Şimdi Ara

Paraf Türkiye Geneli-1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 'e gidiyorum şu an, orijinal gibi ön yargım var umarım taklaya gelmeyiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de simdi girecem umarım ben de taklaya gelmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydi bakalım up

• Ben de şimdi giriyorum hocam hadi bakalım

• ortalık karışacak gibi bir his var içimde Paraf Türkiye Geneli-1

• ozybgrisback O kullanıcısına yanıt
    Bitmedumi sınavın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya yemin ederim kafayı yiyeceğim abi, dışarıdan katıldığım için sanki cezaymış gibi tm-d sınıfında girdim. yav insanların hayatında hiç mi amacı olmaz hiç mi takmaz şu sınavları, adamlar 2 saat 15 dakika boyunca konuştular güldüler eğlendiler,hocaya söylediğimde de sonra alırım diye diye son yarım saate kadar bekletti.

• sorular söylenen kadar zor değildi, benim bu sene ösym'den beklediğim profildeydi sorular, matematiğinde çok kolay sorular da vardı orta sorular da. ama zor yoktu bence. sadece zaman isteyen sorulardı. türkçesi bence gayet ayarında tyt 2020 beklentim gibi. fende kazanımları çok iyi kavramış paraf, kimya soruları özellikle bence çok güzeldi. sosyalde de din dışında beğendim sınav ayarındaydı coğrafyada özellikle avrupa birliği sorusu, dinde ise saçmalamışlar, hazırlayan kişinin felsefe hocası olduğu o kadar belliydi ki. 10 tane felsefe sorusu çözmüş gibi oldum sınavda yani.

• Feni atabilecek var mi? Ben giremedim de sinava

• sonuç olarak paraf'ın denemelerine girmek için artık diğer yayınlardan (özellikle özdebir, töder) daha fazla efor sarfedeceğim. ve mümkünse sınavı çözebileceğim bir kurumda..

• muradovoski kullanıcısına yanıt
    pdf çıkaracağım bugün yollarım

• matematikte 10.-30. sorular arası haricinde sınavın çok kaliteli olduğunu düşünüyorum. bu sorular da fena değildi ama uzatmışlar da uzatmışlar içim şişti. öh be birader

• knitta kullanıcısına yanıt
    geometrisi çok iyiydi bence, 10-30 arası da bence kaliteliydi, zaman alıcı kolay sorulardı, hele ki tahterevalli sorusu harikaydı

• bu sanırım sorunun senden ne istediğini anlamak ile oluyor, bunun için de sisteme yakın olan denemeleri çözmüştüm geçen sene içerisinde, artık neredeyse bir soru görünce soru kısmını okumadan benden ne istediğini anlayabiliyorum alışık olduğumdan. mesela bu sınav için geometrideki birçok soruda bu şekilde çözdüm. bunun yolu da dediğim gibi çok soru görmekten geçiyor.

• bu deneme gerçekten zaman alıcıydı, normal denemeleri 90-100 dakika bandında bitiriyorum ama bu sınavda 15 dakikam falan kaldı kontrol ve boşlar için. tabii bunda sınava girdiğim sınıfın etkisi de vardır ama denemenin de yadsınamayacak bir etkisi vardı.

• hocam senin bu anlattıklarına göre bu sene ilk 10da olman lazım valla.

bence 10-30 arası da kaliteliydi tabii ama 135 dklık bir sınavda sorulacak sorular değildi.
    matematikte 35 40 bandında takılıyorum normalde, bunda 30 işaretledim anca.

• pdf bulan varsa yazar mısınız :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.