Şimdi Ara

Paraf’tan Yeni Yıl’da 200 TL’ye Varan Hediye ParafPara.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
18
Favori
14.701
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paraf ile 1 Aralık 2021 – 15 Ocak 2022 tarihlerinde giyim, optik, saat, kozmetik, elektronik ve yemek sektörlerinde yurt içinde tüm Banka POS’larından toplamda yapılacak 500 TL ve üzeri her harcamaya 50 TL , toplam 200 TL ParafPara verilecektir.
    Paraf'a 1-31 Aralık 2021 tarihlerinde ilk kez başvuracak müşterilere toplam 200 TL ParafPara ödüle ek olarak 100 TL ParafPara daha verilecektir.
    Yeni başvuruda bulunacak müşterilerin ek 100 TL ParafPara kazanabilmesi için, kampanyaya katılım sağladıktan sonra kampanya koşullarına göre harcama yapıp, 200 TL ParafPara ödülüne ulaşmış olması gerekmektedir.
    Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce YENİ yazıp 3404’e SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir.
    Paraf’a başvurmak için, PARAF yazıp, TCKN ve gelir bilgisini aralarında boşluk bırakıp ekleyerek 3452’ye göndermek gerekmektedir.
    Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir. Ek olarak verilecek 100 TL ParafPara ödülü 25 Ocak 2022 tarihinde müşterilerin kartlarına yüklenecektir.
    Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
    Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar, Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
    Paraf Debit, ticari kartlar, Parafree ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
    Kampanyada kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 28 Şubat 2022 saat 21:59 olup ,kullanılmayan ParafParalar 1 Mart 2022 tarihinde geri alınacaktır.
    TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 1 Aralık 2021; 12:59:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Her şey net anlaşılıyor da anlamayanlar için ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatayım...

Paraf kredi kartınız varsa kampanyaya paraf mobil üzerinden katılın. Yurtiçi pos cihazlarından, buraya dikkat giyim, optik, saat, kozmetik, elektronik ve yemek sektörlerinde ( Mesela Amazon hediye kartı almak olmaz, çünkü bu harcama iyzco olarak gözüküyor. Denenmiştir.. ) her 500 TL harcamaya 50 TL Parafpara veriliyor. Toplamda 2000 TL harcama yaparsan 200 TL parafpara kazanacaksın. Eğer Paraf kredi kartın yoksa başvuruyorsun kabul edilip paraf kredi kartın alışverişe açılınca toplam 2000 TL harcama yapıp 200 TL kazanınca ek olarak 100 TL daha veriyorlar... Her yaptığın 500 TL ve üzeri harcama da kazanacağın 50 TL'ler bir sonraki iş günü kartına yansıyacak. 100 TL ek parafpara kazanan parafkart'a yeni başvurmuş kişilere bu para 25 Ocak 2022 de karta yatırılacak..

Migros ve Carrefour'da var Paraf pos. Parafüstü kazandıran başka market görmedim.

Parafüstü kampanyası market kampanyasıyla da birleşiyor. Mesela şu an var. İkinci 150 TL alışverişe 15 TL de market kampanyası için veriyor.

Ben şöyle yapıyorum: Migros'tan Migros hediye kart aldım. 159 TL yükletiyorum kasada. Paraf 9 TL parafüstü, 15 TL de market kampanyası için veriyor yükleme yapınca. Alışverişi de hediye kartla ödüyorum. 50 TL'lik bir şey alsam, kartta 109 TL duruyor. Başka gün kullanabiliyorum.
  • Çok güzel ama amazon dahil oluyor mu bunlara?

• Teşekkürler üstadım.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Sayın üstat rica ederim ne demek keyifli alışverişler.

• Ag de geçerli Pos varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoKoKoSeekeR kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef yok.

• giyim ve elektronik'te 4 kez 500'e 50 toplamda 200, güzel. ek olarak yeni başvurana da 100 TL daha, hadi başvurayım bari :)

teşekkürler paylaşım için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toplamda 500 diyor, yani tek seferde 500 şartı yok sanırım.
    Trendyol'da ufak miktarda bir alışveriş yaptım, kampanyaya dahil olarak gözüküyor.

• Halkbankın şu kampanya metnini hazılayan kişi hangi kreş terk acaba.

"Yeni başvuruda bulunacak müşterilerin..." bu ne demek aga?

Neye yeni başvuruda bulunulacak?
    Kredi kartına mı?
    Kampanyaya mı?

Kampanyaya ise yeni başvuru ne alaka?
    Neden YKB gibi ayrıntılı yazılmıyor?

• Prof.Matematik kullanıcısına yanıt

Sayaç mı tutar kadar ilerledi hocam?

• Yeni başvuran ne demek katılım yaptık. Bu nasıl bir cümle anlayan var mı extra 100 TL olacak mı olmayacak mı?

• Teşekkürler konu için.

• Nerde o eski(sektör kısıtlamasız) kampanyalar...

• Anlaşılmayan ne , onu anlamadım.

Adamlar sadece yeni müşteriler ek 100TL daha alacak ve toplamı 300TL olacak yerine 200TL yazmış, hepi topu bu.

Yani mevcut müşteri ise her 500TL ye 50 TL toplam 200TL.

Yeni müşteri olduysan sana da bonus olarak ek 100TL demiş.

onunda toplamını yanlışlıkla 300TL yerine 200TL yazmış. Yakında düzeltirler.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Kampanyaya dahil işlem şeklinde gözüküyor, sayfada sayaç göremedim. Belki 500'e tamamlayınca gözükür.

• bilgi için teşekkürler ,

tabi hemen sorular,

amazon trendyol HB GG N11 ve bunların cüzdanları dahil mi?  

• hepinizin kafasındaki trendyol sorusuna cevap veriyorum evet oluyor ve evet aynı gün fark etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 1 Aralık 2021; 14:9:1 >
  • Her şey net anlaşılıyor da anlamayanlar için ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatayım...

Paraf kredi kartınız varsa kampanyaya paraf mobil üzerinden katılın. Yurtiçi pos cihazlarından, buraya dikkat giyim, optik, saat, kozmetik, elektronik ve yemek sektörlerinde ( Mesela Amazon hediye kartı almak olmaz, çünkü bu harcama iyzco olarak gözüküyor. Denenmiştir.. ) her 500 TL harcamaya 50 TL Parafpara veriliyor. Toplamda 2000 TL harcama yaparsan 200 TL parafpara kazanacaksın. Eğer Paraf kredi kartın yoksa başvuruyorsun kabul edilip paraf kredi kartın alışverişe açılınca toplam 2000 TL harcama yapıp 200 TL kazanınca ek olarak 100 TL daha veriyorlar... Her yaptığın 500 TL ve üzeri harcama da kazanacağın 50 TL'ler bir sonraki iş günü kartına yansıyacak. 100 TL ek parafpara kazanan parafkart'a yeni başvurmuş kişilere bu para 25 Ocak 2022 de karta yatırılacak..

• GOLDFALCON kullanıcısına yanıt

Aynı gün aynı işyeri kesin mi?

• Güzel kampanya. 2000/200. Oran çok iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.