Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu Opet Online da 100 Tl olarak mı yukluyorsunuz yoksa mesela 400 TL yükleyip farklı günlerde 100 Tl olarak harcasaniz oluyor mu? yada Opet Online dan 100 Tl yükledim ama 40 TL bir 60 TL başka bir gün benzin aldım olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsedildi mi bilmiyorum ama geçenki market kampanyasında A101 harcaması geçerli olmadı. Market'ten farklı bir pos tanımlaması vardı ve kabul edilmedi. Aklınızda olsun.
    Önceki kampanyada Migros ve BİM alışverişlerim vardı ve sorunsuz kabul edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotblastmain

Bahsedildi mi bilmiyorum ama geçenki market kampanyasında A101 harcaması geçerli olmadı. Market'ten farklı bir pos tanımlaması vardı ve kabul edilmedi. Aklınızda olsun.
    Önceki kampanyada Migros ve BİM alışverişlerim vardı ve sorunsuz kabul edildi.

Benim de soma tansaş geçerli olması, çok katlı alışveriş olarak geçiyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeri gelmişken hatırlatayım geçtiğimiz market kampanyasında a101 alışverişimi parafly kabul etmedi, sektör olarak market değilde çok katlı mağazacılık olarak gözüküyormuş a101 aklınızda bulunsun.
    her şubesi bu şekildemi bilmiyorum ama denemek için a101den 1-2 liralık bir alışveriş yapıp müşteri hiz. arayıp kampanya için uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz

BU ARADA PEK ÇOK TENK YÜ PARAFLY

• Şimdi net olarak hangi marketler geçerli değil soran öğrenen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrdrck

Opet Online dahil arkadaşlar. Denendi.

üstad opet online de 5 gün boyunca opet karta 100 100 yüklesek puan kazanıyormuyuz yani ? yanlış anlmadım değil mi ?
  • Arkadaşlar 5x100 market alışverişi için ininal kart diyorum...

• Bu süper oldu gerçekten. 50 buradan ilk puanım olacak.

Giyim Aksesuar ayakkabı dan da bi 50 gelecek.

Daha hic kullanmadım kartı mi ama direk puanlar ile başlamak iyi gelecek umarım devamı gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonso35

quote:

Orijinalden alıntı: swrdrck

Opet Online dahil arkadaşlar. Denendi.

üstad opet online de 5 gün boyunca opet karta 100 100 yüklesek puan kazanıyormuyuz yani ? yanlış anlmadım değil mi ?

Tüm OPET'lerde geçerli oluyor mu yaptığımız yükleme?

Bir de 100x5 500 yükledik diyelim, tüketimi 100 100 mü yapmak zorundayız?

Son olarak da bunun puan getirisi dışında ek bir getirisi var mı acaba, bir de fiyat internetten alınan üzerinden olacak herhalde?
  • Hayır gelmedi ancak internet bankacılığında kampanyalarımda geçerli olarak göründü..

• cianni kullanıcısına yanıt
    Tüm opetlerde geçerli.
    100 TL yatırınca 103 TL bakiye yüklenir.
    Yani 5x103 =515 TL yüklenir opetlerde karta.
    Isterseniz kamyon deposu doldurup tek seferde istersenizde mobilet deposu doldurup 50 seferde kullanabilirsiniz..

• Paraf gunum diye bi sey vardi onu bununla nasil yapariz dostlar? Yeni kullanmaya baslayan icin paraf gunumun inceliklerini anlatir misiniz ?
  • fatmucu kullanıcısına yanıt
    parafgünüm uygulaması bu kampanya dahilindeki her iki sektörde de geçerli değil

• dec_chaos D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için ;)
  • mesajlar şaka gibii.
    500tlharcayacam da öyle 50lira gelecek pehh
    bonus osururken 50 lira veriyor
    daha yeni 2#50tl alışverişe 20tl puanı vardı yine n11de yüzde 11 n11 bonusu var
    ilk zaman 100tl ekstre indiriminden sonra kapatmayı düşünüyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ayaştakalmazsana

mesajlar şaka gibii.

Ah bi de ağzınızla içmeyi becerip yorum yazsak...
    Bir de mevzuyu anlamış olsak...
    Bu parafly güzel kardeşim senin bonus kartına benzemez.Bunda kazandığın puanların uçak bileti otobüs bileti otel vs ödemelerinde x4 veya x5 olarak kullanılır. Yani burdan kazanacağın 50 parafly puan ile 200 liralık uçak bileti otobüs bileti alabileceğin gibi 250 liralık da araç kiralarsın. Kapiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

mesajlar şaka gibii.

Bu parafly güzel kardeşim senin bonus kartına benzemez.Bunda kazandığın puanların uçak bileti otobüs bileti otel vs ödemelerinde x4 veya x5 olarak kullanılır. Yani burdan kazanacağın 50 parafly puan ile 200 liralık uçak bileti otobüs bileti alabileceğin gibi 250 liralık da araç kiralarsın. Kapiş ?

bunu bilmiyordum:) ve ağzımla konuşabiliyorum merak etmeyin

• şu forumda beni en çok heyecanlandıran parafly konuları :) süper bir kampanya.
    haber için teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

quote:

mesajlar şaka gibii.

bunu bilmiyordum:) ve ağzımla konuşabiliyorum merak etmeyin

Yazdığınız Osrk ağızdan çıkmıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karayel1984

yeri gelmişken hatırlatayım geçtiğimiz market kampanyasında a101 alışverişimi parafly kabul etmedi, sektör olarak market değilde çok katlı mağazacılık olarak gözüküyormuş a101 aklınızda bulunsun.
    her şubesi bu şekildemi bilmiyorum ama denemek için a101den 1-2 liralık bir alışveriş yapıp müşteri hiz. arayıp kampanya için uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz

BU ARADA PEK ÇOK TENK YÜ PARAFLY

Mh aramaya gerek yok,internet şubenizden kendiniz kontrol edebilirsiniz. Kampanyalar başlığı altından.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.