Şimdi Ara

ParafPara Yağmuru Kampanyası 100 TL(Paraf ve Parafly dahil-Puanlar süreli) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
16
Favori
14.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam muhtemelen boyner giyim olarak geçiyordur dediğiniz gibi, direk bir kozmetik, optik, saat vb. mağazadan alışveriş yapıp da geçerli olan arkadaşlar paylaşırsa hepimiz için faydalı olur, ben bayramdan önce yapacağım geçerli olsa da olmasa da artık en kötü ihtimal ben paylaşırım buradan, anlamsız gelen zaten 11'inde başlayan kampanyanın geçerli olduğu sektörleri ne oldu da revize ettiler. şu eksi puandan kurtulalım parafı o meşhur videodaki gibi öğütme cihazından geçireceğim...
  • Migrostan HediyeM kart aldım 109,9 TL yüklettim. Zaten 2 yıl geçerliliği varmış. 9,9 kampanya mesajım geldi. Ayrıca diğer kampanya da 1. alışveriş yapılmış gözüküyor. Migrosa bağlı kaldık şimdilik.
    Güzel fikirler bekliyoruz.
    Fakir olduğumuz için kampanyalarla uğraş dur işte neyapacan mecbuur.
  • Bütün banka poslarında geçerli diyor kampanyada, niye paraf posu arıyorsunuz ki özellikle?
  • homeros8 H kullanıcısına yanıt
    parafüstü için paraf posu gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben BİM'den paraf üstü almıştım birkaç ay önce?
  • legolas192 kullanıcısına yanıt
    Valla paraf kart ilk ciktiginda faydalanan bir hayli avantaj kullandi ama sonra karti ve promosyon butcesini yonetemediler. Katsayi dususu, silinen puan vs. Bir Seyahat karti icin hic his degil. Ben de avansi bu kampanya ile kapatip karti ya tumden kapatirim ya da limit sifirlarim. Oyle bir sure bekler. Belki karti tekrar kullandiracak kampanya yaparlar.

• Arkadaşlar nerden ne kart alıp ne kadar yüklettiğinizi kendinize saklayın lütfen.. Yakında migrosu dahil etmeyecekler kampanyalara
  • kyk denemeyin arkadaşlar ben yandım siz yanmayın geçerli değilim.. eğitim kaleminden girer dedim ama olmadı..
  • omerimus1 kullanıcısına yanıt
    Bravo. Alkışlıyoruz. Bazı şeyleri kaybetmek istemiyorsanız kendinize saklayın. Her şeyi uluorta yaza yaza bu hale geldik.
  • Hacaabiler 3 alışveriş yaptım, 2.de puan yüklendi. İki gün sonra ikinci sıradaki alışverişimi iade ettim. Dolayısıyla puan da silindi. Tekrar yüklenir mi? Sonuçta 2 tane 100 var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: kulka

Sanalmarket olmaz çünkü online da halk Bankası posu yok. Ama size gelen markettin halk Bankası ile anlaşması varsa ve sizde kapida ödeme secip, not kisminada gelirken halk posunu getirin derseniz. o zaman olur.

1-5 değil 100 kere kullandım her kampanyada sanalmarket geçerli yanlış blgi vermeyelim zaten halkb posu zorunllulugu yok... sektör market olsun yeter

yanlış bilgi yok hocam. kampanyada paraf pos şartı yok fakat paraüstü almak için paraf pos şartı var malesef :( aylık 25 tl para üstü iyi bir kombo

• quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: kulka

Sanalmarket olmaz çünkü online da halk Bankası posu yok. Ama size gelen markettin halk Bankası ile anlaşması varsa ve sizde kapida ödeme secip, not kisminada gelirken halk posunu getirin derseniz. o zaman olur.

1-5 değil 100 kere kullandım her kampanyada sanalmarket geçerli yanlış blgi vermeyelim zaten halkb posu zorunllulugu yok... sektör market olsun yeter

yanlış bilgi yok hocam. kampanyada paraf pos şartı yok fakat paraüstü almak için paraf pos şartı var malesef :( aylık 25 tl para üstü iyi bir kombo

Eyvallah ustad ben o kosmi okumamisim ben marketden yapiom islemi sikinti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Arkadaşlar nerden ne kart alıp ne kadar yüklettiğinizi kendinize saklayın lütfen.. Yakında migrosu dahil etmeyecekler kampanyalara

Hacı beyin calışsa zaten şu an puanlarda düşmezdi herşey açık nuvo da bile altını kaldırdılar bu herifler yüzünden

• parafly kartımda 100 liralık puan var (silinmeyen), şimdi bu kampanyadan da 100 gelse,
    puan kullanarak alışveriş yapsam ilk hangi puanlar gider? kampanya kapsamında kazanılanlar mı? yoksa kartta biriktirdiklerim mi?
  • seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    hocam puanınız 100 tl olsa ve kampanyadanda 100 tl kazansanız toplamda 200 tl olacak, sonrasında 100 tl kazandığınızı harcasanız bile sistem puanınızı yine kullanmamış sayıyor 100 tl yi geri alıyor, eski kampanyalarda bu sarmal hep devam etti, bir iki ayda sistemi düzelttilerse bilmiyorum puanı sıfırlamak en güzel yöntem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam puanınız 100 tl olsa ve kampanyadanda 100 tl kazansanız toplamda 200 tl olacak, sonrasında 100 tl kazandığınızı harcasanız bile sistem puanınızı yine kullanmamış sayıyor 100 tl yi geri alıyor, eski kampanyalarda bu sarmal hep devam etti, bir iki ayda sistemi düzelttilerse bilmiyorum puanı sıfırlamak en güzel yöntem...

Arkadaslari yanlis bilgilendirmeyelim.kazanilan 100 tl yi harcayin.eskisine kimse dokunmaz.sistem hata yapsada geri yatirirlar tecrubeyle sabit.fasafisoya harcamak istemeyenler. eski forum uyelerine taktik var mi direk sorun.belki suresiz yapma yolu vardir.emek harcayip yol bulun kendinize.

• afraze55 A kullanıcısına yanıt
    yaşanılan örnekler çok fazla, umarım dediğiniz gibidir sonuçta bende silinmesin isterim, silselerde çağrı merkezi aranarak puan tekrar yüklenir...
  • quote:

yaşanılan örnekler çok fazla, umarım dediğiniz gibidir sonuçta bende silinmesin isterim, silselerde çağrı merkezi aranarak puan tekrar yüklenir...

Sureli puanlar eksideysen ellenmiyor.eksiden artiya gectiysen artidaki kismini alirlar.artidayken kazanirsan harcamazsan silerler.harcamak istemeyenler de suresiz gibi kullanmak isterlerse internet alemi cin adamlardan olusur.muhakkak yol bulmuslardir.eski forumdaslariniza sorun varsa ogrenin.emek yemektir.

• afraze55 A kullanıcısına yanıt
    eksideysen sorun yok zaten, eksi 300 de iseniz 100 tl kazanırsanız eksi 200 olur sürelide olsa bu zaten silinmez bunu herkes biliyor, arkadaş artı puanda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afraze55

quote:

Arkadaslari yanlis bilgilendirmeyelim.kazanilan 100 tl yi harcayin.eskisine kimse dokunmaz.sistem hata yapsada geri yatirirlar tecrubeyle sabit.fasafisoya harcamak istemeyenler. eski forum uyelerine taktik var mi direk sorun.belki suresiz yapma yolu vardir.emek harcayip yol bulun kendinize.

Hızlıal 'a puanlarin aktarilma durumu vardi bi ara. O belki ise yarayabilir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.