Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sak0575

Hocam parça parça derken ipin ucunu kacirmayasin!
    Aman diyeyim...

İpin ucu kaçalı çok oldu :D

Ayda 2.000 TL harcamam var.

Cardfinans 5 TL bile vermiyor.

Onu eritip borcu halka kaydırıyorum şuan :D

Zaten kredim de var halkta :D

Her ay 500 TL akaryakıt giderim var. Bazen 600 oluyor.

BU kampanya ile 200 TL sini geri alıyorum.

Az değil yani.

Her sene muhakak 2 kişi yurt içi uçak seyehati yapıyoruz.

Parafly ile bedavaya gelecek inşallah.
  • Arkadaşlar N11 den yapılan alışverişler hangi mağaza kodu ile işleniyor?

Yani hangi kampanya dahilinde N11 den alış veriş yapacağız.

Benim hediye kuponum var ve yarın yani salı günü market11 den indirimi ile birlikte alışveriş yapacağım.

100 Tl üstü tutacağı için market kampanyasından sayılır mı?

Veya N11 den gözlük alsak. 500 TL yi doldurana 40 puan kampanyasına sayılır mı?
  • ilk işlem tamam.
    https://store.donanimhaber.com/ee/02/32/ee02323c91023486064f5fabb81fad95.png
    https://store.donanimhaber.com/81/fd/36/81fd36db8991069fdf92ac3a23d767e3.png
    nasılsa yakıtı kullanacağım, süre sınırı da yok.
    yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkürler.
    ister benzin ister dizel alabilirim değil mi bu puanla.
    bir de başka bir araca da alabilir miyim puanlarla?

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

• interior designer kullanıcısına yanıt
    Tekstil kampanyası kapsamında değerlendirilir, hem süpermarketim'den aldığınız hem de gözlük için söylüyorum.

Market kampanyası n11'de sökmüyor
  • İstediginiz araca alabilirsiniz. İsterseniz bidona doldurttun yine gecerli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parafly bu yaza damgasını vurdu resmen.
    küsürat uçurma işinden sonra bir durgunluk olmuş (ki kartıda ben tam o zamanlar almıştım küsürata yetişemedim)
    dişe dokunur kampanya filan yapmıyordu, üstüne atatürk iç hatlar loungeyi iptal etti, tam ulan kartı boşuna mı aldım derken kampanyaları patlattı peşpeşe.
    herşey güzelde tek eksiği illa alt limitli ve farklı günlerde harcama istiyor, bunuda yapmasa on numara 5 yıldız olacak.
    mesela 500 geçinde nasıl geçerseniz geçin gibi bir şekilde sunsa mükemmel ötesi olur.
  • arkadaşlar ankara batıkent migrostan 100er liralık 3 alışveriş yapmıştım farklı günlerde, kampanyalarıma girdiğimde hala 5 adet alışveriş yapmanız gerekmektedir 0 adet yapmışsınızdır diyor aynı durumda olan var mı ne iş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

arkadaşlar ankara batıkent migrostan 100er liralık 3 alışveriş yapmıştım farklı günlerde, kampanyalarıma girdiğimde hala 5 adet alışveriş yapmanız gerekmektedir 0 adet yapmışsınızdır diyor aynı durumda olan var mı ne iş bu

Ben de Migrostan alışveriş yaptım. Sıkıntı yok. Migroslarda zaten ortak pos var. Farklı bir pos cihazından geçmesi imkansız. Bence MT ile görüşün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

arkadaşlar ankara batıkent migrostan 100er liralık 3 alışveriş yapmıştım farklı günlerde, kampanyalarıma girdiğimde hala 5 adet alışveriş yapmanız gerekmektedir 0 adet yapmışsınızdır diyor aynı durumda olan var mı ne iş bu

Dönem içi işlemlere yansıdığında görürsünüz. Provizyonda kalmış olabilir.

• provizyondan geçti ayrıca bütün kampanyalarda migrostan alırım market olarak sıkıntı yaşamadım. Ortak pos olduğu için otomatik paraf posundan çekiyor ama yine de kampanyalarda yok @tahaak sizin kampanyalarda geçiyor mu şu kadar kaldı diyor mu?
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Bende migrostan yapıyorum, sıkıntı yok.

• DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Migrostan 3 alışveriş yaptım. 3 de internet bankacılığı kampanyalar bölümünde geçiyor.
  •  PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

mh yolu gözüktü, boşa gitmez inş.
  • mhyi aradım şimdi market olarak geçiyor dedi, internet şubesindekini göremiyoruz ama arka planda herşey normal, bonus yatmazsa bize ulaşın dedi.. bakalım nolacak
  • mmavcu kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şart yok. Provizyondaki opet ve market işlemimi dönem içine geçmeden kampanyaya yansıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Öyle bir şart yok. Provizyondaki opet ve market işlemimi dönem içine geçmeden kampanyaya yansıtıyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiskici_gonzales

parafly bu yaza damgasını vurdu resmen.
    küsürat uçurma işinden sonra bir durgunluk olmuş (ki kartıda ben tam o zamanlar almıştım küsürata yetişemedim)
    dişe dokunur kampanya filan yapmıyordu, üstüne atatürk iç hatlar loungeyi iptal etti, tam ulan kartı boşuna mı aldım derken kampanyaları patlattı peşpeşe.
    herşey güzelde tek eksiği illa alt limitli ve farklı günlerde harcama istiyor, bunuda yapmasa on numara 5 yıldız olacak.
    mesela 500 geçinde nasıl geçerseniz geçin gibi bir şekilde sunsa mükemmel ötesi olur.

En azından diğer bankalar gibi bir tane boşa 100 yaptırmıyor kafadan (şimdilik)

• quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

quote:

Seyahat kampanyasında yapmıştı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

Orijinalden alıntı: doganbaris

quote:

Seyahat kampanyasında yapmıştı :)

onu nazarlık olsun diye koydular :)

herkes 11 tane seyahat harcaması yapmaz, bu nedenle kampanyaya katılım da çok olmaz al-sat yapanlar hariç

ama market/akaryakıt hepimizin katılacağı bir kampanya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganbaris -- 24 Eylül 2014; 11:22:51 >

• bim den 103 TL lik alışveriş yaptım hesaptan düştüğü halde kampanyalar kısmında hala 5 adet daha gözüküyor. bim geçerli değil mi ya? deneyen var mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.