Aynen, yapıldı 40 Paraf para ve 3 Taksit. (Paraf Günü sonra belli olur.) |
PARAF E-Ticaret Kampanyası 750/40 (5. sayfa)

-
-
Henüz işlemler provizyonda bekliyor, paraf paralarda yansımamış.
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E devlet uygulamasindan PTT e platform işlem başarılı...
Apsiyon üzerinden daire aidatı ödemesi dahil oluyor mu?
-
Bu paraf uygulaması ile alakalı bir şey soracağım, giriş yaptıktan sonra telefona gelen şifreyi girince 'Güvenlik nedeniyle oturumunuz sonlandırılmıştır' yazıyor.
Müşteri hizmetleri çözemiyor sorun sizde diyor ama alakası bile yok başka telefonda da aynı şey oluyor. Sebebini veya çözümünü bilen var mı? Uygulamayı silmek, verileri silmek vs. işe yaramadı.
-
Parafgunum oluyor mu Mtv'de? Az once odedim parafgunumu unuttum kahretsin -
Eskiden olmuyordu, yine olmaz bence boşuna üzülme.
quote:
Orijinalden alıntı: Daci
Parafgunum oluyor mu Mtv'de? Az once odedim parafgunumu unuttum kahretsinHocam pttbank yazıyor ödemede... Herhalde PTTposundan çekiyor parafgunum işlemez... Benimki 7siydi sabah ödedim ama işleyeceğini sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: EN.ESHenüz işlemler provizyonda bekliyor, paraf paralarda yansımamış.
Provizyondan çıkmadan sayaç ilerliyor mu?
Sayaç ilerliyor, fakat hedef işlem tamamlanmasına ve 40 TL kazandınız demesine rağmen provizyodaki işlemlerden dolayı yatan puan/indirim yok henüz
PARAF' ın öğrenci kartı var mı hocam aidat almama durumu var mı? Başvurmak için ille de şubeye gitmek gerekiyor mu?
-
E Devlet Üzerinden Araba Vergi ödemesi Yapıldı SAYILDI
Eptt Avm den HGS yüklemesi Yapıldı. SAYILDI
HepsiBurada - HepsiExpres Market AlışVerişi Yapıldı. SAYILDI
-
Beyler vergiyi ödeyince borç e devletten kayboluyor mu benim ödeme hata verdi ana karttan çekmiş borç görünüyor
Hocam Paraf kolay kolay kart vermez fakat şube ya da internet bankacılığından başvurabilrsiniz sanırım Paraf free ücretsiz kartı diye biliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Johny ConstantineBu paraf uygulaması ile alakalı bir şey soracağım, giriş yaptıktan sonra telefona gelen şifreyi girince 'Güvenlik nedeniyle oturumunuz sonlandırılmıştır' yazıyor.
Müşteri hizmetleri çözemiyor sorun sizde diyor ama alakası bile yok başka telefonda da aynı şey oluyor. Sebebini veya çözümünü bilen var mı? Uygulamayı silmek, verileri silmek vs. işe yaramadı.
Kardesim uygulamaya ilk giriste wifi yerine mobil sebekenin internetiyle baglanmamizi istiyor.Belki ondandir.Bir dene.
e-devlet üzerinden PTT ödemeli şeklinde yaptım. 40₺ paraf yattı. Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: onur1155Kardesim uygulamaya ilk giriste wifi yerine mobil sebekenin internetiyle baglanmamizi istiyor.Belki ondandir.Bir dene.
Alıntıları GösterYok zaten Wifi ile bağlanmaya izin vermiyor onu hiç denemedim bile. Benim dışımda Şikayetvar'a baktım orada da çok yaşayan varmış ve çözüm sunamıyorlar çok ilginç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X