Şimdi Ara

PARAF E-Ticaret Kampanyası 750/40 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
20
Favori
23.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef olumsuz
  • really24 R kullanıcısına yanıt

o gün trendyoldan da alışveriş yapmıştım ona gelmiş 4,75 paraf günüm. altungolda gelmemiş yani

• Fastpay fatura ödemede paraf günüm geçerli olur mu arkadaşlar? Deneyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: befo

Fastpay fatura ödemede paraf günüm geçerli olur mu arkadaşlar? Deneyen var mı?

olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: furkkkkan

olmaz

Alıntıları Göster

Teşekkür ediyorum. Ben paraf günümü asla verimli şekilde kullanamıyorum maalesef. Parafpara seçili ama daha neredeyse hiç kazanamadım.

• T. Cüzdana yükleme de puan +20 paraf günüm indirimi verdi. Bilginize.

• ankdemir kullanıcısına yanıt

İki gün önce altungold'a 20 tl paraf günüm iade geldi.

• Parafgünümde kart kullanılmamış işe gün değiştirildiği zaman kabul olduğunu biliyorum. Ancak işlem yapılmış ama parafgünüm geçerli olmamış ise, gün değiştirerek faydalanabilir miyim? Deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Parafgünümde kart kullanılmamış işe gün değiştirildiği zaman kabul olduğunu biliyorum. Ancak işlem yapılmış ama parafgünüm geçerli olmamış ise, gün değiştirerek faydalanabilir miyim? Deneyen var mı?

Olur

PARAF  E-Ticaret Kampanyası  750/40

• @Mbs79 Teşekkürler.

• e-devlet aracılığı ile GİB üzerinden ödeyince puan vermedi. E-ptt avm malesef mtv ödemesi kabul etmiyor anladığım kadarıyla.

• cnrtmr C kullanıcısına yanıt

e-Devlet üzerinden PTT sistemi ile ödeniyordu. Ben o şekilde ödeme yaptım ve kampayaya sayıldı. İlk günlerde işlem yapmıştım. Değişti ise onu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

e-Devlet üzerinden PTT sistemi ile ödeniyordu. Ben o şekilde ödeme yaptım ve kampayaya sayıldı. İlk günlerde işlem yapmıştım. Değişti ise onu bilmiyorum.

E-devlet uygulamasında PTT'ye yönlendiriyor oradan yaptınız siz de sanırım.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Evet hocam. Arama çubuğuna motorlu taşıtlar vergisi yazınca çıkan seçeneklerin birisinde PTT yazıyordu. Oradan yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnrtmr

e-devlet aracılığı ile GİB üzerinden ödeyince puan vermedi. E-ptt avm malesef mtv ödemesi kabul etmiyor anladığım kadarıyla.

e-devlet uygulamasına girip arama çubuğuna motorlu taşıtlar vergisi yazın sonra "araçlar" sekmesine basınca sizin üzerinize kayıtlı araçlar çıkıyor oradan MTV sorgula deyince o araca ait borçlar gözüküyor, ödemek istediğin borcu seçip öde diyorsun işte o zaman aşağıya ödeme kanalları çıkıyor PTT seçeneğini seçerek öde hem 3 taksit hem de 750/40 kampanyasına sayıyor...

• fastpay üzerinden tüm faturalar ödendi hem 3 taksit oldu hem sayaç işledi . e devlet motorlu taşıtlar olmuyor galiba eptt avm çıkmıyor ptt bank diye birşey çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 17 Ocak 2021; 15:35:15 >
  • Arkadaslar kazanılan Paraf puanlar geçen yil olduğu gibi yine yil sonuna kadarmi geçerli .
  • egridereli kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bu tarife göre yapınca sayaç işledi.

• kompocyo kullanıcısına yanıt

Öyle bir ibare yok, pandemiden dolayı paraf süre kısıtlamasını kaldırdı.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Ben GİB üzerinden yapmıştım, ondan dolayı olmamış

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.