|
Paraf Elektronik harcamasına 100 TL(1500/100) (2. sayfa)
-
-
Eskiden geçiyordu ama artık hizmet sektörü diye biliyorum. Eskiden paraf posu değildi ve elektronik geçiyordu. PTT Paraf posu da alınca Halkbank sektörü belirledi ve hizmet oldu. -
N11 veya HB den telefon alsak yararlanabiliyormuyuz kampanyadan ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Turkcell.com.tr elektronik olarak geçiyor mu, bilen var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet maille fatura atmanız lazım.
Evet yararlanırsınız. HB de çoklu kart ile alım yapınca 3000 e 240 lira fayda sağlıyor. Dolardan dolayı fiyatlar artmasaydı değerlendirirdim ben de.
kesin kabul oluyor mu fatura?
ben restoran indiriminde defalarca red yedim.
Kesinliğini bilemem. Daha önce kampanya sonunda maille yatmayan puanımı aldım. Benzer mesajlar da okudum. Çağrı merkezini arayıp bilgi alın.
Teknosa, mediamarkt gibi fiziki yerlerde dikkat etmemiz gereken bir şey var mı bu kampanya için? Kayıt oldum ve yarın 2000 liralık ürün alacağım 100 lira gelir değil mi?
Bir zaman axess in Akbank posu şartı vardı ve sırf çalışan başka postan geçtiği için sıkıntı yaşamıştım, o denenle sormak istedim.
Trendyol ne geçer acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam elektronik sektörü dediği için Teknosa ya da Medimarkt mağazalarından yapacağınız işlemler de dahil olur kampanyaya katıldıktan sonra 1500 TL ve üzeri ödemeniz 100 TL Parafpara kazanmak için yeterli olur ayrıca mobil uygulamadan ücretsiz 3 taksit kampanyasına ve Paraf gününüzü de alışverişten önce o güne ayarlayın işlem Paraf Pos'undan geçerse ekstra kazanımlarınız olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 3 Ekim 2020; 21:46:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekomünikasyon geçiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: freeagle
Teknosa, mediamarkt gibi fiziki yerlerde dikkat etmemiz gereken bir şey var mı bu kampanya için? Kayıt oldum ve yarın 2000 liralık ürün alacağım 100 lira gelir değil mi?
Bir zaman axess in Akbank posu şartı vardı ve sırf çalışan başka postan geçtiği için sıkıntı yaşamıştım, o denenle sormak istedim.Fiziki mağazada geçti mi?
Bende telefoncu bayinden telefon aldim. Telekominikasyon olarak göründü. Sayaç işlemedi. Kayıt actirdim bakalım ne olacak. Provizyonda da çıktı ıslemim bu arada.
geçti bugün değerlendirdim şu an provizyonda ama mesaj geldi 50+50 olarak. Sanırım yarın yatar puan, Allah ödeme kolaylığı versin.
Beyler selam,
Ben bu kampanyadan 100 parafpara kazanmak istiyorum ama alışverişi gerçekleştirmek istemiyorum.
Sanırım anlamışsınızdır >:)
Eskiden bazı taktikler bankalara işliyordu ama artık işlemiyor.
Varsa taktik PM'den yazar mısınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DooryBeyler selam,
Ben bu kampanyadan 100 parafpara kazanmak istiyorum ama alışverişi gerçekleştirmek istemiyorum.
Sanırım anlamışsınızdır >:)
Eskiden bazı taktikler bankalara işliyordu ama artık işlemiyor.
Varsa taktik PM'den yazar mısınız?
senin günahına ortak olalım istiyorsun...
quote:
Orijinalden alıntı: paşa1978senin günahına ortak olalım istiyorsun...
Alıntıları GösterBankaların bizi soyması günah değilse bu da günah değil.
-
Trendyol geçerli mi, deneyen oldu mu?
Bir de sanal kartla alışveriş yapınca geçerli oluyor mu kampanya?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X