|
PARAF E-Ticaret Kampanyası 750/40 (9. sayfa)

-
-
o gün trendyoldan da alışveriş yapmıştım ona gelmiş 4,75 paraf günüm. altungolda gelmemiş yani
-
Fastpay fatura ödemede paraf günüm geçerli olur mu arkadaşlar? Deneyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: befo
Fastpay fatura ödemede paraf günüm geçerli olur mu arkadaşlar? Deneyen var mı?olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: furkkkkanolmaz
Alıntıları GösterTeşekkür ediyorum. Ben paraf günümü asla verimli şekilde kullanamıyorum maalesef. Parafpara seçili ama daha neredeyse hiç kazanamadım.
T. Cüzdana yükleme de puan +20 paraf günüm indirimi verdi. Bilginize.
İki gün önce altungold'a 20 tl paraf günüm iade geldi.
-
Parafgünümde kart kullanılmamış işe gün değiştirildiği zaman kabul olduğunu biliyorum. Ancak işlem yapılmış ama parafgünüm geçerli olmamış ise, gün değiştirerek faydalanabilir miyim? Deneyen var mı?
-
-
@Mbs79 Teşekkürler.
-
e-devlet aracılığı ile GİB üzerinden ödeyince puan vermedi. E-ptt avm malesef mtv ödemesi kabul etmiyor anladığım kadarıyla.
-
e-Devlet üzerinden PTT sistemi ile ödeniyordu. Ben o şekilde ödeme yaptım ve kampayaya sayıldı. İlk günlerde işlem yapmıştım. Değişti ise onu bilmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oup59e-Devlet üzerinden PTT sistemi ile ödeniyordu. Ben o şekilde ödeme yaptım ve kampayaya sayıldı. İlk günlerde işlem yapmıştım. Değişti ise onu bilmiyorum.
E-devlet uygulamasında PTT'ye yönlendiriyor oradan yaptınız siz de sanırım.
-
Evet hocam. Arama çubuğuna motorlu taşıtlar vergisi yazınca çıkan seçeneklerin birisinde PTT yazıyordu. Oradan yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: cnrtmre-devlet aracılığı ile GİB üzerinden ödeyince puan vermedi. E-ptt avm malesef mtv ödemesi kabul etmiyor anladığım kadarıyla.
e-devlet uygulamasına girip arama çubuğuna motorlu taşıtlar vergisi yazın sonra "araçlar" sekmesine basınca sizin üzerinize kayıtlı araçlar çıkıyor oradan MTV sorgula deyince o araca ait borçlar gözüküyor, ödemek istediğin borcu seçip öde diyorsun işte o zaman aşağıya ödeme kanalları çıkıyor PTT seçeneğini seçerek öde hem 3 taksit hem de 750/40 kampanyasına sayıyor...
-
fastpay üzerinden tüm faturalar ödendi hem 3 taksit oldu hem sayaç işledi . e devlet motorlu taşıtlar olmuyor galiba eptt avm çıkmıyor ptt bank diye birşey çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 17 Ocak 2021; 15:35:15 > -
Arkadaslar kazanılan Paraf puanlar geçen yil olduğu gibi yine yil sonuna kadarmi geçerli . -
Teşekkürler bu tarife göre yapınca sayaç işledi.
-
Öyle bir ibare yok, pandemiden dolayı paraf süre kısıtlamasını kaldırdı.
-
Ben GİB üzerinden yapmıştım, ondan dolayı olmamış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X