Şimdi Ara

paraf+parafly Aralık E-Ticaret Kampanyası 100 Parafpara (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
31
Favori
15.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesaj alınmıştır :D
  • kank07 kullanıcısına yanıt
    1500 ve üzeri alışverişe 100 lira diyor hocam, sizin ki nasıl oldu?
  • 3d ödeme sms i gelmiyor sabah beri üç kez denedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Arkadas oncesinde birkac yuz liralik baska bir e-ticaret alisverisi yapmistir muhtemelen. Kampanya sartlari belli sonucta.
  • İki tane amatör firma ile kampanyadan birşeyler kazanmaya çalışıyoruz.Eşime ve kendime üyelik açtım.Eşimin kartıyla bir türlü 3d sistemine kadar gelmedi ödeme.Daha sonra kendi hesabımdan aldım.Nihayet gece geç saatlerde eşimin kart ilede verdik sipariş.Sabah baktım benim aldığım gr eşimin hesapta benim hesapta hiç birşey yok.Halkbankın sisteminde limit düşmüş gözüküyor ama provizyonda dahi harcama gözükmüyor.Satıcı firmayı aradım dedim benim aldığımı eşimin hesaba göndermişsiniz başka birine de gönderilebilirdi diye arkadaşları uyarırız diyor ciddiyetsiz bir ses tonuyla.Dedim eşimin üyelikten aldığımız da yok hala hesaplarda sırayla gönderiliyor bekleyiniz diyor.

İşin özü şu işten kafayı yemeden yararlanırsam ne ala

• Paraf Cephaneci'de artık taksit kampanyası yapıyor mu? Yapıyorsa kaç taksiti seçmek gerekir?
  • paraf günü değişikliği aynı gün oluyor mu bugün arasam %5 indirimi bu gün için tanımlarlar mı
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    evet hocam müşteri hizmetlerini arayın.
  • xman54 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam peki bu kampanya ile birleşir mi sizce
  • Cephaneciden 12 gram altın alacam hesaba aktarma ücreti de dahil 1596 lira tutuyor ama kart bilgilerini girince taksit kısmında peşin de bile komisyon çıkıyor 1618 lira oluyor. Başka tarayıcıda da denedim olmadı. Var mı bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 14 Aralık 2016; 12:21:31 >
  • Ozann kullanıcısına yanıt
    11.25 gram al o banka farkı çıkar normaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 banka farkı 16 cephaneci farkı 25-30 al sat farkı peki bu işin karı nerede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crossclimatt

11.25 gram al o banka farkı çıkar normaldir

Peki hocam sağolun yaptım alışverişi puan mesajı geldi bir de paraf günüm vs iyidir komisyonlara rağmen

• halilcc kullanıcısına yanıt
    Normalde katli kullanim ile paraflyda ama bu puanlar ne yazik ki seyahat hattinda kullanilamiyor.
    Masraflardan sonra 100 puandan 40-50tl kalsa kar kabul edecegiz.
  • Şu cephaneci adını duydummu tüylerim diken diken okuyor sürekli kullanıyorum ama her seferinde uğraş sonucu yatırıyorlar 2 gündür aldıklarımı yatırmıyorlar arıyorum eleman ilgileniyorum diyor ve gene yok

• 1000 liralik yapinca 50 tl puan mesaji geliyor degil mi once.sonra diyelim 1500 e tamamladik o zaman da bir 50 daha puan mesajimi geliyor acaba.

• İnevntus'tan 1000 TL üzeri alışveriş yaptım.Kısa mesaj ile 50 TL kazandığımı söyledi.Merak edene duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Şu cephaneci adını duydummu tüylerim diken diken okuyor sürekli kullanıyorum ama her seferinde uğraş sonucu yatırıyorlar 2 gündür aldıklarımı yatırmıyorlar arıyorum eleman ilgileniyorum diyor ve gene yok

Aynen hocam ben de dün aldım bir hareketlilik yok. Öğlen aradım yoğunluk var dediler. Henüz gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbskvk55

1000 liralik yapinca 50 tl puan mesaji geliyor degil mi once.sonra diyelim 1500 e tamamladik o zaman da bir 50 daha puan mesajimi geliyor acaba.

Aynen dediğiniz gibi oldu bende

• makro ve cagdas puanlari kullandrmiyor,nerde kullnacz bunlari
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.