Şimdi Ara

paraf+parafly Aralık E-Ticaret Kampanyası 100 Parafpara (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
31
Favori
15.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnventus,Teknobiyotik veya İncehesaptan herhangi biri Paraf Sanal Pos üyesi mi acaba? Baktım fakat göremedim.İşlemci almayı düşünüyorum.
  • Cephaneci Tek cekimde yanlislikla baska postan cekme riski var midir? Tek cekim yapanlardan sorun yasayan var mi daha once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sorun cikmadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cephaneciden dün aldıklarım az önce havale yapıldı
    Tek çekim almıştım

• Paraf kartım var.puan kazanmak için işlemlerin nerden,nasıl yapıldığını bana pm atarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: thk123

Paraf kartım var.puan kazanmak için işlemlerin nerden,nasıl yapıldığını bana pm atarsanız sevinirim.

Sms gelir yada parafcard.com

Yada SICAK FIRSATLAR takip.

• Bir arkadas sormus cevabini goremedin. Kyk odemeleri sayiliyor mu deneyen oldumu acaba?

• Teknosa.com.tr den yapılan alışverişler geçerli mi puan kampanyası için?
  • Tatil almak niyetinde olanlar için ETSde yapılan işlemlerde puan geliyor arkadaşlar bilginiz olsun. Dün akşam acenteden ödeme gerçekleştirdim, ve puan kazanımına ilişkin mesaj geldi.

• Cephanecide peşin de almak isteseniz ödeme aşamasında ekstra bir komisyon daha koyuyor (Banka havalesi komisyonundan hariç olarak) bu nedendir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Cephanecide peşin de almak isteseniz ödeme aşamasında ekstra bir komisyon daha koyuyor (Banka havalesi komisyonundan hariç olarak) bu nedendir?

Aynı şey bana da oldu fiyat ince ince artıyor. Anlamı yok.

• Arkadaşlar sşze müthiş bir haberim var. Biraz önce tatilbudur.com dan yaptığım alışverişte site kampanyası olan parafa 200 tl ekstre indirimini kazandım. Ek olarak 100 tl de eticaret kampanyasından toplam 300 tl lik avantaj sağlamış oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dişlibalık

Bir arkadas sormus cevabini goremedin. Kyk odemeleri sayiliyor mu deneyen oldumu acaba?

benim vergi dairesine düşen borcumdan gib.gov.tr üzerinden ufak bir ödeme yaptım geçerli oldu ama kampanya şartlarında vergi ödemeleri dahil değildir diyor. Güvenip buradan ödeme yapmayacağım sanırım.
  • Ziraat Bankası internet şubesi aracılığıyla yapılan kyk ödemeleri dahil edilmedi.

• Hepsiburada da geçerli mi arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyada pos kısıtlaması yok ama dün aracıma lpg aldım ıvır zıvır 102 lira yaptım ancak mesaj gelmedi
  • E-ticaret ?

• Orada Olmayan Adam O kullanıcısına yanıt
    Mesaj gelmesine gerek yok hocam. İnternet şube ye girip Kredi kartlarım>kampanyalar>güncel kampanyalar dan e-ticaret ve yeniyıl kampanyalarına girdiğiniz takdirde hedeflerinizi,gerçekleştirdiğiniz harcamaları vs gösteriyor..
  • turkcell.com' dan telefon alacağım acaba geçerlimidir ? bunu nereden öğrenebilirz
  • ozgun_izmirli35 O kullanıcısına yanıt
    hocam ben geçenlerde almıştım parafgünüme dahil olmadı yani üye işyeri değildi. muhtemelen olmaz sizinki de ona göre davranın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.