Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzzy255

quote:

Orijinalden alıntı: ai27

lpg dahil değil diye yazıyor ama sorun yok istediğin kadar istediğin zaman rahatlıkla kullanırsın!

Yani öyle yazmasına rağmen alınabiliyor mu LPG?

yalnız opette lpg aldığınızda lpg olarak sorgularsa puanlar gözükmez. sadece puanları göremezse benzin veya motorin olarak sorgulayın deyin. bana hiç sorun olmadı ben yıllardır böyle kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ai27 -- 27 Eylül 2014; 10:34:57 >
  • ARKADAŞLAR şimdi bende opet onlineden 100 liralık akaryakıt aldım ancak malesef kampanya bilgilerinde gözkümyor
  • alonso35 kullanıcısına yanıt
    bende bugün aldım dostum hemen yansıdı. Kampanyaya sms ile kayıt olmuşmuydun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BP Akaryakıt harcaması bir haftadır işlemlerde gözükmüyor. Müşteri hizmetlerine mail attım. Hala çözüm yok. Geçen yıl parafgünü indiriminde sorun oldu. Tam 9 ay sonra çözüldü. Bu durumda; kalan 4 alışverişi riske atıp yapmıyacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

bende bugün aldım dostum hemen yansıdı. Kampanyaya sms ile kayıt olmuşmuydun

evet attım. internet şubede kampanya kaydım görünüyor lakin hala 5 harcama yapmalısınız diyor..

Not: Ben OPET ONLİNE ı kastediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonso35 -- 27 Eylül 2014; 23:21:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave_tr

Beyler kampanya icin mesaj attim herhangi bi cevap gelmedi sizde geliyo mu? internet subemde yok nasil ogrenirim katilim alindigini

Cevap gelmiyor ama internet şubesinde kampanyalar bölümünde gözüküyor.

• alonso35 kullanıcısına yanıt
    Bende opet online dan yaptım yansıdı anında

• BİM den kart aldim cuma günü benimki de yansimadi. POS sarti yok bildiğim kadariyla olmazsa mh arayayim.
  • Arkadaşlar kampanyalar bölümüne yansımasını bu kadar dikkate almayın bence. Parafly seyahat kampanyasında thy üzerinden bilet almama rağmen yansımadı.iki kez mhy ile görüştüm harcamayı doğruladı.

• şoktan sigara alsak geçerli olur mu acaba alkol sigara falan diye belirtmemiş sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Arkadaşlar kampanyalar bölümüne yansımasını bu kadar dikkate almayın bence. Parafly seyahat kampanyasında thy üzerinden bilet almama rağmen yansımadı.iki kez mhy ile görüştüm harcamayı doğruladı.

Benimde ayni sey oldu. Thy den aldim ama Oncekiler gibi yansimadi. Mh aradim, kayit actilar. Siz de yatirdilar mi peki hocam yatmayan puanlarinizi? Akibeti ne oldu?

• 3 işlemim oldu, opet (normal benzinlik), migros ve çağrı. 3'üde kampanyalar bölümünde yazıyor.
  • meier M kullanıcısına yanıt
    Henüz kampanya devam ediyor. Ondan sonra alışverişim olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benimki de yansımadı. Müşteri Hizmetlerini aradım. Kampanyalar kısmında yazmasına bakmayın dedi. Gerçektende benim totaller internette görünmüyordu ama geldi puanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: husamabi

Arkadaşlar benimki de yansımadı. Müşteri Hizmetlerini aradım. Kampanyalar kısmında yazmasına bakmayın dedi. Gerçektende benim totaller internette görünmüyordu ama geldi puanlar.

İyi de arkadaslar seyahat kampanyasi puanlarin topluca yattigi bir kampanya degil. Yani minimum 100 lira alisveris yapinca aninda 10 lira yatiyor. Eger yatmadiysa kampanya tarihinin bitmesini beklemenin nedenini anlayamadim.

• Benim dediğim 50 tl puan gıda ve Akaryakıt kampanyası

• opet online yakıtta oluyor mu , son durum nedir?
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Çoğunlukla oluyor, ama yukarıda, sms atmalarına rağmen kendilerine olmadığını belirten arkadaşlar var.
  • Önümüzdeki ayı beklemeden 4 akaryakıt, 1 market ile kampanyadan faydalanıp 50 TL parafparayı kaptım :)

Tekstil kampanyasından da kazanırsam tam süper olacak
  • Benim de yansımamış.Devam gerekirse şikayet oluştururum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.