema keyfi değilmi alıyormusun o keyfi tamamdır benim için, fazlasi gereksiz diye düşünüyorum.ilerde ne olacak yaşayacaz görcez bakalım. :)

• pzycho P kullanıcısına yanıt
    Virüsten den az zarar görmek için ,sistemi kurduktan sonra formda yazışmaları okuma, başkasının siztemlerini dinleme,en azından senden iyi olabilecek sistemleri.
    Dediğin gibi bak keyfine...
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.