Şimdi Ara

Paradise Online # Cap 100 # Chinese only # Job-Based

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Exp Oranı: 35x

SP Oranı: 35x

Drop Oranı: 10x

İtem Satışı: Yok

Free Silk: Yok

Serverımız Hakkında:

ÖNCELIKLE SERVER BENİM DEĞİLDİR ARKADAŞLAR. SERVER 24 TEMMUZ SAAT 19:00 ' da Açılmıştır . Yeni Serverdir benim tanıtma amacım oyunda türklerin az olmasıdır . Server velestia gibidir.

Merhaba, nedeniyle bu bölümde benim etkinlik için ya da benim projelerin herhangi maggo gibi bazı beni biliyor olabilir. Bugün size tanıtmak istiyoruz
    hangi yeni Sunucu uzun vadeli ve istikrarlı olması amacıyla yazılmıştır. Önceki tüm hatalar çözüldü ve tekrar çalışıldı.
    Nedeniyle ekip farkı Velestia Takım (Evet, ben ikinci Yönetici olmuştu) ayrıldıktan sonra ben yeni Sunucu sunmak için buradayım. Unutmayın
    Biz Velestia ekibi ile hiçbir ilgisi. olduğunu Sanırım oyun içi karşılamak ve Paradise oynarken zevk umuyoruz!

Servercap: 100
    Mastery Limit: 300
    Race: Chinese
    Experience: x35
    Goldrate: x5
    Droprate: x10
    Alchemy rate: x1
    Servername: Paradise

START İTEMLERİ : Resim

Auto Equip Sistem : Nasıl bişeydir ? Mesela 52 lv oluyorsunuz teleport attıgınızda 52 lv silah otomatikman elinize geliyor.

Union Limit : Uniona sadece 4 guild alabiliyorsunuz

Special sox system :

Herkes NPC de değiş tokuş edilebilir bir Para Sistemi üzerinde çalışan görmek için sıkılmış beeing? In Paradise Eğer eritme tarafından Endgear (SOM) elde edebilirsiniz
    özel malzemeler. Elemanları Kısa seri, Benzersiz avcılık ile elde edilebilir ve Capture the Flag. Sizin Silah sigorta bir taş (örnek)
    Jangan Aksesuar satın alınabilir. Gerekli Tablet İş Tapınağı (aşağıda daha fazla bilgi) de elde edilebilir

Job Temple Cave : Sistem velestia gibidir arkadaşlar. Dw cave Job Cavedir buraya Job suit ile girerek hp mp scrool kasabiliyorsunuz.

» Server features[normal features]

* Increased Item Stacks
    * Disabled Advanced Elixirs
    * Disabled Astral Stone
    * Disabled Seal of Sun
    * Mbot Purification Pill bug fixed
    * Defense Scrolls disabled
    * Damage Scrolls 20% -> 10%
    * Ressurection Scrolls disabled
    * Silk Pets available at the Trader NPC
    * 1 Silk per Hour
    * IP Limit 3
    * Elixirs at NPC(Avoids botting for them, why not job instead and buy with Gold?)
    * Only Jangan Fortress to higher activity
    * DDOS Protected
    * Jewel Box Event giving you chance on Item Mall items
    * Much more - are you ready to explore?

» Schedule
    * Capture the Flag every 2 hours
    * Fortress War every Sunday 18:00(GMT+1)

ARKADAŞLAR SERVER KENDI SERVERIM DEILDIR TANITIMI GÜZEL YAPAMAMIŞ OLABİLİRİM AMA SERVER VELESTİA GİBİDİR 90 CAP YERİNE 100 CAPTIR VE ŞUAN OYNUYORUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ . Başlamanızı tavsiye Ederim güzel vakit geçireceginizdende eminim.

Server Resimleri:

ARKADAŞLAR SERVER KENDI SERVERIM DEILDIR TANITIMI GÜZEL YAPAMAMIŞ OLABİLİRİM AMA SERVER VELESTİA GİBİDİR 90 CAP YERİNE 100 CAPTIR VE ŞUAN OYNUYORUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ . Başlamanızı tavsiye Ederim güzel vakit geçireceginizdende eminim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.