Şimdi Ara

[PARAF/PARAFLY] Kadınlar Günü Kampanyası (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
15
Favori
11.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüm kampanya boyunca müşteri bazında kazanılacak parafpara muı 20tl?
    Değilse aynı gün aynı iş yerinden 2 defa alışveriş yapsak 2 kere 20tl puan kazanır mıyız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mudo gömlek kesimi nasıl? US polo M, diğerlerinde L giyen biriyim. Hangi beden almalıyım? Bu arada 183 üstünü erkek gömlek ile tamamlasam çek kazanabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innovancenothing -- 8 Mart 2015; 21:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Mudo gömlek kesimi nasıl? US polo M, diğerlerinde L giyen biriyim. Hangi beden almalıyım? Bu arada 183 üstünü erkek gömlek ile tamamlasam çek kazanabiliyor muyuz?

183 tl ye nasıl geldiniz hocam?
  • Hanım iki çanta ekledi sepete oldu bitti :)
  • Kampanya kapsaminda bugun migrostan yapilan 600 tllik alisverise 10.80 parafpara verdi. Seviyorum ben parafly kartimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

Aldım geçtim 4 tane 50'liği vatana millete hayırlı oldun :)

İşe yarar bişey aradım taradım,bişey bulamayıp son dakikada bende aynı şekilde 4x50 lik hediye kart siparişi geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

Aldım geçtim 4 tane 50'liği vatana millete hayırlı oldun :)

İşe yarar bişey aradım taradım,bişey bulamayıp son dakikada bende aynı şekilde 4x50 lik hediye kart siparişi geçtim.

Atalım Dursun kenarda. Nasılsa tamamı uçak bileti olarak geri geliyor. Alınanlar da kar kalacak :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 saat geçti ama benim avantajix yansımadı arkadaşlar.

Sizlerde ne zaman yansıdı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyakalmışım gitti güzelim puanlar

• 15 mudo kampanya 7,5 parafly günü 15 de kadınlar günü 6,37 de avantajix ii bi alışveriş ah birde şu mudo exclusive card indirimi olsaydı.

sanki hediye kartı bedavaya geldi:)
  • 700 liralık peşin mobilya alışverişine

20 parafgünüm
    20 Dkg
    5.50 Lira da normal puan geld. Ayrıca alışverişim 4e bölündü

Bu sayede -90 lirada ki avans puanım -45e düştü. Teşekkürler Halkbank.

• dün 23:40 gibi hem kadınlar günü hem de parafgünümden faydalanmak üzere n11 sitesinden altın aldım (aldığımı sandım). ücreti kartımdan 2 defa çekilmesine rağmen siparişim gözükmüyordu. müşteri hizmetlerine bağlanmak için 20 dakika bekledikten sonra bana siparişin gözükmediğini güya bankacılık sistemi ile ilgili bir genel sorun olduğundan bahsettiler. nitekim n11 paramı geri alacak olsam dahi kampanyadan yararlanamamama sebep oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgorunmez85

dün 23:40 gibi hem kadınlar günü hem de parafgünümden faydalanmak üzere n11 sitesinden altın aldım (aldığımı sandım). ücreti kartımdan 2 defa çekilmesine rağmen siparişim gözükmüyordu. müşteri hizmetlerine bağlanmak için 20 dakika bekledikten sonra bana siparişin gözükmediğini güya bankacılık sistemi ile ilgili bir genel sorun olduğundan bahsettiler. nitekim n11 paramı geri alacak olsam dahi kampanyadan yararlanamamama sebep oldu.

Hocam bende de siparişler görünmüyordu 1-2 gün içerisinde hesapta görünür. İncelersen bakiyende mutlaka düşme olmuştur.
  • Dün parafgünümdü ve mudo.com.tr'den 200 TL'lik gift card aldım. Gelen parafparalar aşağıda. Ayrıca avantajix'den 10 TL daha gelecek.

[PARAF/PARAFLY] Kadınlar Günü Kampanyası
  • 200 tl lik gift card aldım

20tl mudodan
    20 tl kadınlar gününden geldi

ama maalesef 10tl ekstra paraf para kazanamadım, hanıma okadr dedim ''p'' yazıp 3404 e göndercksn diye ama ''i'' yazmış , 10tl indirm geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgorunmez85

dün 23:40 gibi hem kadınlar günü hem de parafgünümden faydalanmak üzere n11 sitesinden altın aldım (aldığımı sandım). ücreti kartımdan 2 defa çekilmesine rağmen siparişim gözükmüyordu. müşteri hizmetlerine bağlanmak için 20 dakika bekledikten sonra bana siparişin gözükmediğini güya bankacılık sistemi ile ilgili bir genel sorun olduğundan bahsettiler. nitekim n11 paramı geri alacak olsam dahi kampanyadan yararlanamamama sebep oldu.

n11'in Temmuz 2014'te Parafly karta yaptığı 111/1000 TL kampanyasında, 2200 TL'lik beyaz eşya alışverişimde yatan 142 TL'lik Parafly Puan (568 TL Uçak Bileti), salak satıcı ve gerizekalı n11 yüzünden hiç olmuştu

• Aynı şekilde bende parafgünümü bunlar yüzünden kullnamadım. BKM'den yanıt gelmedi, kuponu boşver dedim kendi sitelerinden de yaptım yine işlem gerçekleştiriliyor dedi ve öyle kaldı. saat de 12'yi geçti.. Gitti 10 TL puan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Aynı şekilde bende parafgünümü bunlar yüzünden kullnamadım. BKM'den yanıt gelmedi, kuponu boşver dedim kendi sitelerinden de yaptım yine işlem gerçekleştiriliyor dedi ve öyle kaldı. saat de 12'yi geçti.. Gitti 10 TL puan..

Ben de dün world ile n11 sitesinden işlem yaparken BKM yönlendirme
    ve siteden kredi kartlı ödeme hata verdi.
    Aynı işlemi mobilden yapınca sorun çıkmadı. Saat 23.30 gibi işlemi bitirebildim.
  • Mudo.com.tr'den hediye çeki alanlar kargoları gelen oldu mu acaba,benimki hala hazırlanıyor olarak görünüyorda...@ersyno

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcnet -- 11 Mart 2015; 14:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcnet

Mudo.com.tr'den hediye çeki alanlar kargoları gelen oldu mu acaba,benimki hala hazırlanıyor olarak görünüyorda...@ersyno

Ürün aldım onlar geldi ama kartlar henüz gelmedi :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.