Kasım ayındaki 200 tl üzeri alışverişe 20 tl puan verirken 2 kere giyim alışverişi yaptım 1 tanede elektronik ama saymadı. Giyimler hepsiburada, elektronik ise amazondan kahve makinesi almıştım. En kısa sürede bu kartı kapattırıcam.. |
Paraf’tan Yeni Yıl’da 200 TL’ye Varan Hediye ParafPara. (2. sayfa)
-
-
Hepsiburada elektronik, ancak hepsi pay ile ödeyince saymıyor, kayıt açtırmanız lazım.
Amazon için de yine kayıt açtırmanız gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayıt açtırma derken hocam? Mail attım ama dikkate almadılar. Otomatik takside bölüyor sistem, sanırım taksit yüzünden de diyor bu ay 200 tlyi geçmediniz. 320 tlye kahve makinesi aldım. Sözelciler mi oturuyor pc başında anlamıyorum. Otomatik 3 takside çevirdiler, benlikte bir şey yok.
-
Parayı tekrar kartına at hocam uğraşma
Kayıtı nasıl açtırıyoruz hocam benim de hepsiburada alışverişim sayılmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz onlar açıyor
otomatik taksit ile alakası yok, bankaya telefon edip ilgili alışverişlerinizin kampanya kapsamında olmasına rağmen sayaca işlemediği yönünde kayıt açtırmanızı tavsiye ediyorum.
-
HB sektörü ne diye geçiyor ki?
-
kesin 2 trendyol bu gün saydı. hatta toplam üzerinden sayması güzel kampanya kılmıs.
-
KYK ödemesi yine geçmez sanırım. :)
-
Hepsipay'e yüklenmişse bunu saymıyorlar. Benim de geçen aylarda benzer durum oldu ve kayıt açınca fatura istediler. Eğer ürün direk alım yapılmış ve saymamışsa bu durumda limit sağlıyorsa yükleme yapıyorlar.
-
500 yapmıştım bu sefer direk 1500 yaptım direk 150 verdi yani 2 bin uğraşmadan yapsak da oluyormuş. Tesekkür ederim.
Teşekkürler konu için.
Kampanya 15 Ocak'a kadar devam ettiği için, paraf günümden 2 kere faydalanılabilir.
-
Amaç harcama yaptırmaksa neden sektör kısıtlaması yapıyorsun eyy kampanya müdürü?
Ty oluyormu peki ?
Bende ordan yaptım oluyor. Sıkıntı yok. Yapabilirsiniz...
parça parça harcama toplamda 500 ulaşınca sayaç mı görünüyor yoksa sms mi geliyor? Yapan arkadaşlar ekran görüntüsü paylaşabilir mi?
-
Parça parça yap 500e ulaş 50 al 1000 tlye ulaş Bi 50 daha al direk 2000 yapsan 200 TL al. Toplam önemli miktar ve parça parça nasıl yapıyorsan yap.
Merhaba,
Az önce N11 'den alışveriş yaptım. Hem 3 taksit yapıldı diye mesaj geldi hem de sayaç tüm tutar üzerinden işledi. Ancak henüz taksit kısmında taksit gözükmüyor ama sayaç işledi.
Sağlıcakla
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X