Şimdi Ara

PARAF VE PARAFLY market akaryakıt kampanyası 50 tl parafpara(harikaaa) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
24
Favori
19.267
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 2 karta son alışverişi yapar yapmaz geldi. Bu arada soranlar için söylüyorum, tüm harcamaları opet online dan yaptım, anında internet şube kampanyalara yansıdı ve anında 50 tl SMS ı geldi.
  • arkadaşlar hala soranlar var ben 3 adet opet online kullandım internet şubesinde kampanyalarda gözükmedi aradım şikayet etcem dedim beyefendi siz 5 adet alın bitirin puan yatmazsa hallederiz dediler ben gene güvenmedim tabi gittim paraf üyesi petrolden 2 adet 100tl yi tamamladım son alışverişimin ardından direk mesaj geldi tebrikler 50tl parafpara kazandınız diye, puanları harcadım bitirdim hala kampanya katılım alışveriş adedi 0 gözüküyor nette
  • Beyler opet online alışverişi asıl kart ile mi sanal kart ile mi yapıyorsunuz?

Benim asıl kart internet alışverişine kapalı, sanal kart ta geçerli değil diye yazmış halkbank

sanal kart kullanıp puanı yatan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 27 Ekim 2014; 21:43:02 >
  • ARKADASLAR BEN 4 KEZ alisveris yapmisim 1 tane kaldi yalniz benim arac lpg li opet online dan benzin olarak 100 alsam istasyonda lpg olarak kullanabilirmiyim . birde opet online a opet kartla mi uye oluyorsunuz karta mi yukleme yapiyorsunuz
  • 5. alışverişten sonra tebrikler mesajı geldi :)
    harcamalarımın 1 tanesi A101 , 1 tanesi BİM , 3 x 100 ü de balkonumu cam balkonla kapattırdığım esnafın m-oil hesabı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

ARKADASLAR BEN 4 KEZ alisveris yapmisim 1 tane kaldi yalniz benim arac lpg li opet online dan benzin olarak 100 alsam istasyonda lpg olarak kullanabilirmiyim . birde opet online a opet kartla mi uye oluyorsunuz karta mi yukleme yapiyorsunuz

hocam alırken özellikle lpg de geçerli değil diyor ve öyle bir madde işaretlettiriyor ama almayı deneyince petrol ne diyor o kadarını bilmiyorum :) ilk defa üye olursanız 5 tl ekstra puan veriyor ama üye olmadan da direk yakıt alınabiliyor
  • Cep telefonuna mesaj geldi 50 parafpara kazandınız diye ama internet bankacılığında görünmüyor. Ayrıca n11 de puan kullanmak istedim şu uyarıyı verdi.
    ''Bu kredi kartı ile yapılan ödemelerde TL ve banka puanı birlikte kullanılamaz''
    Paraf puanı nasıl kullanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 29 Ekim 2014; 17:55:17 >
  • telefona mesaj gelmemişti üstelemedim ama parafpara yatmamış 2 kez A101den 3 kez petrolden 100 liralık almıştım böyle bir durumla karşılaşan oldu mu arkadaşlar
  • turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    A101 Market olarak geçmemekte bildiğim kadarıyla.
    Bazı arkadaşlar itiraz vs yapıyordu biraz araştırın derim.
  • Bu 5. 100tl alışverişe 50tl puan daha önce de birçok banka tarafından yapıldı, bunun özelliği ne ki garip bir coşku getirmiş foruma?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre_z3

Bu 5. 100tl alışverişe 50tl puan daha önce de birçok banka tarafından yapıldı, bunun özelliği ne ki garip bir coşku getirmiş foruma?

Paraf puanlar uçak bileti, otel ve araç kiralamada yaklaşık 4 ile 5 kat arasında daha değerli kullanılabiliyor.
  • bu konu var diye mi diğer konu kaldırıldı acaba

Cumartesi-Pazar günleri Market ve Akaryakıt Sektöründe Paraf Rüzgarı!
    7-8 Mayıs, 14-15 Mayıs, 21-22 Mayıs, 28-29 Mayıs tarihlerinde market ve akaryakıt sektörlerinde tüm Banka POS'larından yapılacak her 50 TL ve üzeri işleme 5 TL ParafPara hediye edilecektir.
    Bir haftasonu boyunca toplamda kazanılacak ParafPara tutarı 25 TL, kampanya dönemi boyunca toplamda kazanılacak ParafPara tutarı 100 TL ile sınırlıdır.
    Aynı gün aynı is yerinde yapılan harcamalardan yalnızca ilki geçerli olacaktır.
    Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce “KAZAN” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin 3404’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
    Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.
    Parafly kampanyaya dahil olup, Business kartlar, Halkcardlar, ek kartlar, sanal kartlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler,iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Sanal POS tan yapılan işlemler dahildir.
    Peşin ve taksitli işlemler dahildir.
    Kazanılan ParafParalar tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilecektir.
    Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar 08 Haziran 2016 23:59’a kadar kullanılabilecek olup kullanılmayan ParafPara’lar 09 Haziran 2016 tarihinde geri alınacaktır.
    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
    Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

• ilk soruyu sorayım farklı migros ya da bimlerde aynı gunde gecer mi?
  • Gerçekten ilginç, bugün açılan konu kilitlenmiş.
    Ben de diyorum bu hort nereden çıktı

http://forum.donanimhaber.com/m_116659708//tm.htm#116659708
  • konu acan acana arkadas bide hortcular cikti basimiza

• Senelerdir 50 tl hediye. :) olmadı bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: arif32

quote:

Orijinalden alıntı: Emre_z3

Bu 5. 100tl alışverişe 50tl puan daha önce de birçok banka tarafından yapıldı, bunun özelliği ne ki garip bir coşku getirmiş foruma?

Paraf puanlar uçak bileti, otel ve araç kiralamada yaklaşık 4 ile 5 kat arasında daha değerli kullanılabiliyor.

4-5 katı nerede kullanıyor? Otelde 4 katını geçen sene bitirmediler mi?

• Mazide kaldi o olay. Kasim 2014 de yorum yazmisim

• aynı benzinlikten 100 lira alıp 50 50 çektirsek olacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

aynı benzinlikten 100 lira alıp 50 50 çektirsek olacakmı

Aynı benzinlik olmaz. Farklı benzinlikler olur ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.