Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceylinnaz

Bu mesaj silindi.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciyomiyo -- 30 Eylül 2014; 10:22:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciyomiyo -- 30 Eylül 2014; 10:21:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ER_54

2. alışverişe rağmen opet online geçerli değil görünüyor
     PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

5. Alışverişi opet online dan tamamladım. 50 tl kazandınız mesajı geldi.
    Halkbankın kampanya bölümünde halen kampanya içi alışveriş 0 görünmekte. Puan yatırılmasında sıkıntı yok.
     PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

• Akaryakıt ve market kampanyası (50 TL) ve Kozmetik giyim (40 TL) kampanyalarından kazanılan paraf paraların Parafly Platınum kartlarda son kullanım süresi varmı? zira parafly sitesinde son kullanım tarihi ile ilgili bir bilgi yok.ona göre puanlarımız boşa gitmeden kullanalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan908

Akaryakıt ve market kampanyası (50 TL) ve Kozmetik giyim (40 TL) kampanyalarından kazanılan paraf paraların Parafly Platınum kartlarda son kullanım süresi varmı? zira parafly sitesinde son kullanım tarihi ile ilgili bir bilgi yok.ona göre puanlarımız boşa gitmeden kullanalım....

kampanya açıklamalarında son kullanma tarihi olmamasına rağmen burdan bir arkadaş şu gün dese o güne kadar harcayacak mısınız puanları?

*aksi belirtilmediği sürece parafly'dan puanlar silinmez*

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • poster2010 P kullanıcısına yanıt
    Harcamayacağım.....*aksi belirtilmediği sürece parafly'dan puanlar silinmez* ibaresi parafly kartlarda her harcama için geçerlimi?
  • hakan908 H kullanıcısına yanıt
    her harcamadan kastınız normal alışveriş puanıysa o, paraftan da silinmiyor. bahsedilen kampanya puanı olduktan sonra sitedeki şartlara bakmak gerekiyor. son zamanlarda hiç süreli puan verdiği olmadı ama temkinli olmakta fayda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımın 31.12 itibariyle o yıl kazandığı puanları silindi yıl sonuna doğru Mh sormak lazım

• poster2010 ve ayhangöktürk,arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.Bazı kampanyalarda süre belirtilmese de yüklenen puanları alabiliyorlar.MH. de bu konularda pek açıklayıcı bilgiye sahip değiller.Geçmiş bir kampanya da bana puanların süreli olduğunu belirtmişlerdi.
  • arkadaşlar parafly nin giyim kampanyasını parçalı olarak yapsak puanlar yatar mı? bu şekilde harcama yapan oldu mu?
    özdilekte 200 tl harcamaya 50 tl çek veriyor bunu ben 3 * 200 olarak yapmak istiyorum. böylece 150 tl çek alacağım
    ayrıca paraf günüme de getirip combo yapmayı planlıyorum. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim belki başkaları da bu şekilde faydalanabilir.
  • ai27 A kullanıcısına yanıt
    Parcali olmasında sakinca yok, toplam tutar önemli.

• Bende de aynı durum var ya 3 işlem gerçekleştirdim. İkisi sürekli kullandığım istasyonlar 3 de akaryakıt ekstrede de akaryakıt gözüküyor. 3 ü de OPET ama servis istasyonu gözüküyor diyor MH ne yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_delta_te

Bende de aynı durum var ya 3 işlem gerçekleştirdim. İkisi sürekli kullandığım istasyonlar 3 de akaryakıt ekstrede de akaryakıt gözüküyor. 3 ü de OPET ama servis istasyonu gözüküyor diyor MH ne yapacağız?

keşke opet online dan alsaydınız garanti olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Bende de aynı durum var ya 3 işlem gerçekleştirdim. İkisi sürekli kullandığım istasyonlar 3 de akaryakıt ekstrede de akaryakıt gözüküyor. 3 ü de OPET ama servis istasyonu gözüküyor diyor MH ne yapacağız?

Saçma ama sürekli kullandığım istasyon ve paraf posu o bile geçersiz diyorlar. Arkadaşımın petrol bakalım soracağım pos ile ilgili birşey değişti mi diye değişmediyse vay o müşteri hizmetlerinin haline bakalım..
  • quote:

quote:

quote:

Saçma ama sürekli kullandığım istasyon ve paraf posu o bile geçersiz diyorlar. Arkadaşımın petrol bakalım soracağım pos ile ilgili birşey değişti mi diye değişmediyse vay o müşteri hizmetlerinin haline bakalım..

insallah düzelir hocam

• quote:

quote:

Hocam ben opet online 100 liralık yakıt aldım ancak kampanya bilgilerine yansımadı. siz oraya yansımasa bile puan kazanıyorsunuz diyorsunuz öylemi ?
  • Parafly ile tanışalı henüz bir ay oldu ama akaryakıt ve tekstil + alışveriş puanları dahil 95 parafpara hesapta

Güzel kampanyalar bekliyoruz, kazanmaya devam bu yaz tatilimi parafly ısmarlayacak
  • 2 migros 1 akaryakıt aldım hiçbiri görünmüyor.üzerine yatabilirlermi
  • opet online bende göründü. 3 migros 2 opet online 50 tl puan verdi.
  • 3migros 1market 1opetonline
    işlem tamam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.