Şimdi Ara

PARAFLY-PARAF KART HER YER LOUNGE (HYL) GEÇERLİ YERLER LİSTESİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
31
Favori
36.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkat! Esenboğa Cafe Nero yansımadı. Sakın bulaşmayın 48 tl zararım var. Toplamda 250 tl civarında zarar. Parafly a güvenip bir halt ettik. Itiraz edilenlere olumsuz cevap verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenboğa lounge 7/24 açık mı bilginiz var mı arkadaşlar?

Uçağım sabah erken.
    Geceden gidesim var.

• Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Gidiş (ilk kontrolden sonra solda - sbarro popoyes yanında) bulunan USTA DÖNERCİ tarafımca test edilmiş ve indiril kazanılmıştır. İşlemden sonraki gün yansıdığını gördüm ve taze taze paylaştım :)
     PARAFLY-PARAF KART HER YER LOUNGE (HYL) GEÇERLİ YERLER LİSTESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 25 Mayıs 2014; 20:14:38 >
  • düz parafly aldık.. bileydim platinum çıkarırdık
  • Arkadaşlar;

Adana Şakirpaşa Havalimanındaki Nihat Restorandaki işlemimde iade olarak yansıdı.

Sıcak Sıcak paylaştım. Yararlanacak arkadaşların bilgisine.

https://store.donanimhaber.com/d7/00/ad/d700ad4e68e5b2c0db7f8b25512c450d.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 6 Haziran 2014; 23:05:23 >
  • Sabiha Gökçen havaalanında Starbucks (Dış hatlar) ilk sayfada gözüküyor. Yarın uçuşum var sıkıntı olur mu acaba? starbuckstan ne alabilirim?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick15 -- 7 Haziran 2014; 22:26:47 >
  • 3 farkli gunde bilet aldim. 2 si seyahat hatti puan 1 i de thy 3 kere sms atabilirmiyim yoksa 1. kullanip sonra sms mi atayim.
    bide son gunlerde esenbogada ve izmir havaalaninda kullanan car mu?

• Arkadaşlar 1 saate kadar sabiha gökçendeyim. Yalnızım. Nereler geçerli güncel bilgi var mı :) çantaya da bişiler atacak biyer de olabilir

• Az yukarda bjkali cevaplamış. Usta Dönerci.

İlk sayfada da İç Hatlar için garanti şunlar var: -
    Burger King (İç hatlar gidiş, solda)

Bunlar da ilk sayfada var ama iç mi dış mı bilmiyorum:
    - McDonald's
    - Simit Dünyası
    - Arby'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 16 Haziran 2014; 13:52:08 >
  • Yine burgerda yedik :)) kahve dunyasindan da deneme amacli bir miktar cektirdim, sonucu paylasirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Yine burgerda yedik :)) kahve dunyasindan da deneme amacli bir miktar cektirdim, sonucu paylasirim

Kahve dünyası olursa süper olur. Hediyelik çikolata falan alırdık. Sonucu bekliyorum heyecanla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Yine burgerda yedik :)) kahve dunyasindan da deneme amacli bir miktar cektirdim, sonucu paylasirim

Kahve dünyası olursa süper olur. Hediyelik çikolata falan alırdık. Sonucu bekliyorum heyecanla :)

Kahve dünyası geçmemiş 38,50 burger king iadesi aldım
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Burger King den her denememde bende iade aldım. Kahve Dünyasında geçse iyi olurdu :)

Bilgi için teşekkürler. Her denemeyi paylaşalım lütfen. Herkes bilgilenmiş olur.
  • izmirde kullanan var mi son zamanlarda?

• arkadaşlar merhaa sabiha gökçende popeyes te alış veriş yaptım iç hatlatlar gidiş burgerin yanından fakat indirim yansımadı müşteri hizmetlerini aradım pos süt ve süt ürünler gözüküyor dedi onun için indirim olmazmış... başına böyle bir şey gelen varmı sonradan bunu düzeltemiyorlar mı acaba
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    İzmir Adnan Menderes Havalimanı, iç hatlar gidiş starbucks'ta geçerli oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZMENAD

İzmir Adnan Menderes Havalimanı, iç hatlar gidiş starbucks'ta geçerli oldu

Teşekkürler bide dönerci varmış herhalde adnan mendereste onunla ilgili bir bilginiz var mı?
    Starbucksda fiyatlar aynı mı bi de yeri nerde acaba iç hatlar gidişden girebiliyoz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 24 Haziran 2014; 16:17:18 >
  • Sabiha gökçen dış hatlarda starbucks hala geçiyor mu acaba? Tsk...

• sabiha gökçen ve adnan menderes'te nelerede geçerli ? bta restoranları için bir arkadaş kayıt yaptırmştı ama dahil değil mi bilmiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Burger King den her denememde bende iade aldım. Kahve Dünyasında geçse iyi olurdu :)

Bilgi için teşekkürler. Her denemeyi paylaşalım lütfen. Herkes bilgilenmiş olur.

Bugun ekstreme yeniden baktim kahve dunyasi iadesi yansimis. Ilk basta 38.50 olarak burger king gelmisti. Simdi +11.50 TL daha gelmis :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.