Şimdi Ara

Paraf Troy Kart harcamanıza 2.000 ParafPara (Yeni & 6 Aydır Kartı Olmayana) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
13
Favori
4.799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Simdi kampanya sartlarini karsilamadigim yanitini aliyorum. 6 aydan once kapatmistim eski kartimi. Arayip iptal ettirecegim.

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    97

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DHOlucusu2021 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bidaha bulaşmam

• Şimdi mesaj atabilirsiniz. Kampanyaya dahil oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez geçen ay kredi kartına başvurdum ona rağmen kampanya kriterlerine uymuyorsunuz cevabı aldım. Önceden sadece jet kart (debit) vardı bir de banka hesabı.

Alıntı

metni:
    Kampanyaya dahil olmak istediginiz kartiniz, kampanya giris kriterlerini saglamadigindan talebiniz alinamamistir. Detayli Bilgi: www.PARAF.com.tr

• DHOlucusu2021 kullanıcısına yanıt

Hayret bana da aynı mesaj geldi itiraz edecem şayet olmaz ise bende iptal edeceğim....

• müşteri temsilcisin, aradım itiraz için ama temsilci kampanyayı göremediğini mail ile resmini çekip göndermemi istedi ,

uğraşacaz biraz ama,

kolay pes etmem, sonuna kadar gideceğim...

• Bana sonradan sms geldi kampanya tanimlandigina dair, sonra mesaj gonderince talebimin alindigini soyledi. Baska mesaj gelmedi yani kampanyaya katildim mi belli degil, appte de hala gorunmuyor. Kampanyayla ilgili her sey gerizekalica.

• Bana da olumsuz mesaj geldi.Bu kampanya için kart alıyoruz sonra da uygun değilsiniz diyorlar.Tongaya düşmüş gibi hissediyorum kendimi.

• Kayıt oluşturdum ama dönüş olacak mı belli değil

• Hepimiz oyuna geldik

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

mail olarak bende kayıt oluşturdum bakalım ne olacak...en kötü iptal ederim tekrar ,

sonuçta yıllık kart ücreti alıyolar mı?

• Şikayet kaydı oluşturmuştum.Şimdi baktığımda mobil bankacılıkta size özel kısmına eklenmiş.

• mguldenn kullanıcısına yanıt
    Gelen sms i paylaşabilir misiniz ? Kaydınız alınmıştır diye sms geldi bana beklemelimiyim daha

• Paraf kredi kartiniz ile Size Ozel 2000 TL ye Varan ParafPara Kampanyasina basvuru kaydiniz alinmistir.

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim paylaşım için bende şimdi size özel kısmına baktığımda kampanya tanımlanmış,

ben de mail ile başvuru yapmıştım iki sefer inceliyoruz dediler sonucu hala bildirecekler sayenizde baktım:)

• Bende size özel kısmı boş ama TROY2000 yazıp 3404 e yolladım kaydınız alınmıştır diye cevap geldi.

Alıntı

metni:
    Paraf kredi kartiniz ile Size Ozel 2000 TL ye Varan ParafPara Kampanyasina basvuru kaydiniz alinmistir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.