Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.267
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

quote:

5. alışveriş ertesi mesaj geldi.Parafpara son kullanım tarihi 11/11 diye.

rfssfr arkadaş yazmış varmı aslı

Gelen mesajı silmiştim.Ancak paraf para son kullanım tarihi olarak onu yazdığını gördüğüme eminim.

Tebrikler Paraf ile akaryakit ve market kampanyasindan 50 TL ParafPara kazandiniz! ParafParanizi 11 Kasim 2014 tarihine kadar kullanabilirsiniz!

kartınız paraf olduğu için puanlarınız belirli bir süre sonra silinecek yani size gelen mesaj doğru
    bizim gibi Parafly kartların puanlarının silinmesi söz konusu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeleon -- 15 Ekim 2014; 12:18:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: zraporu

quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

quote:

5. alışveriş ertesi mesaj geldi.Parafpara son kullanım tarihi 11/11 diye.

rfssfr arkadaş yazmış varmı aslı

Tebrikler Parafly ile akaryakit ve market kampanyasindan 50 TL ParafPara kazandiniz! Keyifli alisverisler!

Bana gelen mesaj bu tarih yazmiyor

Parafpara kullanımı 11.11.14 23.59 da son. Şu anda bulamadım ama okumuştum.

Mesajda yazmiyor, internet bankaciligi kampanyalar kisminda yazmiyor,parafly internet sitesinde yazmiyor.

Baska banka kampanyasi olmasin o

Zraporu diyorsa doğrudur.
     PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zraporu kullanıcısına yanıt
    Paraf ile yapılan işlemler diyor. Bu paranoya nedense hep yaşatılıyor. İçerisinde Paraf'ı parafly olarak okuyan varsa barnahh kaldırsın.
  • Arkadaslar gelir belgesi olmadan parafly karti alabilir miyim ? Ogrenciyim ve is bankasindan 800 tl limitli kredi kartim var

• quote:

Orijinalden alıntı: alkapto1

Paraf ile yapılan işlemler diyor. Bu paranoya nedense hep yaşatılıyor. İçerisinde Paraf'ı parafly olarak okuyan varsa barnahh kaldırsın.

Şu anda paraf sitesinde de yazmıyor son kullanım tarihi. Kampanya kapsamında paraf ile parafly ayrı ise yukarıda arkadaşlar da yazmış. Arkadaş bana başka banka olmasın o demiş de ondan paylaşma ihtiyacı duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zraporu -- 15 Ekim 2014; 21:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobidik4125

Arkadaslar gelir belgesi olmadan parafly karti alabilir miyim ? Ogrenciyim ve is bankasindan 800 tl limitli kredi kartim var

Gelirsizsen toplam limit 1000 lira. 200 lira limitli kart veriyorlarsa (bazı kartlar belli limitten aşağı verilmiyor), 200 liralık alabilirsin, ama EFT yapar alışveriş yaparım diyorsan Halkbank karta EFT yapıp kullanılabilir limiti artırsan da tanımlı limit üstü işlemde sıkıntı çıkarıyor.
  • Arkadaşlar internet şubesindeki kampanya sayfasına güvenmeyin. benim o sayfada 5 adet alışveriş yapmam daha gerekli görünüyor ancak son alışverişimi dün tamamladım ve cep telefonuma anında 50 tl kazandınız mesajı geldi. içiniz rahat alışverişlerinizi yapabilirsiniz..
  • Arkadaslar BIM gecerli oluyormuydu ? Hediye karti alacagim ona gore
  • Parafla paraflyın ne farkı var kayda değer hangisi karlı/mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 16 Ekim 2014; 16:24:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacin2007

Arkadaslar BIM gecerli oluyormuydu ? Hediye karti alacagim ona gore

üstteki Mesajları okumak çok mu zor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışverişlerimi 3 adet opet online ve 2 adet paraf üyesi opetten(sağlam olsun sıkıntı çıkmasın diye) tamamladım paraf param yaptı teşekkürler halkbank

edit: kampanyalarda hala 0 adet katılım diyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chessmania -- 18 Ekim 2014; 22:04:50 >
  • 1 opet, 3 opet online, 1 migros. İnternet şubesi beşe sıfır ama parafpara yüklemesi yapıldı. Son alışverişte 50 tl kazandınız mesajı geldi. Garanti bankasındaki gibi her alışverişte mesaj gelse daha iyi olabilir. Opet online olması çok iyi oldu. Bazen depo 70-80de kalıyor sıkıntı oluyordu. Parafparanın son alışverişten sonra yüklenmesi on numara. Diğer bankalara da örnek olur umarım. Teşekkürler halkbank.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zraporu -- 19 Ekim 2014; 20:01:44 >
  • Opet online da da gecerli. 5 opet online yaptim ve Parafparalarim yatti

• Opet online ile LPG alamıyormuşuz.

Olmadı şimdi.
  • Paraf param -150 TL idi. (iptal olan kliksa siparis nedeniyle)
    Bu kampanyadan +50 kazandım.
    Acaba direk düzeltiyorlar mı yoksa puanları harcamam gerekir mi silinme tarihinden once?
    Bilgisi olan cevap verebilir mi. cok tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

Paraf param -150 TL idi. (iptal olan kliksa siparis nedeniyle)
    Acaba direk düzeltiyorlar mı yoksa puanları harcamam gerekir mi silinme tarihinden once?

Aynı olay başıma geldi. Harcayamayacaksın ekside olduğun için. Tekrar silinecek puan. Daha önce başıma geldi. Kartı kapatın dedim 30 TL puan yüklediler. 10 tl de Paraf günüm den ekstra Paraf para seçerek düze çıktım.

• opet online için son durum nedir kimisine yüklenmiş kimisine yüklenmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bada38

opet online için son durum nedir kimisine yüklenmiş kimisine yüklenmemiş

benm opet online geçerli oldu ;) ve puanlar yüklendi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

Orijinalden alıntı: bighedge

Paraf param -150 TL idi. (iptal olan kliksa siparis nedeniyle)

Aynı olay başıma geldi. Harcayamayacaksın ekside olduğun için. Tekrar silinecek puan. Daha önce başıma geldi. Kartı kapatın dedim 30 TL puan yüklediler. 10 tl de Paraf günüm den ekstra Paraf para seçerek düze çıktım.

sagolasın hocam ben sure bitmeden 444 lu numarayı arayayim ugrasmayim sonra
  • a101 pos tanımı olarak market mi geçiyor bilginiz var mı ? Bir şey daha soracağım , 50 tl parafpuan kazandınız smsi hemen geliyor mu 5. harcamadan sonra ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkonya -- 24 Ekim 2014; 20:43:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.