Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.242
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni basvurdum parafly a diğer paraf kartım 4000 limitliydi palafly platium istedim biz belirleyemiyoruz kart çıktıktan sonra limit arttırma talebinde bulunun 10.000 üstü kabul görürse onu verirler dedi sizce platium olurmu ? Olması için ne yapmalıyız bilgili arkadaşların tavsiyelerini almak isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opet Online dahil arkadaşlar. Denendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateuss

Yeni basvurdum parafly a diğer paraf kartım 4000 limitliydi palafly platium istedim biz belirleyemiyoruz kart çıktıktan sonra limit arttırma talebinde bulunun 10.000 üstü kabul görürse onu verirler dedi sizce platium olurmu ? Olması için ne yapmalıyız bilgili arkadaşların tavsiyelerini almak isterim.

Hocam gelirinizin 4 katı kadar kart limiti olabiliyor.Başka bankalarda kartınız varsa 10000 TL limite yükseltmeyebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

Yeni basvurdum parafly a diğer paraf kartım 4000 limitliydi palafly platium istedim biz belirleyemiyoruz kart çıktıktan sonra limit arttırma talebinde bulunun 10.000 üstü kabul görürse onu verirler dedi sizce platium olurmu ? Olması için ne yapmalıyız bilgili arkadaşların tavsiyelerini almak isterim.

Hocam gelirinizin 4 katı kadar kart limiti olabiliyor.Başka bankalarda kartınız varsa 10000 TL limite yükseltmeyebilirler.

Büyük ihtimalle ortak limitle gelecektir yani paraf kartınız ve parafly kartınız toplamı 4000 TL olur.
  • Ben de denedim Opet online geçerli..
  • Parafly
  • quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimalle ortak limitle gelecektir yani paraf kartınız ve parafly kartınız toplamı 4000 TL olur.

Platium bir hayal o zaman teşekürler cevabınız için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• helal be sonunda akaryakıt kampanyası geldi. budur!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Ben de denedim Opet online geçerli..

Size ödemeden sonra sms geldi mi?
    Az önce opet online dan 100 tl lik benzin alımı yaptım, paraftan hiç bir sms gelmedi? Kampanya ile ilgili.
  • Opet online nın dahil olacağını sanmam opet worldcard posu kullanıyor bildiğim kadarıyla...
  • nicktyler kullanıcısına yanıt
    Kampanya tüm banka poslarında geçerliymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ER_54

quote:

Az önce opet online dan 100 tl lik benzin alımı yaptım, paraftan hiç bir sms gelmedi? Kampanya ile ilgili.

İnternet bankacılıgında kampanyalar kısmından takip edebilirsiniz mesaj gelmiyor genellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Opet online nın dahil olacağını sanmam opet worldcard posu kullanıyor bildiğim kadarıyla...

POS farketmez parafly affetmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ER_54

quote:

İnternet bankacılıgında kampanyalar kısmından takip edebilirsiniz mesaj gelmiyor genellikle

Cevap için teşekkürler.
  • fatmucu kullanıcısına yanıt
    Tamam pos cihazi farketmez o zaman dikkatli okumamisim

• Online Opet geçerli, sanal kart geçerli değil dikkat edilsin.

Helal Parafly ya...
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    evet, ilk kartı alanlardan sayılmam... benden önce alan bir kaç kişi oldu...
    Mayıstan beri yaptığı kampanyalar ile fazlası ile doyurdu Parafly. hele ki efsane N11 kampanyası varken başka banka kartlarının bu dönemlerdeki kampanyalarının esamesi okunmaz. Bahsettiğim olay sadece Parafly ve seyahat hattı kullanımı içindir. Bunun haricindeki 10 TL kazanıp, 10 TL olarak harcıyorsanız kesinlikle diğer bankaların daha çok "sayıda" kampanyası oluyor. Ancak amaç çok "kazanmak" ise Halkbank ve Vakıf-World 2014'ün ilk çeyreğinden itibaren sadece birbirleriyle yarışıyor diye düşünüyorum. Vakıf'ın da tek avantajı bol sayıda world kampanyasını x3 ile kullandırmasıdır...

bunlar naçizane benim görüşlerim.... sizin görüşlerinize de saygım sonsuz...
  • doganbaris kullanıcısına yanıt
    evet normal kullanım için söyledim yoksa parafly için artısı çok olabilir. Seyahat fazla etmediğimden bir girmediğim şu fly olayları oldu
  • Carrefour hediye kartında da geçerli olur mu ki? Deneyen, bilen?

• arkadaşlar o halde bim'de de bu kampanya geçerli gibi duruyor, bim'den hediye çeki alsak daha sonra zaman içerisinde peyderpey harcarız yine geçerli olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.