Son Başvuru: 27 Ekim 2024 Harcama Tarihi: 1-30 Kasım 2024 Puanın son kullanım tarihi: 16.01.2025 21:59 > https://www.paraf.com.tr/tr/hizli-basvur.html
1.000 TL ve üzeri ilk alışverişe 500 TL 1.000 TL ve üzeri ikinci alışverişe 500 TL 1.000 TL ve üzeri üçüncü alışverişe 1000 TL * Sektör şartı yok! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 14 Ekim 2024; 18:27:47 > |
Paraf Troy Kart harcamanıza 2.000 ParafPara (Yeni & 6 Aydır Kartı Olmayana)
-
-
Halkbank'tan kolay kolay kart alınmaz. Diğer banka limitlerini düşür filan der nasılsa. Uğraşmaya gerek yok yani. Ama limit açığı olsa şu kampanya için kart çıkarılıp bir sene kullanılıp iptal edilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 14 Ekim 2024; 18:39:24 > -
Mevcut paraf kartı olup Troy kart almak isteyenler faydalanamıyor değil mi?
-
1 Mayısta kapatmışım önceki Troy kartı, 29 Ekimde 180 gün oluyor kampanyada 27 Ekimde bitiyor faydalanamıyorum sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 15 Ekim 2024; 12:43:24 > -
Hayır mevcut paraf kartı olanlar kampanya dışı -
alamadım ben de. başlarına çalsınlar kartlarını
-
Hocam çoğu banka kampanyalar için kendi posunu kullanma zorunluluğu koyarken, paraf tüm bankaları kabul ediyor çoğu kampanyasında. O yüzden bazı harcamalarım parafa kaydı.
-
Limit vermedi 😡 -
Başvurdum limitlerin dolu, düşür de gel dedi ve düşürdüm umarım boşuna düşürmemiş olurum 2 gün sonra tekrar başvursam limit düşürme gözükür mü?
-
Bir hafta sonra görünür.
-
Limit boşluğum olsa hemen alırım. Sıcak fırsatçı adam kart sayısına bakmadan her kartı alır ama ben iki sene önce Halkbank'tan kart alamadım ki o zamanlar limitler böyle de değildi. Şu an uçtu gitti. Şu an Halkbank'tan kart alacağım diye limit filan düşürmem. Nasılsa gene vermeyecekler.
Benim elimde olsa mesela QNB limitimden vazgeçer Halkbank'tan kart alırım.
Ama dediğim bizim dediğimiz şekilde yürümüyor işler.
Pos meselesine gelince. Halkbank pos şartı gütse kim kullanacak?
Çoğu zincir markette bile posu yok.
-
Kampanya olarak qnb grubu aşırı kötü bu arada taksit hariç bir artısını göremedim hala ben.
Tabi ki sıcak fırsatçı her bankadan açmalı bir hesap, kart almalı -
Başvurdum,
Değerli müşterimiz, Bankamız politikaları gereği kredi kartı başvurunuz uygun bulunmamıştır. HALKBANK B016
Şeklinde sms ile reddetti. Oysa emekli maaşım var, yani onlar için güvenilir aranan müşteri tipi.
Diğer banka kredi kartı limitlerimi de düşürüp aynı gün başvurmuştum. Ama limit düşür demedi, yani limit sorunu olduğunu zannetmiyorum
Daha da neyimi beğenmediler acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbmb -- 15 Ekim 2024; 22:7:6 > -
Bu banka tüm kartları kapatıp öyle başvurmanızı istiyor, bilmez misiniz?
bana dönüş bile yapmadı reis
-
paraf paranın kullanım yerleri neler..
-
Sadece poslardamı geçerli internet alışverişlerinde oluyormu? -
Başvurdum umarım memnun kalırız
-
Aidat isteyen kart olmasa başvururduk bizimle değilsin halkbank 😁
-
Kamu personeliyim maaşım halkbantan alıyorum bana bile vermedi kredi kartı -
quote:
Orijinalden alıntı: old horizonBaşvurdum limitlerin dolu, düşür de gel dedi ve düşürdüm umarım boşuna düşürmemiş olurum 2 gün sonra tekrar başvursam limit düşürme gözükür mü?
bugün tekrar başvurdum ve onaylandı boşuna limit düşürmemiş oldum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
alamadım ben de. başlarına çalsınlar kartlarını |
Benzer içerikler
- getir finans
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- qnb 25 bin ödül
- ziraat bankası prestij kart
- ziraat süper şube nedir
- telegram indirim kanalları
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X