Şimdi Ara

Paraf Yılbaşı ikinci alışverişe 20 toplam 80 Lira Paraf (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
12
Favori
7.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsalSayı11

Evet hocam

Demekki düşündüğüm gibi eğer benim gibi cuzdan 3D dogrulama olmadan yükleniyorsa param posundan gecme ihtimali var. 3D ile dogrulamada Sms geliyor orada isyeri adi var eger işyeri adinda param diye belirtmiyorsa sorunsuz giyim sayar.

Bu sebepten Trendyol asistandan yazdim 3D olmadan cekiyor parayı 3D olmadan yukleme yapmak istemiyorum dedim. MH bilgisiz oldugu icin yarim saat bana bankanizla alakalı bir durum dedi durdu. İsrarla sikayet kaydi açtırdım bakalim duzelecek mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 4. 125 TLyi harcadım altungold da fakat 20 tl var puanlarda. Ama sayacta 40 harcadıgım gözüküyo.Basına gelen var mı

Paraf Yılbaşı ikinci alışverişe 20 toplam 80 Lira Paraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurtbeyi -- 8 Aralık 2020; 0:23:31 >

• yurtbeyi kullanıcısına yanıt
    Bir gün sonra yansır. Yarın hesabınızda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astforum -- 8 Aralık 2020; 1:7:19 >
  • krc58 kullanıcısına yanıt

3D siz yükleme yaptım peş peşe herhangi bir sıkıntı olmadı. sizin şansınıza demek ki.. aidat ücreti yansıtmış bu ay canı sağolsun napalım:) bedava tatil yaptık.

• amazon'u kabul etmedi. çok saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

Paraf üstü iki tane 129.99 yaparız 20 tl iade 20 tl puan alınır

Kapıda da yapabiliyoruz degil mi? malum markete gitmiyoruz artık.

Marketyo nun kapıda ödeme secenegi yoktu galiba,

ama ozhanın mesela 150/30 var, onunla birleştirip

160/70 tl yapalım Paraf Yılbaşı ikinci alışverişe 20 toplam 80 Lira Paraf 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 8 Aralık 2020; 13:1:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panick666

azıcık "armut piş ağzıma düş" modundan çıkıp kampanya okumayı öğrensek belki herkes için daha kolay olacak.

https://www.parafcard.com.tr/2245-parafustu_kampanyasi

migros sanal markette kapıda ödeme seçeneği yok mu hocam?

• Paraf 2 aydır paraf günü indirimini başka postan geçti diyerek iç ediyor.Bu durumla karşılaşan var mı ne yapabiliriz?

• trenyol cüzdana 125 TL attım ama3D onayı istemeden direk aldı ama kampanyaya saydı, acaba parafgünüm denesem sayar mı, bu 3D sifre sormadan alması benim canımı sıktı arkadaşalar nasıl düzeltebiliriz...

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    ÖZHAN KODU HEPBERABERIZ GEÇMİYOR MARKETYODA
  • merhaba arkdaslar bu kampanya icin AG oluyormu acaba ?
  • egridereli kullanıcısına yanıt

Benim Trendyol hesabımdan da direkt çekiyor. Eşimin Trendyol hesabından çekerken 3d var. Bu Trendyol ile ilgili galiba

• Son neredeyse 6 aydır paraf/parafly kampanya metinlerinde puanların silinecegi ile ilgili ibare görmüyorum. Artık paraf paralar silinmiyor mu acaba? Bilen biri yazabilir mi?
  • promil06 P kullanıcısına yanıt

evet hem de paraf günümde işliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: altan0348

amazon'u kabul etmedi. çok saçma.

Halkbank dönüş yaptı bana. Ayakkabı ve elektronik olmak üzere iki amazon alışverişim oldu. Buradaki bir arkadaşın verdiği cevap üzerine halkbanka faturaları yolladım ve olumlu buldular. Şu an için yansımadı . Kampanya bittiğinde sekiz alışveriş kotasını doldurmamam durumunda Halkbanka tekrar ileteceğim ve olumlu sonuçlanacak

• mail mi attınız hocam nerden başvurdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: altan0348

mail mi attınız hocam nerden başvurdunuz?

halkbank.dialog@halkbank.com.tr

• avantis A kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini aradım iki siparişimi de kabul etmiyorlar. Sizinki kabul olmuş mu ?

• altan0348 A kullanıcısına yanıt
    Benimkini kabul ettiler ama yukarıda paylaştığım cevabı yazdılar. Kampanya bittikten sonra sekiz harcama yapmazsam tekrar mesaj atacağım ve onay verecekler. Şu anda benim için ona gerek kalmadı. Çünkü sekiz harcamayı zaten geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.