Hocam diğer 120 lirayı nasıl aktif edeceğiz. Başka bir parafcard ile mi? |
Paraf Elektronik harcamasına 100 TL(1500/100) (4. sayfa)
-
-
Evet hocam. Ödeme kısmına geçince çoklu kartla öde seçeceği çıkıyor. Ayrı alışveriş gibi kart kart ödeyebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çevremde başka paraf kullanan bulmaya çalışacağım o zaman mecburen
-
Arkadaş lar degerlendirebilecegimiz bir yer varmı Altun gold ne geçiyor acaba deneyen oldumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kuyum geçer ve işlemez.
-
Amazon olayını netliğe kavuşturabilecek var mı arkadaşlar? Elektronik saydırabilen var mı?
-
N11 den telefon alsim 100 tl ve parafgunumden 20 tl isledi tesekkur ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arcelik.com.tr saymadı. Dayanıklı Tüketim Malları geçiyormuş. Üye işyeri değil.
Kampanya sonrası kayıt açtıracağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fcnetAmazon olayını netliğe kavuşturabilecek var mı arkadaşlar? Elektronik saydırabilen var mı?
aynen,
netleşmedi mi hala?
deneyen var mıdır?
-
Hepsiburada dan tuvalet kağıdı alsan elektronik ama arçelikten beyaz eşya alınca değil demek enteresan. Hepsiburada, n11, Gittigidiyor dışında alışveriş seçeneği bırakmamış neredeyse kampanyanın kapsamı daha geniş olmalıydı.
Halkbank başvuruyu kampanya dönemi sonrasında alıp değerlendirir. Başvuruda ürün faturası ister. O yüzden hediye çeki yükleme muhtemelen kabul olmaz ama normal alışverişe puan verebilir. O yüzden şimdilik netleşmez. Amazon iade süresi zaten uzun oluyor. Ürün alıp sayılmaz ise iade de edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 14 Ekim 2020; 13:0:42 >
Neden kampanya sona erdikten sonra oluşturmalıyız? Ben de benzer durumdayım.Müşteri hizmetleri, Amazon bize elektronik bildirmedi,ondan dahil olmadı diyor.
Normalde dahil olmayınca kampanya sona erince kayıt açın diyorlar..
Amazon'u hiçbir şekilde kabul etmiyorlar ise bir şey diyemem..
Anladım o zaman bekleyeceğiz demekki.Faturası var,bir ihtimal dahil olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munkun46 -- 14 Ekim 2020; 17:33:7 >
hepsiburadadan 1400 ve 150 harcama yapmistim 100 puan kazandiniz yazdi. sonra 150 tl yi pital edip 140lik alisveris yaptim. kazanilan puan 50 diyor sikinti olur mu? 100 yatar mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü sisteme manuel ekleme yapıyorlar. Kampanya bitmeden önce eklenirse puan alırsınız, bir de tekrardan şartı sağlarsanız ikinci defa puan kazanırsınız. Bunun önüne geçmek için kampanya döneminde kazanım olmazsa bitince bildirin diyorlar.
Son bir aydır değişiklik olmadıysa MH yanlış biliyor demektir. Amazon her zaman elektronik her zaman kampanya bitince eklendi.
Bu gibi durumda bazen sistemin beyni yanıyor, puan vermiyor. Ama uzun zamandır başıma gelmedi. En kötü ihtimalle kayıt açar alırsınız, sorun olmaz.
Daha önce amazondan böyle bir alışverişim oldu.
Hizmet sektörü geçtiği için sistem kampanyaya saymadı.
Daha sonra aldığım ürünün faturasını ve kampanyaya sayılmasını istediğim bir yazı yazdım.
Halkbankası puanları yatırmıştı bilginiz olsun.
‐----------------------------------------------------------------------
Kampanya ile alakalı olarakta N11'den 2300 TL'lik telefon alışverişim oldu. Anında 50 + 50 parafpara geldi.
Hocam bende primeday de amazondan elektronik urun aldim. Ne yapmam lazim. Nereye yazi yazdiniz? Nereye basvurmaliyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turev77 -- 15 Ekim 2020; 22:31:26 >
Hocam Amazon'un Türkiye'de sanal posu olmadığı için pos alt yapısı olarak (bankayla çalışmak istemeyen ya da banka tarafından pos cihazı verilmeyen yerler) İyzico sanal pos kullanıyor tüm bankalarda da İyzico sanal postan yapılan işlemler ne alınırsa alınsın hizmet sektörü geçiyor siz Paraf elektronik kampanyası bittikten sonra aldığınız ürün elektronikse faturasıyla mail atarsanız Halkbank puanınızı manuel yükleyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 15 Ekim 2020; 23:38:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X