< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
sarıkız aldım olmadı :( |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 31 Ekim 2020; 15:19:49 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyol elektronik olarak geçer mi? |
Evet önceki sayfalarda da öyle yazmışlar. Aslında hem giyim hem elektronik geçse çok iyi olurdu. |
Bulan olamadi sanirim. Bu kampanya es gececegim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GG den oyun kodu satın alınabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese merhaba, Turkcell.com.tr den alışveriş yaptım. puan yatmadı. sektör olarak telekomünikasyon olarak görünüyor. bize ulaşın kısmından kayıt açtırdım. başka yapmam gereken bir şey var mı ? |
Telefon almıştım hocam. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cahile denk gelmişsiniz. Tekrar deneyin. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam kampanyanin adını bana soruyor 🕵🏼 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düzeltiyorum. Zırcahile denk gelmişsiniz. :) Kampanya adını ve kısaca detayı yazarak anlatın. 2-3 defa daha aynı tarz cevap gelirse THH'ye şikayet edersiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |