Şimdi Ara

Paraf NFC 100/50 ParafPara (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
16
Favori
37.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Note 9'u mi note 9 olarak düşündüğüm için, xiaomi'ye göre (MIUI) yanıtlamaya çalışayım. Diğer cihazlardaki durumu bilmiyorum.

HCE için;

Ayarlar/Bağlantı & Paylaşım/ Güvenli Element Konumu

O güvenli element konumunda üç öğe var, yerleşik, hce ve sim diye. Bende sim seçiliydi olmuyordu. HCE seçince oldu.
  • son durum ne arkadaşlar 60 bin kota doldum acaba. alan varmı şuan puanı
  • ray2 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ama Samsung note 9 . 3 gündür ne yaptıysam teknik nedenlerden dolayı ödeme yapılamıyor diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt aldım bugün hemen geldi puan bilgisi.Ardından size özel harcamaya 200/50 puan mesajı geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anladığım kadarıyla troy kartlar temassız ödemeyi desteklemiyor bu yüzden de mobil ödemeye açılamıyor şu an uygulama nfc ödemeye uygun kartınız bulunmamaktadır uyarısı veriyor maille problemi anlatmaya çalıştım müşteri hizmetlerinden cevap bekliyorum ama herhalde bu kampanyadan yararlanmayacaz

• Kaç kişi oldu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1530 -- 2 Temmuz 2020; 1:15:58 >
  • Opette gecerlı mı acaba? yakıt alımında ? deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag34

son durum ne arkadaşlar 60 bin kota doldum acaba. alan varmı şuan puanı
    Dün akşam kullandım, veriyor hala

• dün shellde kullandım. öde kısmından yaptım 5dk sonra 50tl kazandınız diye mesaj geldi

edit: samsung note 5 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehawk -- 2 Temmuz 2020; 9:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kücük prens

Yakıt aldım bugün hemen geldi puan bilgisi.Ardından size özel harcamaya 200/50 puan mesajı geldi.
    200/50 iyiymiş hocam bana 5000e 50 5000e 80 filan geliyor.
  • thehawk kullanıcısına yanıt
    bende de aynı telefon var, neyi yanlış yaptım bilemiyorum önce onaylandı gibi gözüküp pos cihazına yönlendiriliyor diyor ve olmuyor..
  • Ayni sorun var.pos reddediyor.telefonla alisveris le alakasi yok.acik benim hepsi.mus.hizmetleri acmiyor 40 dakika bekledim acan olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ray2

Note 9'u mi note 9 olarak düşündüğüm için, xiaomi'ye göre (MIUI) yanıtlamaya çalışayım. Diğer cihazlardaki durumu bilmiyorum.

HCE için;

Ayarlar/Bağlantı & Paylaşım/ Güvenli Element Konumu

O güvenli element konumunda üç öğe var, yerleşik, hce ve sim diye. Bende sim seçiliydi olmuyordu. HCE seçince oldu.
    tşkelr ben de bu sekılde yaptım oldu..
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Kartımda temassız özelliği yoktu. Bir süre önce temassız kart istemiştim reddedilmişti, sonunda kabul edilmiş ve kart basılmış, uygulamada 1 kart daha görünüyor, sürekli hata verdiyse de uygulamayı açabildim ve bu kez tanımlamayı yapabildim yeni temassız kart ile.

Kart gelmeden kullanabilir miyim bilemiyorum ama tanımlama aşaması geçilmiş oldu. Bilginiz olsun.
  • önce sorulduysa kudura bakmayın benim telde nfc yok başkasının telefonun benim paraf bilgileriyle giriş yapsak o alışveriş yapsa oluyormu

• by-cansuyu kullanıcısına yanıt
    Senin hat takılı olması gerekiyor uygulama kullanılcak telefonda. Arkadaşının tele hattını takıp uygulama yükleyip alışverişi yaparsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PB258 kullanıcısına yanıt
    tşk

• Ben de marketyo ile onur marketten 156 tl lik alışveriş yaptım. 106 liraya geldi. Ama temassız pos yokmuş nfc ile ödeyemedim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.