Şimdi Ara

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
22
Favori
220.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2. resimdeki televizyon sehpası çok hoşmuş. Bendeki sehpada duruyor onu da asmak gerekicek duvara işim zor. Malum alta cc-390 gelebilir.
  • aman dikkat !!!

zira CC-390 27kg Monitor 11 den bile ağır
  •  PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)

benim favorim zaten center paradigm'de. Süper gözüküyor.
  • cc-690
    favori budur
  • arkadaş bütçesine göre söyledi heralde hakansolak cc-690 için studio yada signature set yakmak gerek. yoksa gereksiz bir center olur. kanımca.

bence 2. resimdeki tv nin yeri çok saçma olmuş. tavana asılmış neredeyse yukarı bakmaktan insanın boynu tutulur fıtık olur alimallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 27 Temmuz 2009; 21:10:55 >
  • yok ben bütçeye göre söylemedim aslında ,gerekirse sadece o center i alacağım arkalara almayacağım ,
    frontlarıda 6 ay erteleyeceğim o center için ,beklediğim gibi ise elbette
  • ozaman bir dinleti yapmanız lazım gibi görünüyor centerin sesini biraz açtığımda frontları bastırıyor resmen. sanki ses sadece centerdan geliyormuş gibi hissettiriyor. bendeki cc390. 690 ı düşünemiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 27 Temmuz 2009; 21:15:09 >
  • evet müsait bir zamanda inşallah
  • cc-690 geçmişken bir resim koymadan olmaz

• Yahu bana bak. Adamlar bu centerleri yanlışlıkla Front diye yapmasınlar.

Olur ya insanlık hali.

Yoksa center diye bize yutturup. İçine fabrikadan iki adam mı? Koyuyorlar!
  • aynen

CC-390 nın kutusunı taşımaya kalktım bel fıtığı olcaktım . Front diye satarsın kutu o boyutlarda idi
  • Ben de Frontların İlk Spike'larını takdığımda, kolonu dikmeye uğraşırken, Spike'ın biri bacağıma köküne kadar saplanmıştı. Vallaha bırakamadım da. 56 Kg. O kadar ara vermişiz. Dedi o an, bacak nasıl olsa iyileşir, dayan koçum. Vallaha bacağıma saplı halde, yüzümden terler aka aka diktim kolonu. Halen izi geçmedi. Heralde o şekilde kaldı delik izi.
  • Resimdeki Monster HTS 5100 Elektrik filtresi dikkatinizi çekti mi?

Gerçi Reference modeli Signature kadar iri olmasa da adamlar Paradigmde de kullanmışlar.

Yani ne marka model ses ve görüntü sistemi alırsanız alın. Mutlaka herhangi bir elektrik filtresi kullanın.

quote:

Biraz da Monitor serisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 27 Temmuz 2009; 22:13:26 >

• Bu resimde de, arkada duran üzeri kumaş kaplı akustik süngerler dikkatinizden kaçmamıştır heralde.

İşte bu ufak detaylarla performans ve sahneyi arttırmak mümkün.

quote:

Biraz da Monitor serisinden

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

...adamlar Paradigm de bile kullanmışlar.

• adamlar Paradigmde de kullanmışlar.

Yani ne marka model ses ve görüntü sistemi alırsanız alın. Mutlaka herhangi bir elektrik filtresi kullanın.

Şimdi oldu mu? Haklısın! Cümle bir tuhaf olmuştu.[/b]

• Sn. Teknika yanlış olmasın, ben de biraz tuhaf olduğunu düşündüm. Yoksa başka niyetim yoktu. Saygım sonsuz.

Zaten ben de alacağım hts1000
  • Yok yok haklısın.

Bazen yazarken cümle düşüklüğü veya yanlış ima oluyor.
  • yani teknika sabrediyordum, kendimi tutuyordum ama galiba alacağım bu hts1000&2600 den birisini.

bu aralar tv de arada bir görüntü gidiyor. amfiyi ve tv yi kapatıyorum sonra da digiturk plus ın fişini çıkartıp tekrar yerine takıyorum. görüntü geliyor.

bu olay canımı sıkmaya başladı. geçenlerde çocuklar tv izlerken ekran yemyeşil oldu baba diye telefon açtılar. akşam eve gittim harbiden öyle. yarım saat uğraştım. sonra düzeldi. voltaj sorunumu var yoksa tv, digiturk yada amfide mi bir sorun var ne iş anlamadım.

digiturk plus amfiye hdmi kablo ile bağlı
    digiturk plus tv'ye altın uçlu scart ile bağlı (çocukların amfiyi sürekli kullanmamaları için)
    dvd player amfiye komponent kablo+optic kablo ile bağlı
    bilgisayar amfiye hdmi kablo + optic kablo ile bağlı

kanımca bağlantılar da doğru

help me please...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.