İnstagram @ucuza.ucak tan alıntıdır. https://ucuzaucak.net/hotel-indirim-kampanyasi// Yukarıdaki konu orijinal konu linkidir. Detaylı açıklama yapmış arkadaş. Ben özet geçeceğim. lastminute sitesi hotellerde geçerli 30€ indirim kodunu 15€ ya satıyor. İstediğiniz adet alabiliyorsunuz. Kodu kullanmak için alt limit yok. Her gün ayrı ayrı rezervasyon yaparak her gün için 15€ indirim sağlanabilir. Booking-Hotels gibi sitelerden daha ucuz fiyat verdiğini ya da aynı fiyatı verdiğini gördüm. Bazen 15€ dan daha fazla reel indirim yapıyor diyebiliriz. kampanya şartlarını ve nasıl alındığını arkadaş adım adım anlatmış. Ben 6 kod aldım ve denedim. Gerçekten işe yarıyor. herkese iyi bayramlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trostulan -- 28 Mayıs 2021; 18:23:46 > |
Tüm Hotellerde Geçerli 15€ İndirim Kuponu
-
-
Güzel aslında, Antalya'da günlük ev kirası fiyatından ucuza denize sıfır otelde kalabiliyorsun. Ama yabancıların kişi başı 7,5 birim paraya 1 gün kaldığını düşününce çok koyuyor. 1 günlük maaşı ile eşiyle 1 hafta tatil yapabiliyor.
-
saçma politikalarla yönetilen pandemi sebebiyle, tatil planı yapamıyoruzki!
-
10 tane aldım. Elimde bulunsun nasıl olsa 3 yıl geçerLi -
Sueno golf Belek Antalya araması yaptım ama sitede çıkmadı birde tek gun tekgun rezervasyon yaptırmak biraz sıkıntılı -
Kodun geçerlilik süresinin 3 yıl olması bu konuda çok cezbedici duruyor açıkçası
-
Gün gün rezervasyonda oteller sıkıntı yaratır mı acaba? -
Eskiden booking’in 25$ indirimi vardı. İspanya’da hergün için aynı otele farklı rezervasyonlar yapmıştım ve sorun yaşamamıştım. Kimse de neden böyle yaptın dememişti :)
-
-
Avrupa’da sorgulamazlar ama Türkiye’den şüphem var maalesef -
Benim endişem iptal durumunda indirim tutarının ne olduğu.
-
İptal durumunda iade alamazsınız diyor kurallar.
-
Yanacak 150 TL, o da az değilmiş be :)
-
Aldım 3 adet, hatta banka da 100 lira puan verdi. Otel sayısı biraz az ve bir sorun olursa almanca falan uğraş dur biraz sıkıntı ama bakalım. Teşekkürler paylaşım için
Edit: Bankayı çok soran oluyor. Yapıkredi world sana özel internet yurtdışı harcaması diye geçiyor. Kişiye özel bir kampanya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 13 Mayıs 2021; 20:27:55 > -
lastminute. de 'nin sitesinde son adımda bu fiyatlar belirli ülke vatandaşları veya bu ülkeye ait pasaport sahipleri içindir yazıyor. tabii ki tr bu listede yok.
otel istese sıkıntı yapabilir sanki.
-
Hocam bu yorumu göremedim ben, tam nerede yazıyor:/ -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan 197
Aldım 3 adet, hatta banka da 100 lira puan verdi. Otel sayısı biraz az ve bir sorun olursa almanca falan uğraş dur biraz sıkıntı ama bakalım. Teşekkürler paylaşım için
Edit: Bankayı çok soran oluyor. Yapıkredi world sana özel internet yurtdışı harcaması diye geçiyor. Kişiye özel bir kampanyaHangi banka bu?
-
hocam referanslı tercih ederim çünkü site sahibi arkadaş çok emek veriyor, sektörde tek, kimse uçak fırsatları paylaşmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Melange -
quote:
Orijinalden alıntı: berkan 197
Edit: Bankayı çok soran oluyor. Yapıkredi world sana özel internet yurtdışı harcaması diye geçiyor. Kişiye özel bir kampanyaYapı kredi mi?
-
Yapikredi world kişiye özel yurtdışı internet harcaması diyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Güzel aslında, Antalya'da günlük ev kirası fiyatından ucuza denize sıfır otelde kalabiliyorsun. Ama yabancıların kişi başı 7,5 birim paraya 1 gün kaldığını düşününce çok koyuyor. 1 günlük maaşı ile eşiyle 1 hafta tatil yapabiliyor. |
|
Benzer içerikler
- bu ürün seçilen ülkeye sevk edilemez
- amazon yurtdışı alışveriş
- temu en iyi ürünler
- alibaba kargo ücreti neden pahalı
- dhgate güvenilir mi
- temu gümrük vergisi
- temu alışveriş sınırı
- hepsiburada global nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X