Uzun Süreli Schengen Vizesi Kuralı
Burada çok detaylı bir konu yazılmış ve schengen vizesindeki yazılı kuraldan bahsedilmiş. Bu kurala göre başvuru yapınca yani dilekçe verince uzun uzun süreli vize çıkıyormuş. Arkadaşım bu sayede başvurduğu vizeyi 2 yıllık aldı. Kurala göre bir sonraki vizesi 5 yıllık olacakmış.
- Eğer son 2 sene içerisinde 3 adet Schengen vizesine sahip ve kurallara uygun seyahat etti ise, 4. vizesini 1 yıllık multi olarak değerlendirin.
- Eğer son 2 sene içerisinde 1 adet 1 yıllık Schengen vizesine sahip ve kurallara uygun seyahat etti ise, 2 yıllık multi olarak değerlendirin.
- Eğer son 3 sene içerisinde 1 adet 2 yıllık Schengen vizesine sahip ve kurallara uygun seyahat etti ise, 5 yıllık multi olarak değerlendirin.
Eğer daha önce vizeniz varsa bu şekilde başvurmayı yapmayı sakın ihmal etmeyin
Tüm Hotellerde Geçerli 15€ İndirim Kuponu
İnstagram @ucuza.ucak tan alıntıdır.
https://ucuzaucak.net/hotel-indirim-kampanyasi//
Yukarıdaki konu orijinal konu linkidir. Detaylı açıklama yapmış arkadaş. Ben özet geçeceğim.
lastminute sitesi hotellerde geçerli 30€ indirim kodunu 15€ ya satıyor. İstediğiniz adet alabiliyorsunuz. Kodu kullanmak için alt limit yok. Her gün ayrı ayrı rezervasyon yaparak her gün için 15€ indirim sağlanabilir. Booking-Hotels gibi sitelerden daha ucuz fiyat verdiğini ya da aynı fiyatı verdiğini gördüm. Bazen 15€ dan daha fazla reel indirim yapıyor diyebiliriz.
kampanya şartlarını ve nasıl alındığını arkadaş adım adım anlatmış. Ben 6 kod aldım ve denedim. Gerçekten işe yarıyor.
herkese iyi bayramlar
Sunexpress Uçak Biletleri 3£
İnstagram @ucuza.ucak'tan alıntıdır.
Jetcost İngiltere uzantısında Sunexpress biletleri gidiş dönüş 3£'a çıkıyor. İnstagram hikayelerden gördüğüm kadarıyla 1£'a bile var.
Konunun orijinal linkini bırakıyorum çünkü arkadaş detaylıca fotoğraflarla açıklamış.
https://ucuzaucak.net/sunexpress-ucak-bileti-gidis-donus-3//
Edit: Kampanya sonra ermiş.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 100
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.673 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar