Şimdi Ara

Paradoks Çözdüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GhostCommand

çünkü deden ölürse sen olmayacaksın ama dedenin babası ve annesi hala hayatta olacak ozaman dedenin tekrar doğması gerekir e sonuçta dedenin babası ve annesi mevcut

Niye kardeş dedemin babası ve annesi öldü diyelim o zaman ne oluyor nasıl tekrar doğacak dedim öldü gitti bitti.

Çürüttüm beyler dağılabilirsiniz.
  • Hunter777 kullanıcısına yanıt
    geçmişi görmek diye bişey yoktur geçmişe yolculuk imkanı vardır ışık hızından daha hızlı seyahat ,kozmik şeritler karadelik solucan delikleri geçmişe yolculuk yöntemleridir ben söylemiyorum bunu araştırıp bakabilirsin.
  • e ozamanda dedenin annesinin ve babasının anne ve babasını öldürmen gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostCommand -- 13 Ekim 2014; 22:46:32 >
  • Normal ve üstü zekada insanların anlayamayacağı derecede komik ve saçma bir yazı yazıp paradoks çözdüğünü zannetmişsin. <3
  • The Imp kullanıcısına yanıt
    anlamıyorumki herkez birbirini gömme çabası içinde ben sadece bir cevap attım illa doğru veya yanlış olacak diye birşey yok sen buna kesinlikle yanlış diyebilirmisin?

yaşınız büyük olabilir ama anlaşılan biraz hoşgörüsüzsünüz.
  • quote:

e ozamanda dedenin annesinin ve babasının anne ve babasını öldürmen gerekecek

Niye kardeş bak olaylar şöyle gelişicek

Dedemin Annesi(Ölü) Dedemin Babası(Ölü)

Dedem

Annem-Babam

Ben

Bu durumda ben gidip dedemi öldürürsem dedemin babası ve annesi ölmüş olduğundan dolayı bir daha dedem doğamayacak illa dedemin annesinin ve babasının yaşadığı zamana gitmemiz gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 13 Ekim 2014; 22:57:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

paradoksu çözdüysen, çözdüğün şey paradoks değildir ki zaten?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dede_paradoksu
  • quote:

çünkü deden ölürse sen olmayacaksın ama dedenin babası ve annesi hala hayatta olacak ozaman dedenin tekrar doğması gerekir e sonuçta dedenin babası ve annesi mevcut

sen dedeni oldurdukten sonra dogacak cocuk dedenin kardesi olur dolayisiyla sen yine olmazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Dedem

Annem-Babam

Ben

Bu durumda ben gidip dedemi öldürürsem dedemin babası ve annesi ölmüş olduğundan dolayı bir daha dedem doğamayacak illa dedemin annesinin ve babasının yaşadığı zamana gitmemiz gerekmiyor.

ama dedenin annesinin ve babasının anne ve babaları yaşıyor
  • quote:

Peki güzel kardeşim şöyle düşün senin dedenin annesi ve babası fabrika mı hep dedeni üretsin? Farklı çocuk doğacak ve bu yüzden sen yok olmuş olacaksın. Keşke gerçek olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Dedem

Annem-Babam

Ben

ama dedenin annesinin ve babasının anne ve babaları yaşıyor

Gelecek hep aynı doğrultuda ilerlemek zorunda değil belki bu olayın şokunu atlatamayacaklar tekrar çocuk yapmayacaklar ayrılacaklar kaza geçirecekler bir sürü başke etken devreye girer geleceği dümdüz bir şerit gibi düşünmen yanlış.

• Geçmiş her zaman acı verir.
  • Yaşım çok büyük değil senden sadece 2-3 yaş büyüğüm ancak "Paradoks Çözdüm" gibi iddialı bir başlık ile fikir ortaya atılmaz. Ayrıca söylediğinin hiçbir mantığı yok oraya girmiyorum bile. Hadi iyi geceler
  • Aurorax kullanıcısına yanıt
    benim cevabımı tırta çıkaran cevap buydu aklıma geldi ama araştırıyorum yazıcam.
  • The Imp kullanıcısına yanıt
    cevabım iddalı olabilir ama mesajımda tam olmadı diye belirttim yani biraz dikkat çeksin diye öyle yazmış olabilirim ama tam olmadı diye belirttim
  • dede nasıl tekrar doğuyor anlatsana biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

quote:

Peki güzel kardeşim şöyle düşün senin dedenin annesi ve babası fabrika mı hep dedeni üretsin? Farklı çocuk doğacak ve bu yüzden sen yok olmuş olacaksın. Keşke gerçek olsa

bu paradoksun tamamı değil yine paradoksu kendi algılamama göre yorumladığı için böyle bir cevap verdim kardeşi olur ama kardeşi olursa yine senin doğmayacağın nerden kesin oldu

olmadı sanki

• quote:

quote:

quote:

bu paradoksun tamamı değil yine paradoksu kendi algılamama göre yorumladığı için böyle bir cevap verdim kardeşi olur ama kardeşi olursa yine senin doğmayacağın nerden kesin oldu

olmadı sanki

Olmadı git biraz daha düşün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akinau

dede nasıl tekrar doğuyor anlatsana biraz

paradoksta detay verilmemiş o halde herkezin kendi yorumunu söylemeye hakkı var dediğim gibi dedeni öldürüyorsun ama dedenin annesi ve babası yaşıyor kaç yaşlarında olduklarına vs vs kaç sene geçmişe gittiğine vs vs detay yok dediğim gibi bence en tutarlı cevaptı yukarıyı okursan anlarsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

olmadı sanki

Olmadı git biraz daha düşün

bu şimdilik yeter kaç sene geçmişe gidildiğine dağir bir veri yok dedenin annesinin yaşları vs vs detay olmadığı için paradoks yoruma açık yani ben böyle derim sen öyle dersin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.