Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Orijinalden alıntı: karayel1984

yeri gelmişken hatırlatayım geçtiğimiz market kampanyasında a101 alışverişimi parafly kabul etmedi, sektör olarak market değilde çok katlı mağazacılık olarak gözüküyormuş a101 aklınızda bulunsun.
    her şubesi bu şekildemi bilmiyorum ama denemek için a101den 1-2 liralık bir alışveriş yapıp müşteri hiz. arayıp kampanya için uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz

BU ARADA PEK ÇOK TENK YÜ PARAFLY

Mh aramaya gerek yok,internet şubenizden kendiniz kontrol edebilirsiniz. Kampanyalar başlığı altından.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar parafly kart ücreti 50 diyor bunu ödüyor musunuz yoksa arayıp iptal mi ettiriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

arkadaşlar parafly kart ücreti 50 diyor bunu ödüyor musunuz yoksa arayıp iptal mi ettiriyorsunuz?

bende parafly platinum var geçen ay 75 lira kart ücreti geldi. İptal ettirdim
  • alonso35 kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Tüm OPET'lerde geçerli.
    İstediğin miktarda, parça parça yada tamamını tek seferde kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

bende parafly platinum var geçen ay 75 lira kart ücreti geldi. İptal ettirdim

Alıntıları Göster
    5 çarpı 100 tl (4 adet bim 25 tl hediye kart) = 20 adet hediye kart aldık mı 5 güne 50 puan gelir..

• Bende paraf kart var bunu parafly ile degistirebilir miyiz?Icinde taksitler vs var yani oldugu gibi aktarabili miyiz ki parafly karta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Bende paraf kart var bunu parafly ile degistirebilir miyiz?Icinde taksitler vs var yani oldugu gibi aktarabili miyiz ki parafly karta?

Değiştiremezsiniz; limitiniz yeterse ayrıca parafly çıkartmanız gerekli. Daha sonra paraf kartı iptal edersiniz. Kalan taksitlerinizi paraf kart numarası ile ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

5 çarpı 100 tl (4 adet bim 25 tl hediye kart) = 20 adet hediye kart aldık mı 5 güne 50 puan gelir..

O şekilde sadece bime bağlı kalınıyor. Ben hala ininal kart diyorum. Yüklediğin parayı Her yerde kredi kart gibi kullanıyorsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

O şekilde sadece bime bağlı kalınıyor. Ben hala ininal kart diyorum. Yüklediğin parayı Her yerde kredi kart gibi kullanıyorsun .

innial kart yukleme için migrosa git gel yap, komisyon aidat vs öde.. Bim'e her tarafta ulaşabiliyoruz.. Genelde de bimden alışveriş yapıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 20 Eylül 2014; 2:58:29 >
  • quote:

quote:

quote:

innial kart yukleme için migrosa git gel yap, komisyon aidat vs öde.. Bim'e her tarafta ulaşabiliyoruz.. Genelde de bimden alışveriş yapıyoruz..

Alıntıları Göster
    Geçen kampanyadan 4x100'e 30TL, bu kampanyadan 5x100'e 50 TL.
    Toplamda 80TL Parafly, 320TL Uçak bileti demek.

Kim veriyo 900TL market&benzin harcamaya (ki zaten harcanıyor bunlar ekstra harcamıyoruz) 320TL avantaj.

Benide en çok parafly kampanyaları heyecanlandırır oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: datox

Geçen kampanyadan 4x100'e 30TL, bu kampanyadan 5x100'e 50 TL.
    Toplamda 80TL Parafly, 320TL Uçak bileti demek.

Kim veriyo 900TL market&benzin harcamaya (ki zaten harcanıyor bunlar ekstra harcamıyoruz) 320TL avantaj.

Benide en çok parafly kampanyaları heyecanlandırır oldu.

Alıntıları Göster
     PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Alıntıları Göster
    Parafly yıllık kart aidatı var mı? Varsa ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Büyüksün.. Eyvallah...

• oaston kullanıcısına yanıt
    mersin den takipçi varmı diye merak ediyordum, varmış:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

mersin den takipçi varmı diye merak ediyordum, varmış:)))

Alakam yok.. Opet online.. Eminim birçok arkadaş bu ekranı görüp rahatlamak istiyordu.. Foruma hizmet, arkadaşlar artık gönül rahatlığıyla opetonlineı sömürebilir..
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah.. Fırsatta bir boşluk hissettim tamamlayayım dedim.. Faydası olduysa ne mutlu bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateuss

Yeni basvurdum parafly a diğer paraf kartım 4000 limitliydi palafly platium istedim biz belirleyemiyoruz kart çıktıktan sonra limit arttırma talebinde bulunun 10.000 üstü kabul görürse onu verirler dedi sizce platium olurmu ? Olması için ne yapmalıyız bilgili arkadaşların tavsiyelerini almak isterim.
    Parafly BKM expreesse üye olmuş... Yakında bir BKM kampanyası patlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

Parafly BKM expreesse üye olmuş... Yakında bir BKM kampanyası patlatır.

• Müjdeler aralıksız sürüyor desenize
  • quote:

Müjdeler aralıksız sürüyor desenize
    Bende bugün başlıyorum o zaman opet onlinea adamsın paraf
    en son online yakıta kızmıştım personel bilgisiz diye artık üstesinden gelmişlerdir herhalde bu durumun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.