Şimdi Ara

Paradoks Çözdüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pinokyo burnum uzarsa yalan söylüyorum uzamassa söylemiyorum derse söylediğiniz cümlenin ardından uzamaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostCommand

Bir kişi geçmişe gidip dedesini öldürürse kendisine ne olur.

cevabım:bir kişi geçmişe gidip dedesini öldürürse kendisine birşey olmaz çünkü dedesini öldürürse dedesinin babasını öldürmesi gerekecektir çünki onu yapan annesi ve babasıdır bu böyle gider yani dedesinin babasını sonra dedesinin babasının babasını ........ nasıl olsa dedesi tekrar doğacaktır çünki onu yapanlar hayattadır.

tam olarak olmadı sanki ama

birde ben anlatayim.

eger gecmiste gittigin tarihte baban dogmussa dedeni oldurursen sorun yok cunku seni annenle baban yapacak .

eger gecmise gittiginde baban dogmamisssa oldurdugun an sen yok olursun.

bence 12 monkeys dizisini izle seversin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• StrongToucH kullanıcısına yanıt
    ayrıca pinokyo 1. söylediği cümlede burnum uzayacak diyo ama yalan söylüyor çünkü pinokyo yalan söylediğinde burnu uzar eğer şimdi yalan söylüyorsa zaten burnu uzayacaktır o zaman pinokyo doğru sylemiştir ve pinokyonun burnu uzamaz

birde burda ne kadar geçmişe gittiğimiz önemli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostCommand -- 25 Şubat 2015; 0:17:18 >
  • Arkadaşlar

Sağlam boş yapmışım zamanında...

Okurken epey duygulandım özellikle imla hatalarım beni benden aldı.

Usanmayıp 14 yaşındaki bir çocuğa laf yetiştiren koca koca insanları o zaman kınadığım gibi şimdi de kınıyorum. Bilginin doğruluğu önemlidir tabii ki ancak sizin onu iletim şekliniz bir tık daha önemli sanki. Tanımadığı çocuk hakkında onun zekasına atıfta bulunarak aşağılanması ve hor görülmesi o zamanlar bir etki yaratmamış olabilir ancak şimdi genç bir yetişkin kafasında okuduğumda bunun doğru olmadığını görüyorum.

Derin bir hort olacak ama iyi forumlar...

• zamanda geri veya ileri gitmek senin yaşadığın zamanı etkilemez.

eğer geriye gidiyorsan başka bir zamana gidiyorsun demektir.

senin yaşayıp veya yaşayabileceğin bir zamana gitmiyorsun başka bir zamana gidiyorsun

zamanda yolculuk determinist bir bakış .(olmuş olacak ilk patlamayla ilk saniyelerde yazıldı) senin ileri geri gitmen bu fiziği etkilemez.

açıklaması kuantum fiziği.(ayrı bir parelel evren oluşturuyorsun)

türkücünün dediği gibi hem ordasın hem burda :))))

• Açıklamaya katılmakla birlikte...

Konunun saçmalığından çok, verilen cevaplar beni rahatsız etti sadece kendini açıklamaya çalışan bir çocuğa bu kadar yüklenilmemeliydi. Geçmiş gitmiş tabii ki zamanın göreceliliğini tartışacak bir arkadaş grubum oldu ilerleyen zamanlarda. Bu hevesimi onlarla attım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.