Şimdi Ara

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
22
Favori
220.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bahsettiğiniz yeşilliğin, Voltajla ilgisi yok.

Muhtemelen Scart kablonuz tam temas etmiyor ya da fişi tam oturmamış olabilir. televizyonunuzun bazen kapanması veya yeşil renge dönmesi bu sebeple gibi gözüküyor.

Ama siz tabiki zaten HTS1000 gibi bir cihaz alın. Normalde de bulunması gereken bir ürün. Ayrıca hem görüntü, hem de ses açısından olumlu yönde ciddi iyileştirmeler sağlayacaktır.

Bu arada bu topic bu konunun yeri değil! Arkadaş sorduğu için yazdım. Bir de resimde HTS filtre gördüğüm için @Hometheatre.

Söyliyeyim de azar işitmeyelim değil mi?

• kimden azar işiteceksiniz anlamadım. neden?

scartla ilgili bir porblem değil bu. problem amfi devrede iken oluyor.
  • benden

• Ama voltajla da ilgili değil gibi gözüküyor.

Bana kalırsa ara kablolardan birinde bir sorun var. Ya tam oturmuyor, ya da yuvasında bir sorun var.

Ya da başka bir sorun var.

Ama bahsettiğiniz bu olay en azından voltajla ilgili gözükmüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz

kimden azar işiteceksiniz anlamadım. neden?

scartla ilgili bir porblem değil bu. problem amfi devrede iken oluyor.

• Buyur. Bir şey mi? Vardı!

quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

benden

• peki teşekkürler. akşam gidince bağlantıları tekrar kontrol edeyim. heeee bak şimdi aklıma geldi, digiturk bağlamaya geldiklerinde geri zekalılar plazmayı indirirken fazla yukarı kaldırmışlar yada bir yerlere takmışlar, hdmi kablonun ucu biraz yamulmuştu. halada öyle. bu sebepten olabilir belki. hayret bişey yaa 90 tl para vermiştim kabloya yazık oldu ozaman. tühhh.
  • sende adamları korkutma kardeşim. demekki bu topiğe senden korktukları için kimse gelmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

benden

• ben kimseye bişe yapmadım ben masumum
  • Anlaşıldı mevzu işte.

Dediğim gibi çok büyük bir ihtimalle ya kablodan ya da yuvasından. Dikkatli incele kablonun fişinin içi de bozulmuş veya yamulmuş olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz

peki teşekkürler. akşam gidince bağlantıları tekrar kontrol edeyim. heeee bak şimdi aklıma geldi, digiturk bağlamaya geldiklerinde geri zekalılar plazmayı indirirken fazla yukarı kaldırmışlar yada bir yerlere takmışlar, hdmi kablonun ucu biraz yamulmuştu. halada öyle. bu sebepten olabilir belki. hayret bişey yaa 90 tl para vermiştim kabloya yazık oldu ozaman. tühhh.
  • teknika, teşekkür ederim. akşam gidince bakarım.

ama genede hts1000 ve üzeri cihazın birisini almak gerek
  • Paradigm ürünlerinde

ÖNCEDEN AYIRTTIĞINIZ YADA VERECEĞİNİZ ÖN SİPARİŞLERDE kampanyalı fiyatlardan %3 İNDİRİM UYGULANACAKTIR (ürün bedelinin %50 si nakit , geri kalanı teslimat öncesi alınacaktır .Stoktaki ürünler için geçerli değildir)

fiyatlar için

https://www.srcelektronik.com/index.php?do=dynamic/view&pid=26
  • Yine bizden kareler ...

PARADIGM CLUB (BAŞKA KONU AÇMADAN BURADAN DEVAM EDELİM LÜTFEN)

• hakikatten büyükmüş dsp3400.. yemek masası kadar yer ayırmak lazım buna
  • yanındakiler Monitor 9 , merkez CC-290
  • resimler blacakberry ile çekildi çok kaliteli değil ama bunlarda benden olsun
    kolonlar duvara çok yakın falan demeyin sakın hepsini ölçtüm ve 21 cm
    hafta sonu teknosadan sonorus audio sehpası alacağım ve amfiyi yerde sürünmekten kurtaracağım.
    birde blue ray player aldımmı tamam olacak heralde. var mı ki başka eksiğim? hee birde hts1000 ve üzeri power center aldıkmı tamam oluyo.

• @aliyilmaz, sisteminiz ve salonunuz çok tertipli tebrik ederim, benim gibi siz de düzeni seviyorsunuz anlaşılan. Ancak o saat çok alçakta olmuş

Bir de beyaz kanepeye bayıldım, Ikea'dan mı aldınız, IKEA'da görüp otutarak rahatlığını test ettiğim bir kanepeye çok benzettim de.

Ha bir de, o center iyi hoş da arkadaşlar böyle bizler gibi adamların salonlarına fazla be
  • Aliyılmaz;
    Yeni evin, salonun hayırlı olsun
    Çok şık olmuşlar sistemin yeni halide gayet hoş görünmekte.
    Center konusunda ezoen e katılıyorum.
    --

Birde B&W SW lere ne oldu!
  • center'ın boyutunu ben de düşündüm aslında, hatta ben 2-3 metre mesafeyle izliyorum televizyonu, ama onun vereceği genişlik gerçekten de diğerlerinden apayrı olur diye düşünüyorum. Düşünüyorum ama sadece henüz bilmiyorum.

bu arada gerçekten salonun düzeni harika olmuş sn. aliyılmaz, kablo falan hiç ortalıkta yok. Nasıl becerdiyseniz ayrıntılı olarak öğrenmem lazım benim de almadan önce.

Ama o saat gerçekten olmamış..

Tabağı da tuttum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 29 Temmuz 2009; 0:02:07 >

• Surroundları da görmek isteriz
  • Sonoruos'un 4 katlı Audio sehpası 4 katlı modeli bende sıfır olarak var. 275 Tl'ye verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 29 Temmuz 2009; 2:17:56 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.