Şimdi Ara

Paraf ile E-Ticaret Harcamalarınıza %10 indirim (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
19
Favori
38.012
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeninin fiyatlarını da yazarmısın?
  • Paraf para ne kadar geliyor acaba? Paraf günüm x5 puan yapsak avantaj olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    Ben paraf günü ile yapmadım hocam altungoldu bilmiyorum o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trendyoldan telefon almayı deneyen var mı? sonuç aynımı oluyor acaba?
  • Degismez ayni olur giyim sektoru olarak...

• cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Aynen..ucu ucuna geliyor..attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez.

• sak0575 kullanıcısına yanıt
    Çeyrek novabazar da 288 lira..(eski tarih)

Ben 283 e göremedim yanlış yere mi bakıyorum acaba?

• fluminense kullanıcısına yanıt
    tek çekim fiyatına bakacaksın...senin 288 taksitli fiyatı
  • Novabazardan aldığım altınlar nadir Gold tarafından gönderildi, biri 2014 diğeri 2017 tarihliydi.Elimde biraz daha para varken hem 75 TL para puan, hem 20 TL paraf günüm indirimi hemde 3 taksitli kullanarak trandyoldan ayrıca altın alacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozza

Hocam altınları bozduktan sonra ne kadar zarar olacak. Puanlardan vs ne kadar gelecek? Toplam kar zarar durumu nedir rica etsem söyleyebilir misin

Alıntıları Göster
    Hocam altınları alıp bozdurma amaçlı almadım. Yazın erkek kardeşimin düğünü var, düğün için aldım. Çeyreği de 1500’e tamamlamak için aldım. Dursun kenarda. Zaten alacaktım, hem 3 taksit aldım, hem de 125 TL karttan indirim ve puan kazandım. Alıp bozdurayım dersen pek kar bırakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

1465 TL’ye Trendyol’dan 1 tam, 1 çeyrek altın altım. Paraf’tan 30 TL paraf para mesajı geldi. 35 TL’sini de tamamlayıp 45 TL paraf puan daha gelecek. 50 TL’de ekstre indirimi var. Allah bereket versin. Katkısı olan forumdaşlara teşekkür ederim.
    Hocam bonus parafpara dışında alışverişe parafpara verdi mi? Bende alışverişe parafpara vermedi trendyolda, sadece kampanya parafparasını verdi de.
  • sarıkız olayı tam olarak nedir, altın almak mıdır yoksa farklı bir şifresimi var açıklayan olursa çok teşekkkür ederim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okey50 -- 29 Nisan 2018; 12:10:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okey50

sarıkız olayı tam olarak nedir, altın almak mıdır yoksa farklı bir şifresimi var açıklayan olursa çok teşekkkür ederim,
    Sarıkız bildiği altın alışverişi. İster gram ister çeyrek vs alışverişi.

Misal Novabazar adlı siteden iki adet çeyrek alıyorsun. 1 adeti 282 TL, 2 adeti 564 TL. Paraf kampanyası ile 564'ye %10 yani 50 TL indirim geliyor. ve sana 1 adet çeyrek 257 TL ye geliyor. Bunu kuyumcuya götürüp satsan çeyrek başına en az 15 TL kar bile edersin. Ama düğün dernek vardır al sana müthiş bi fırsat.
  • Novabazar da combo yapabiliyor muyuz Nisan kampanyasında . Deneyen var mıydı . Sektörü ne geçiyor . Altın alsak 1600 e 75 Nisa’n dan 50 de e ticaretten indirir miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

Novabazar da combo yapabiliyor muyuz Nisan kampanyasında . Deneyen var mıydı . Sektörü ne geçiyor . Altın alsak 1600 e 75 Nisa’n dan 50 de e ticaretten indirir miyiz ?
    Olmuyormuş çünkü novabazar giyim market diye geçmiyormuş..

• AseA34 A kullanıcısına yanıt
    Hocam tek çekim aldım ama Paraf’ın üç taksit kampanyası ile otomatik üçe böldü. Hem %10 ‘dan 50 TL indirim hem de 1500/75 TL paraf para kampanyasından 75 TL geldi. 1465’in üstünü market ile tamamladım.

• quote:

Hocam tek çekim aldım ama Paraf’ın üç taksit kampanyası ile otomatik üçe böldü. Hem %10 ‘dan 50 TL indirim hem de 1500/75 TL paraf para kampanyasından 75 TL geldi. 1465’in üstünü market ile tamamladım.

Nereden aldınız hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okey50 O kullanıcısına yanıt
    Trendyoldan aldım hocam. Trendyol sektör olarak giyim geçiyor. Paraf’ın 750/30 veya 1500/75 kampanyası ile de birleşiyor. 50+30 veya 50+75 indirim ile puan kazanmak mümkün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    İşte aradığım cevap. Avansası merak ediyordum. Teşekkürler hocam

• quote:

Trendyoldan aldım hocam. Trendyol sektör olarak giyim geçiyor. Paraf’ın 750/30 veya 1500/75 kampanyası ile de birleşiyor. 50+30 veya 50+75 indirim ile puan kazanmak mümkün.
    Hocam son olarak trendyol gram olarak denizbanka havale yapıyormu yoksa fiziki olarak kargo ile mi geliyor. teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.