Şimdi Ara

Paraf'tan Yeni Yıl Kampanyası (70 TL ParafPara) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
27
Favori
34.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GG elektronik gecer ama Parafposu olmadigi icin Parafgunumden yararlanilmaz. Bu kampanyada pos ayrimi yok. Tum yurtici banka poslari olarak belirtilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 1 Aralık 2018; 11:12:57 >
  • Hani malum sitede paraf posu değil de işbank posu seçince giyim olarak (yoksa elektronik miydi?) görünüyordu işlem. O hala öyle mi...?
  • drgripin kullanıcısına yanıt
    alışverişte sıkıntı yok yaptım puan konusunu bilemiyorum
  • bim ve a101de deneyen varmi calisiyormu?
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada d market diye geçiyor. Sektör bilgisine dr bakınca diğerleri kısmında görünüyordu bende. Yani elektronik olmuyor
  • yine mi bamya
  • İninala 5*300 yükle direk +60tlyi al. Temizzzz
  • karacafc K kullanıcısına yanıt
    +60 nasıl oluyo dostum muhtemel parafgünümü değiştirip satıkız alocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: arlanmazz

Hepsiburada d market diye geçiyor. Sektör bilgisine dr bakınca diğerleri kısmında görünüyordu bende. Yani elektronik olmuyor
    Paraf'tan Yeni Yıl Kampanyası (70 TL ParafPara)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

+60 nasıl oluyo dostum muhtemel parafgünümü değiştirip satıkız alocam
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacafc -- 2 Aralık 2018; 1:36:48 >
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    alınan ürün neydi mahsuru yoksa onu da yazın. hbazı ürünler için farklı postan geçme olayı varsa kapsam dışı kalabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

alınan ürün neydi mahsuru yoksa onu da yazın. hbazı ürünler için farklı postan geçme olayı varsa kapsam dışı kalabilir mi?
    Karışık bir sepetti. Tahta kalemi, silikon tabancası, arabaya enjektör temizleyici, telefona hafıza kartı vardı sepette. Ama benim daha önceki alışverişlerimde de elektronik geçti hep. Daha önce de bulaşık tableti aldım, yine elektronik mesela
  • karacafc K kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla bir karta aynı ay max 750 TL yüklemek mümkün. 2 ayrı karta, 250 x 3 kere, toplam 6 kere yükleme yapmak gerekiyor. Aralık sonundan itibaren, yasa gereği 1 kişinin 1 ininal karta sahip olabileceği bilgilendirmesi yapıldı ayrıca.
  • Güzel kampanya, teşekkürler..
  • Halkbank maaş kartım var. uçuş için puan biriktirmek istiyorum parafly nasıldır aidat vs başka hangi kartı önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Türk Telekom bayiden yada online işlemlerden fatura ödemesi yapsak kampanyaya dahil işlem olarak geçer mi arkadaşlar?
    UP!

Bu tür bir işlem yapılabilecek magaza var mıdır? Örnegin Media Markt yada Migros tarzı yerler fatura odeme imkanı veriyor mu acaba?
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    tabiki de o l m a z
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.