Bildirim
[PARAF/PARAFLY] Kadınlar Günü Kampanyası (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
küsürat iade kampanyası sadece market alışverişlerinde geçerli. -
dün 59,90 migros alışverişim için 1,20 tl puan yatırmışlar. alışveriş fişlerinde 9,90 iade kazandınız yazmasına rağmen 9,90 iadeyi hesaba yansıtmamışlar. tongaya düştük resmen. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: can33tokat
dün 59,90 migros alışverişim için 1,20 tl puan yatırmışlar. alışveriş fişlerinde 9,90 iade kazandınız yazmasına rağmen 9,90 iadeyi hesaba yansıtmamışlar. tongaya düştük resmen.
Küsurat kampanyası ile puan kampanyası birbirinden farklı değil mi? Başka bir sorun olabilir mi sizin durumunuzla ilgili?
Sitede yazan ibare "Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.Başka kampanyaları kapsamında kazanılan ekstra ParafParalar kampanya kapsamında değildir." şeklinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan22 -- 6 Mart 2015; 9:37:34 > -
-
hadi arkadaslar;
parlak fikirlere ihtiyaç var... -
birden fazla alışveriş yapıp hepsinden de indirim alabilen var mı ? -
quote:
dün 59,90 migros alışverişim için 1,20 tl puan yatırmışlar. alışveriş fişlerinde 9,90 iade kazandınız yazmasına rağmen 9,90 iadeyi hesaba yansıtmamışlar. tongaya düştük resmen.
Hocam dönemiçi işlemlere yansımış mı 59,9 TL alışverişiniz? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maktoyu
quote:
Orijinalden alıntı: semihhhhhh
quote:
Orijinalden alıntı: htepeli
20 tl paraf günü indirimi, 20 tl kadınlar günü, 75 de paraf para hepsiburada kampanyası
Paraf ile nirvanayı yakalamışsınız ancak bir tavsiye.. Şayet Parafly ınız yoksa alın daha çok faydasını göreceğinize emin olun..
parafly geçerli değil ama hepsiburada %10 kampanyasında. yanılıyor muyum hocam
Evet hepsiburada da parafly dahil değil..
Ben puan kazanma çabasını paraf yerine parafly kart ile gerçekleştirmenin '4-5 kat daha değerli puan kullanma fırsatı olduğu için' daha mantıklı olacağını düşündüğüm için öyle yazdım..
-
quote:
Orijinalden alıntı: crackerss1982
quote:
Hocam dönemiçi işlemlere yansımış mı 59,9 TL alışverişiniz?
ewet yansımış ancak 9,90 indirim görünmüyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: outofnick
Arkadaşlar bir konuda yardımınız lazım. Cumartesi günü 600 TL tutarında boya alacağım. Alacağım yer online değil ve paraf posları olup olmadığını bilmiyorum.
1. Taksitsiz alışverişe 4 taksit kampanyası vardı, ona mesaj attım, bu kampanya paraf günüm ve kadınlar günü kampanyasına engel olmaz değil mi?
2. Paraf günümde ekstre indirimi seçili, bu indirimden faydalanmam için halkbank poslarından mı geçmesi lazım? (sitede yazmıyor)
3. Kadınlar günü kampanyasından faydalanmam için yine paraf poslarından mı geçmesi lazım?
Ve son olarak en iyi komboyu yapmak için "ekstre indirimi"ni "eksra paraf para"ya çevirmem mi gerekir yoksa "ekstre indirimi" de olur mu?
paraf günüm uygulamasında paraf pos Şartı var..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Alisverisi ekstre kesim gunu yaptiysaniz,
Indirim kesilen ekstrede kaliyor, harcama bir gun sonra isleme alindigindan yeni ekstreye sarkiyor.
Not: bende boyle olmustu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gittigidiyor deneyen var mı arkadaşlar?
hepsiburada 420 tl alışverişe ertesi gün 20 tl puan yattı paraf böyle devam ederse çok iyi bi de 4 taksite ekstradan 5 taksit daha verdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: haydarmustafa
hepsiburada 420 tl alışverişe ertesi gün 20 tl puan yattı paraf böyle devam ederse çok iyi bi de 4 taksite ekstradan 5 taksit daha verdi.
Parafgunum de tanımlı miydi?
quote:
ben de dün 59 tl işlem yaptım, hem "10 kattan" hem de "market iadeden" 9 tl iade gelmiş hesaba... -
quote:
Orijinalden alıntı: çaylaq
quote:
ben de dün 59 tl işlem yaptım, hem "10 kattan" hem de "market iadeden" 9 tl iade gelmiş hesaba...
506319430273430273 04.03.2015 Paraf Üstü İndirimi +9,90 TL 0,00
506319430273430273 04.03.2015 O/MIGROS TOKAT TOKAT 59,90 TL 0,12
506421482295482295 05.03.2015 O/MİGROS TOKAT TOKAT 59,90 TL 0,12
506421482295482295 05.03.2015 Parafly ile size özel ekstra ParafPara 0,00 TL 1,08
işlemler aynen yukardaki gibi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X