Şimdi Ara

Paraf'tan Yeni Yıl Kampanyası (70 TL ParafPara) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
27
Favori
34.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kampanyayı tamamladım. 1500 için 200 küsür liralık alışverişim kalmıştı. Migrostan iki kez 109.99 hediyem kart yüklemesi yaptım. 40 paraf üstüne de 20 küsurat indirimi aldım.
  • Amazon Türkiye alışverişini kabul etmemişler, 70 yerine 30 geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrmuhendis kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Aralık ayı içerisinde başka işlemim olduğu için 1500'ü geçmiştim. O yüzden eklenmesine ihtiyaç kalmadı. Eğer bir iade olur da 1500'ün altına düşerseniz bize bildirin, otomatik eklenmeyenleri ekleyelim dediler. Yani, İYZİCO nedeniyle puan kazanamayanların bildirim oluşturmasını tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abormen kullanıcısına yanıt
    mr mühendis yazmış ya

"Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Aralık ayı içerisinde başka işlemim olduğu için 1500'ü geçmiştim. O yüzden eklenmesine ihtiyaç kalmadı. Eğer bir iade olur da 1500'ün altına düşerseniz bize bildirin, otomatik eklenmeyenleri ekleyelim dediler. Yani, İYZİCO nedeniyle puan kazanamayanların bildirim oluşturmasını tavsiye ederim."

Bende de aynı durum oldu. Bence de Müşteri hizmetleri ile görüşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35aramis -- 3 Ocak 2019; 13:57:5 >
  • Arkadaşlar slipte 70 tl parafpara kazandınız yaziyor ekstre de de gözüküyor ama hesaba yüklenmemiş 31 Aralık’ta yapmıştım tüm işlemi benim gibi sorun yaşayan var mi acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amazonu saydıran oldumu kayıt açıp
  • Paraf puanları nerede kullanabiliriz. Ayın 10 ü mu sondu

• turkuaz50 kullanıcısına yanıt
    Evet. Kampanya bitiminden 1 gün sonra mu hizmetlerini arayıp amazon alışverişinden puan gelmediğini ilgili birim tarafından incelenmesi yönünde kayıt oluşturulmasını istedim. Ertesi gün beni arayıp amazonun kampanya dahil edildiğini söylediler. Ertesi gün puanı kartta gördüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.