Şimdi Ara

Paraf'tan Yeni Yıl Kampanyası (70 TL ParafPara) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
27
Favori
34.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben daha karlı çıkmışım. Tatil alırım hemen :)
  • Beyler PARAF PUAN'ım -75. Banka bunu benden nasıl tahsil ediyor? Ay sonu mu yoksa belirli bir zamanı var mı?
  • Okan_mersin kullanıcısına yanıt
    325 harcama için diyor yani 109.99+109.99+105 en az harcama yapıp 25 parafüstünü alırım 1500 ün de 325 ini yapmış olurum diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-ompLo kullanıcısına yanıt
    sanırım yıl sonunda ekstrenize borç olarak yansıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-ompLo kullanıcısına yanıt
    "Çekilen Avans ParafPara’larınızı 1 yıl içinde yapacağınız alışverişlerinizden kazanacağınız ParafParalarınız ile kapatabilirsiniz. Bir yıl içerisinde çekilen Avans ParafPara’nın kapatılmaması durumunda kalan Avans ParafPara tutarı yararlandığınız katsayı ile çarpılarak ekstrenize borç yansıtılacaktır." şeklinde belirtilmiş sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 11 Aralık 2018; 13:32:34 >
  • Happy.com.tr'den paraf ile taksitli alışveriş yapınca da parafüstü veriyor mu?

• attilas35 kullanıcısına yanıt
    Az önce trendyoldana denedim oldu. 2600 tl civarı alışveriş yaptım, hem 3 taksit hemde 70 tl paraf geldi

• altungolddan alsam olur mu

• Parafly kredi kartıma aidat yansıdı Bunu iade alabilen var mı arkadaşlar, varsa nasıl bir yol izlemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Parafly kredi kartıma aidat yansıdı Bunu iade alabilen var mı arkadaşlar, varsa nasıl bir yol izlemeliyim?
    Banada yansidi , alamadim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NEWEST kullanıcısına yanıt
    Kartımı kapatıyorum de. Ben kapattırmak istedim gerçekten de. 75 puan verdiler paraflya. 1 yıl uzatma ve ilk 3 ay 500 TL üstü harcama karşılığında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doc_tor

325 harcama için diyor yani 109.99+109.99+105 en az harcama yapıp 25 parafüstünü alırım 1500 ün de 325 ini yapmış olurum diyor.
    Hepsiburada'dan 2200 tl'lik bir alışverişim olacak iki kartla işlem yapıp 1500 tlsini paraftan çeksem en fazla ne kadar puan kazanırım? Kalanını da başka bankanın kampanyasıyla birleştiririm.
  • Arkadaşlar teknosadan tel aldım siparişim 1 gün sonra iptal ettim iade hala gerçekleşmedi ama iade olunca aldığım 70 tl puanı gerialacak. Tekrar telefon siparişimi vercem para iadem gerçekleşince 70 tl yine alabilir miyim yoksa iade yaptığım için hakkım yandı mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evanescence1907 E kullanıcısına yanıt
    Hedefi kampanya boyunca tamamlaman halinde puanını kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bozoklu66

Hedefi kampanya boyunca tamamlaman halinde puanını kullanabilirsin
    Hocam hepsiburadadan 2200tllik bir alışveriş yapacağım en çok puanı nasıl kazanırım? 2 kartla ödeyip 2 bankanın da kampanyasından yararlanmayı düşünüyorum.
  • Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Evet,109,99 yap gerisine karışma 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon.com.tr tecrübe eden yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Amazon.com.tr tecrübe eden yok mu ?
    Yukarda arkadaş olmadığını yazmış.

• Arkadaşlar sarı alımlarında trendyol dışında 3 taksit yaparak hemde kampanyaya dahil işlem yapabilen varmı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.