Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil cevap lütfen..hepsiburadadan 100 tl lık kırtasiye alışverişi yaparsam ilk taksit için geçerli olurmu..yardımcı olursanız sevınırım arkadaşlar..hepsiburadadan parafla alışveriş yapan oldumu..
  • Kazanılan 50 tl paraf para nezaman yatacak yani ilk 5 gün 5x100 yapsak hemen 5. alışverişte yatacakmı yoksa,

1 kasımda mı yatacak ?
  • ersyno kullanıcısına yanıt
    migros her yüklemede 2 lira alıyormuş ininal kart için doğru mu? bir de ininal kesin geçiyor di mi? teşekkürler...
  • maviadafl kullanıcısına yanıt
    5. alışverişi yaptıığınız gün yatar. bende şimdiye kadar hep öyle oldu. en fazla ertesi güne sarkar...
  • Arkadaslar paraf kartim parafly a nasil cevirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qruvasan kullanıcısına yanıt
    Evet her yüklemede 2 tl yükleme bedeli var. Ama bence değer çünkü ininal kart heryerde geçiyor. Hem de harcamak için alt sınır ya da son kul. Tarihi yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 20 Eylül 2014; 21:44:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bugün BIM de yaptığım alışveriş sayılmış. Internet şubesinden kampanyalardan kontrol ettim. 1 alışveriş yapıldı, 4 alışveriş kaldı diye yazıyordu.

• Merak edenler için
     PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 21 Eylül 2014; 0:18:00 >
  • İnternet bankacılığı için hesabımızın olması lazım sadece kredi kartın olunca internet bankacılığı kullanılmıyor değilmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Online Yakıt ile LPG ürünü satın alınamaz

Opette LPG dahil değilmiş, yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilim77

İnternet bankacılığı için hesabımızın olması lazım sadece kredi kartın olunca internet bankacılığı kullanılmıyor değilmi

kredi kartıyla da internet bankacılığı kulanılır..
  • Sms onay mesajı gelmesine rağmen opet online geçerli sayılmamış.
     PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

• Ben dün carrefourdan taksitli alışveriş yaoptım o da sayılmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Orijinalden alıntı: atilim77

İnternet bankacılığı için hesabımızın olması lazım sadece kredi kartın olunca internet bankacılığı kullanılmıyor değilmi

kredi kartıyla da internet bankacılığı kulanılır..

geçen sene kartı ilk aldığım zamanlar internet bankacılığı için hesap acmak gerekiyordu eğer onu değiştirdilerse iyi olmuş,
    olması gereken olmuş
  • Hesap sart. Temmuzda aldim karti hesap acmadan internet subesi olmaz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Hesap sart. Temmuzda aldim karti hesap acmadan internet subesi olmaz dediler.

Hesap eskiden şarttı gecen hafta hesap açtırmadan hallettim bilmeyenlere duyurulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkhero kullanıcısına yanıt
    lpg dahil değil diye yazıyor ama sorun yok istediğin kadar istediğin zaman rahatlıkla kullanırsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ai27

lpg dahil değil diye yazıyor ama sorun yok istediğin kadar istediğin zaman rahatlıkla kullanırsın!

Yani öyle yazmasına rağmen alınabiliyor mu LPG?
  • muzzy255 kullanıcısına yanıt
    Benzilikte kasadaki kişi herhangi bir müşterinin aldığı ve sistemde boşta olan mazot ya da benzini sizin opet kartınızla almış gibi gösteriyor ama siz lpg alıyorsunuz..
  • opet onlinedan alınırsa sayılıyor mu ? bir kaç kişi olmadı demiş ama geçerli olan birileri var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.