Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar parafly kart ücreti 50 diyor bunu ödüyor musunuz yoksa arayıp iptal mi ettiriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

arkadaşlar parafly kart ücreti 50 diyor bunu ödüyor musunuz yoksa arayıp iptal mi ettiriyorsunuz?

bende parafly platinum var geçen ay 75 lira kart ücreti geldi. İptal ettirdim
  • alonso35 kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Tüm OPET'lerde geçerli.
    İstediğin miktarda, parça parça yada tamamını tek seferde kullanabilirsin.
  • 5 çarpı 100 tl (4 adet bim 25 tl hediye kart) = 20 adet hediye kart aldık mı 5 güne 50 puan gelir..
  • Bende paraf kart var bunu parafly ile degistirebilir miyiz?Icinde taksitler vs var yani oldugu gibi aktarabili miyiz ki parafly karta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Bende paraf kart var bunu parafly ile degistirebilir miyiz?Icinde taksitler vs var yani oldugu gibi aktarabili miyiz ki parafly karta?

Değiştiremezsiniz; limitiniz yeterse ayrıca parafly çıkartmanız gerekli. Daha sonra paraf kartı iptal edersiniz. Kalan taksitlerinizi paraf kart numarası ile ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

5 çarpı 100 tl (4 adet bim 25 tl hediye kart) = 20 adet hediye kart aldık mı 5 güne 50 puan gelir..

O şekilde sadece bime bağlı kalınıyor. Ben hala ininal kart diyorum. Yüklediğin parayı Her yerde kredi kart gibi kullanıyorsun .

• quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

5 çarpı 100 tl (4 adet bim 25 tl hediye kart) = 20 adet hediye kart aldık mı 5 güne 50 puan gelir..

O şekilde sadece bime bağlı kalınıyor. Ben hala ininal kart diyorum. Yüklediğin parayı Her yerde kredi kart gibi kullanıyorsun .

innial kart yukleme için migrosa git gel yap, komisyon aidat vs öde.. Bim'e her tarafta ulaşabiliyoruz.. Genelde de bimden alışveriş yapıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 20 Eylül 2014; 2:58:29 >
  • Geçen kampanyadan 4x100'e 30TL, bu kampanyadan 5x100'e 50 TL.
    Toplamda 80TL Parafly, 320TL Uçak bileti demek.

Kim veriyo 900TL market&benzin harcamaya (ki zaten harcanıyor bunlar ekstra harcamıyoruz) 320TL avantaj.

Benide en çok parafly kampanyaları heyecanlandırır oldu.
  •  PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

• Parafly yıllık kart aidatı var mı? Varsa ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

Büyüksün.. Eyvallah...

• oaston kullanıcısına yanıt
    mersin den takipçi varmı diye merak ediyordum, varmış:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

mersin den takipçi varmı diye merak ediyordum, varmış:)))

Alakam yok.. Opet online.. Eminim birçok arkadaş bu ekranı görüp rahatlamak istiyordu.. Foruma hizmet, arkadaşlar artık gönül rahatlığıyla opetonlineı sömürebilir..
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah.. Fırsatta bir boşluk hissettim tamamlayayım dedim.. Faydası olduysa ne mutlu bana..
  • Parafly BKM expreesse üye olmuş... Yakında bir BKM kampanyası patlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

Parafly BKM expreesse üye olmuş... Yakında bir BKM kampanyası patlatır.

• Müjdeler aralıksız sürüyor desenize

• Bende bugün başlıyorum o zaman opet onlinea adamsın paraf
    en son online yakıta kızmıştım personel bilgisiz diye artık üstesinden gelmişlerdir herhalde bu durumun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.