Şimdi Ara

paradise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ben paradise de oynuyorum.internet cafe de oynuyordum artık evde oynuyacağım.oyundaki nick'im HulyOO.
  • ne zaman giriyorsun artı ben 15x deyim sen nerdesin
  • ben 7x deyim 2 güne kadar her zaman online olucam sen de bence 7x e gel.bir de türk caln'ımız var.seni clan a alırız sen.7x e gel
  • tamam 7x de yeni char açayım o zaman yardım edersiniz artık kasmamda ve itemde
  • sen gel 7x e yardımcı oluruz.clan a da alırız seni.ama ben 2 gün sonra gelicem oyuna
  • ok tamam ben zaten kendim biraz ilerledim lvl 20 oldum kaç kişi var şimdi turk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 kişinin üstünde bu arada hangi ırk açtın? ne olmak istiyorsun bunlar önemli şeyler??
  • dark elf açtım değişem mi
  • ben paradise de 15x de 60a kadar kastim baydi daha doğrusu silahi kirdim ve butun itemleri sokaga attim kapistilar oynamiom artik
  • tamam dark elf olman sorun deil.ama ne olcan ilerde mage mi fighter mi?
  • tamam anladım ben mage yim
  • sana msn adresimi vereyim oradan ayrıntılı konuşalım
    msn:m_c_g94hotmail.com
  • tamam benımkı barkıburkay@hotmail.com ama ben seni ekleyemedım net passına kayıtlı deıl dıor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkay87 -- 19 Temmuz 2006; 16:06:18 >
  • çok garip ya bende seni ekleyemiyorum
  • anlamadımj ki net pass almagı için eklenemiyor dior yaw burdan devam edelim başka bir yer dersen oraya gireyim bildiğin bir sohbet yeri varsa orada konuşalım yaw abi birde ben format attım pcye geri l2 yı yukledim paradise update varya onu kurarken bir dosyayı indirmiyor bekliyorum inmiyor nasıl halledecem abi yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkay87 -- 19 Temmuz 2006; 23:32:28 >
  • ya paradise sorunu için bi topic aç ben bilmiom.konuşma olayına gelince napıcağımızı bilmiyorum
  • sen de hazır inmişi var mı en indirip almayı dusunmustum ama unuttum kaynadı gitti bir topic açam bakam
  • bende indirilmişi var ancak sana nasıl ulaştırcam
  • tamam halettim şimdi nasıl birlikte oynıycaz benim adım oyunda da burkay oyunda nerde buluşalım nere gelem ???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.