Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halkbank parafpara konusunda hiç tutarlı işler yapmıyor bileseniz hele ki süreli parafpara hediye kampanyalarında. n11de yapılan parafpara kampanyalarından birine katıldım ve son harcama tarihine kadar peyderpey parafparaları harcamış olmama rağmen harcanan parafparaları sonradan bana parafpara borç olarak yansıtarak parafpara bakiyemi eksiye(-) düşürerek beni borçlu duruma soktu. Müşteri Hizmetleri ile görüşmeme rağmen ne hikmetse inceleme sonrasında kendilerinin haklı olduğu sonucuna varıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Halkbank parafpara konusunda hiç tutarlı işler yapmıyor bileseniz hele ki süreli parafpara hediye kampanyalarında. n11de yapılan parafpara kampanyalarından birine katıldım ve son harcama tarihine kadar peyderpey parafparaları harcamış olmama rağmen harcanan parafparaları sonradan bana parafpara borç olarak yansıtarak parafpara bakiyemi eksiye(-) düşürerek beni borçlu duruma soktu. Müşteri Hizmetleri ile görüşmeme rağmen ne hikmetse inceleme sonrasında kendilerinin haklı olduğu sonucuna varıldı.

bana da benzer olay oldu uğraşmadım. N11den kampanyadan puan yatmıştı harcamıştım. Daha sonraları n11in uyuz satıcıları yüzünden iadelerim oldu ama kampanyayı etkilememesi gerekirdi adamlar yatan puanı iptal etti eksiye düşürdü.. hala ekside
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Halkbank parafpara konusunda hiç tutarlı işler yapmıyor bileseniz hele ki süreli parafpara hediye kampanyalarında. n11de yapılan parafpara kampanyalarından birine katıldım ve son harcama tarihine kadar peyderpey parafparaları harcamış olmama rağmen harcanan parafparaları sonradan bana parafpara borç olarak yansıtarak parafpara bakiyemi eksiye(-) düşürerek beni borçlu duruma soktu. Müşteri Hizmetleri ile görüşmeme rağmen ne hikmetse inceleme sonrasında kendilerinin haklı olduğu sonucuna varıldı.

bana da benzer olay oldu uğraşmadım. N11den kampanyadan puan yatmıştı harcamıştım. Daha sonraları n11in uyuz satıcıları yüzünden iadelerim oldu ama kampanyayı etkilememesi gerekirdi adamlar yatan puanı iptal etti eksiye düşürdü.. hala ekside

yanlış anlamadıysam siparişinizi iptal ettiniz ve parafparalar geri alındı.

eğer böyle ise bunda anormal hiçbir durum yok. olması gereken de budur zaten.
    sipariş iptalinde kazanılan parafparalar geri alınmıyor olsaydı herkes bunu kötüye kullanır alışverişi yapar sonra iptal ederdi.

• Kuseyr kullanıcısına yanıt
    öyle olması normal zaten. Ama zamanında n11den neler aldık belki hatırlarsınız, çok aşırı alışveriş yapıyorduk o zamanlar çek veriyor diye. Kampanya bittikten çok sonra puanı almışlar. Kampanyayla ilgili bir iade yoktu sonuçta n11 diye yapmışlar ki o zamanki alışverişleri inceleseler hangisinden iade geldiğini bile çözemezler neyse dedim ben de çözemeyeceğimden..
  • 2 gün onceki opet alışverişim gözükmüyor .Son durum nedir sizde.
  • doganbaris kullanıcısına yanıt
    Nazarlık iyidir . Tekrarı olmasın da başka kampanyalarda :)

• u555 U kullanıcısına yanıt
    İlk gün provizyonda görünüyor, 2. gün hem provizyon'da hem dönemiçinde kayboluyor, 3. gün dönemiçine giriyor.
    Ama anında kampanyalarım'a ekleniyor.
  • bizimkiler hiç kampanyalarımda gözükmüyor, uğraştıracaklar gibi
  • quote:

işlemleriniz ile ilgili durumu detaylı anlatabilir misiniz vaktiniz olduğunda... en azından diğer kullanıcıların da dikkat etmesi gereken bir husus var ise bilir, ona göre tedbir alır.

Ama bankanın haksızken size vereceği 30/50 vb puanın üzerine yatmak için yanlış bilgi vermeyeceğini bilin. Belki durum yanlış anlaşılmış/yeterli bilgiye sahip olmayan birisi tarafından incelenmiştir, sonuçta böyle durumlar da olabiliyor...

güzel ve detaylı bilgi ile forumu beslemenizi bekliyoruz...

• doganbaris kullanıcısına yanıt
    ne demek istediğini anlamadım.
  • migros hediye kart geçiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiskici_gonzales -- 24 Eylül 2014; 15:39:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiskici_gonzales

migros hediye kart geçiyo

hocam ben dun mıgrostan hedıye kart aldım 100 tl lık..ama gecersız gorunuyor ..hala hedefım 5..problem nerede acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

quote:

Orijinalden alıntı: wiskici_gonzales

migros hediye kart geçiyo

hocam ben dun mıgrostan hedıye kart aldım 100 tl lık..ama gecersız gorunuyor ..hala hedefım 5..problem nerede acaba..

bir önceki sayfada da benim alışverişim gözükmediğinden mhyi aramıştım geçiyor puan yüklenmezse bize ulaşın demişti. yalnız değilmişim rahatladım
  • A101'i marketten saymayan bankanın donanımhaber de ki kampanya konusu.
  • Bir önceki kampanyada dahil olan BİM i bu sefer dahil etmedi..
    Garip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

quote:

işlemleriniz ile ilgili durumu detaylı anlatabilir misiniz vaktiniz olduğunda... en azından diğer kullanıcıların da dikkat etmesi gereken bir husus var ise bilir, ona göre tedbir alır.

Ama bankanın haksızken size vereceği 30/50 vb puanın üzerine yatmak için yanlış bilgi vermeyeceğini bilin. Belki durum yanlış anlaşılmış/yeterli bilgiye sahip olmayan birisi tarafından incelenmiştir, sonuçta böyle durumlar da olabiliyor...

hcm bu mevzdaki temel sıkıntı sanırım bnm puanları sktsi olduğu gün harcamada bulunmamdan kaynaklanıyor...yani sktsi gelmedn önce puanları harcamak farz bu paraf işlerinde

• mmavcu kullanıcısına yanıt
    100 tl lik alışverişi riske etmeyi göze alıyorsan evet kampanyalar başlığından takip edebilirsin.
    sonra benim gibi kampanyaya dahil olmadığını görüp bir 100 tl daha alışveriş yapmak zorunda kalırsın
  • 2. alışverişe rağmen opet online geçerli değil görünüyor
     PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB9C4BCE7 -- 24 Eylül 2014; 18:03:17 >

• ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    kampanyaya katılım mesajı attıysan geçmemesi için bir neden yok.
    migros zaten ortak pos kullanıyor ki pos sınırlamasıda yok bildiğim kadarıyla.
    ekstrede alışveriş ne olarak gözüküyor.
    ben çektsrip 1 saat sonra baktım, provizyondayken hedef 1 azalmıştı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

quote:

hcm bu mevzdaki temel sıkıntı sanırım bnm puanları sktsi olduğu gün harcamada bulunmamdan kaynaklanıyor...yani sktsi gelmedn önce puanları harcamak farz bu paraf işlerinde

müşteri hizmetleri size "Son gün kullanmışsınız, o nedenle yatıramayız, biz haklıyız" mı dedi ?

ben paraf kampanyalarında son gün değil, son günün gecesi işlem yaptım, yine de bir geri alınma olmadı.

Eğer bir problem varsa öğrenelim diye soruyorum, amaç yermek değil...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.