< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paraf e-ticaret 75 TL paraf para (4-17 ocak) (5. sayfa)
-
-
hb yada ty cüzdan oluyor mu? yılbaşıyla birleştiren oldu mu?
-
Dönem içi işlemlere düşünce taksitlendir seçeneği çıkıyor oradan faizsiz 3 e bölebilirsiniz. Yalnız benimkini paraf mobil uygulamasından bölmedi PC den halkbank internet şubesine girerek böldürdüm.
-
YILBAŞI KAMPANYASI İLE BİRLEŞMEDİ. PARAF GÜNÜM DE DENEDİM PROVİZYONDA OLDUĞU İÇİN BELLİ DEĞİL MUHTEMELEN O DA OLMAZ.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bugün mobilden kabul etmedi, İnternet bankacılığından girdim ve ücretsiz 3 taksit yaptırdım. Zaten altında çıkıyor taksitlendirme diye.
Ben de denedim, HMobil ve Web bankacılığında ilgili kısmı buldum, bir iki kalem bir şey yazıyor 0(sıfır) olarak ama faiz kısmında bir oran var, o yüzden yapmadım.
Ekleme: Önce kayboldu, sonra tekrar geldi, bir gün sonra da çalıştı ücretsiz 3 taksit. Çıkmayanlar birkaç gün daha bekleyip deneyebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 11 Ocak 2022; 23:34:11 > -
Hocam 3 taksit olunca faiz yok, diğer taksit sayılarında çıkıyor faiz rakamları. Hatta emin olmak için tüm taksitleri topladım ödediğim mtv çıktı. Faiz olsa yaptırmazdım bende.
e devlet üzerinden mtv ödedim. işlem provizyonda ancak paraf para kazandınız mesajı gelmedi. mesaj sonradan mı geliyor
-
tycuzdana 500₺ attim 50+25 paraf para geldi arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün ben ödedim, anında geldi mesaj. Kampanya ayrıntılarında "kabul edilen harcamalarda" görünüyor mu?
Kart detayında da paraf para bilgisi görünür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 11 Ocak 2022; 15:26:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
E-devlet üzerinden PTT uzantisiyla ödemistim. Paraf parayı verdi. Önce bölmedi. Provizyondan çıkınca ellle 3 taksit yapıyorsunuz, faiz eklemiyor . Bilginize
Uygulamadan mı hocam ?
-
Hayır sanırım mobil bankacılıktan yaptim
Webten pttt uzantısı açılmıyor gib tr ye gidiyor da.
-
E-devlet ten MTV yazın çıkan linkle ödeyin, oluyor. Tam hatırlamıyorum uzantısını
teşekkürler
-
Belediye emlak vergisi (ornegin cankaya belediyesi) odeyip, 25 TL paraf para alabilen oldu mu arkadaslar.
Edevlet üzerinden ödedim 25 puanı verdi umarım o 3taksit mesajı banada gelir cünkü ödeme anında taksit seçeneği cıkmamıştı :/
Cüzdan dan parayı geri karta aktar diyince puanı geri alırlar mıquote:
Orijinalden alıntı: m_basar7
tycuzdana 500₺ attim 50+25 paraf para geldi arkadaşlar.
evet alıyorlar.istemeyerek alışveriş iptal oldu geri çektim puanda silindi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X