< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paraf e-ticaret 75 TL paraf para (4-17 ocak) (6. sayfa)
-
-
oda mantıklı olmaz da en güzeli puanı geri alırsın olur biter.Döviz in pik zamanı bir haftada 4 kere siparişlerim iptal oldu , bazılarını kendim iptal ettim , alacağım ürüne zam gelince cüzdandaki paramı geri çektim .Şimdi suçlu benmiyim ki kartımı iptal edecek?
-
mtv ödemesinde paraf günümle birleşmedi bilginize.
-
Eğer fastpay den paraf kartınızla 300tl üzeri fatura öderseniz kampanyaya sayıyor. İşlem ücreti yok, bilginize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paraf debit kartım var. Mobil uygulamada sanal kart oluşturuluyor mu? Ben indirdim ama göremedim.
Edit*:Mh yi aradım kredi kartlarına sanal kart açılabiliyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeomustafa -- 15 Ocak 2022; 22:31:54 > -
Paraf debit kartta paraf kampanyaları geçerli oluyor mu? Ona göre debit kart almak istiyorum
Hocam Halkbank hesap kartlarını kampanyaya dahil etmiyor mutlaka kredi kartı olmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 900 paraf param var diyelim. 750si silinmeyen (pandemi döneminde biriktirdiğim) 150 si silinen cinsten. Harcamaya kalktığımda önce silinecek olanları düşüyor banka değil mi? İkinci sorum bu silinecek miktarı illa telefonla mı öğrenebilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E devlet üzerinden mtv ödelemerini GIB göremiyormuş.
Para şekilde ama hala borcum görünüyor. Gıb Mh ptt ye mail atın info@ptt.gov.tr paranın iptalini isteyin. Yeniden ödeyin dedi bilginize.
Benim borç gözükmüyor sıkıntı yok
Benimde bu sabah başıma geldi. Ödeme için şifre geldi. Şifreyi yazıp tamam dedim. Hata mesajı verilen sayfa çıktı. Parayı çekmiş ama ptt. Ama ödeme yapılamadı ve hala mtv borcu gözüküyor. Pttye mail ile Başvurduğunuz Süreçle ilgili özelden yada başka arkadaşlarında başına gelirse diye buradan bilgilendirme yapmaya devam eder misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyanın son günü bugün yazıyor dahil olur mu acaba?
Edit: Oluyormuş. Puan geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 17 Ocak 2022; 14:9:15 > -
Nasil ödüyoruz, Web den mi, mobil mi?
Ne demek istediğinizi anlayamadım. Alışveriş iiçin Web ya da mobil farketmez ki?
Ben amazon'dan 300 liralık hediye kartı yükledim geldi.
Eğer kastınız MTV ise E devlet üzerinden ödemeniz gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 17 Ocak 2022; 14:40:56 > -
Mtv ödediniz sanmıştım, yukarıda bazı arkadaşlar sorun yaşamış, ondan sordum..Teşekkür ederim cevap için..
Edevletten mtv ödedim 25 tl kazandiniz diye sms geldi, islem provizyonda gorunuyor. 3 taksitte sorun olmaz inş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
paraf günüm de oluyor mu ayrıca mtv'de? bir bilgi bulamadım ama, teşekkürler
-
Olmuyor hocam.
-
Fastpay doğalgaz faturası ödedim geçerli oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X