< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Paraf Elektronik Toplam 1500 TL Alışverişe 100 Puan (3. sayfa)
-
-
Peki bu aldığımız gift kartı Web siparişlerinde kullanabiliyor muyuz? Yoksa sadece mağaza alışverişlerinde mi kullanıyoruz?
Şunun için soruyorum, MediaMarkt 250 TL indirim yapan bir kod göndermiş ama sadece webe özel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanabilirsiniz ancak ödeme esnasında MM hediye kartı ile ödeme yapılırsa tamamı gift kart/kartlar ile ödenmesi gerekiyor. Hediye kartı ve üzerine kredi kartı ile ödemeyi tamamlatmıyor.
En azından 1-2 ay öncesinde böyle idi. Hediye kartı bakiyesi parçalı kullanılabiliyor.
-
Cevabınız için teşekkürler. Kızım için bir telefon alacağım. O yüzden sormuştum. Peki gift kart + kredi kartı olmuyor ama kredi kartında Web üzerinden hepsiburada'da olduğu gibi parçalı ödeme var mı? En azından birden fazla kartın kampanyasından yararlanalım.
Yok hocam. Tek kredi kartı ile ödenir. Ama fiziki mağazadan farklı kredi kartları ile gift kartlar alıp kartlarınızın elektronik kampanyalarından faydalanabilirsiniz.
-
Anlaşıldı hocam. Tekrar teşekkürler.
Amazon cüzdan deneyen var mı?
Amazon cüzdan bu kampanyada direk sayılmaması lazım. Çünkü kapsam elektronik sektörü. E-ticaret olsaydı geçmesi gerekirdi.
Ancak alacağınız ürün gerçekten elektronik bir eşya ise satın alma sonrası faturasını MH'e gönderip saydırma ihtimaliniz var.
-
Olmuyor.
HB gold alsak geçerli olur mu?
-
olmaz
-
E-ptt alışveriş olur mu acaba,
Sgold için pazar günü 25 puan da içinde çok avantajlıya geliyor
Denedim sayaç işlemedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
bu durumda hb, gg, n11
bunlardan biri geçerli
Arkadaşlar paraf sadece bu güne özel 500 lira harcamaya 25 lira parafpara veriyor. E-ticaret kampanyası ile birleşiyor.
Merhaba hepsiburada dan paraf ile camasir makinesi alsam 2 kart çoklu ödeme ikisi de paraf elektronik olarak sayar mi ?
Hocam evet yazdığınız şekilde olur bugüne özel 500/25 kampanyası da var ona da katılın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler katıldım 500 e 25 bir aksilik olmazsa yapicam harcamayı
Hb, gg, n11 her bölüm alışverişi geçerli oluyor mu acaba? Son zamanlarda farklı departmanlarda farklı pos kullanılıyor diye duymuştum. Sadece altın alınca mı farklı pos oluyor acaba?
Sonuç ne oldu kardeşim.Kampanyaya dahil oldumu.quote:
Orijinalden alıntı: ademm1987
Merhaba hepsiburada dan paraf ile camasir makinesi alsam 2 kart çoklu ödeme ikisi de paraf elektronik olarak sayar mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X