Şimdi Ara

ParafPara Yağmuru Kampanyası 100 TL(Paraf ve Parafly dahil-Puanlar süreli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
16
Favori
14.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bu parafüstü hangi marketlerde oluyor? migrosu biliyorum.
  • Kart kapatma kampanyası geldi sonunda:)
    -53 teyim parafgünüme mahkum kalmıştık. Kart aidatına takılmadan kapatırım inş derken son extrede 50tl geçirmişler:( Hemen arayıp itiraz ettim ertesi gün olumlu cvp geldi ve iadeyi okeylediler. Bu kampanyayla avansı kapatma şansı da doğdu. Parafly sene sonuna kadar kapatılmamayı haketti. Adam olur yaptığı yanlışlardan dönerse devam yoksa kendisiyle yeniyılda vedalaşacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xman54 kullanıcısına yanıt
    hocam paraf üye iş yeri olmalı, benim bildiklerim migros ve carrefour
  • Teşekkürler. Netten nerelerde geçiyor biliyor musunuz
  • Ben de aynı şeyi merak ediyorum
  • arkadaşlar bu kampanyadan kazandığımız puanları akaryakıt alırken kullanabiliriz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

sanalmarket olur mu acep

• formula01 kullanıcısına yanıt
    Hocam muhtemelen olur. Sanalmarket siparisini trslim eden subenij posundan odeme aliyoe. Mesela Ben world kart secip alisveris yaptiginda world posundan gectigi icin hep kampanyalara dahil oldu. Halkbank ile daha denemedim ama bu kampanya da deneyecegim.

• Hocam sanal markette paraf posundan cekilirse gecerli olur fakat paraf ustu icin sorun yasayabilirsiniz siz 109,90 a ayarliyosunuz mesala 1 kg et istiyosunuz sanal market yetkilisi 1,100 gr yapiyor ya da urun ellerinde yoksa urunu iptal ediyorlar ve kartinizdan 100 tl nin altina dusuruyorlar hicbir kampanyayada katilamadiginiz oluyor bu durumlarda sanal market sorunlu
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Bozmaz ilk 15 tl puanı ve parafustunu aldim bile.

• Sanalmarket olmaz çünkü online da halk Bankası posu yok. Ama size gelen markettin halk Bankası ile anlaşması varsa ve sizde kapida ödeme secip, not kisminada gelirken halk posunu getirin derseniz. o zaman olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula01

quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

sanalmarket olur mu acep

Sanaarket kapida kredi karti sec ustad sorunsuz kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulka

Sanalmarket olmaz çünkü online da halk Bankası posu yok. Ama size gelen markettin halk Bankası ile anlaşması varsa ve sizde kapida ödeme secip, not kisminada gelirken halk posunu getirin derseniz. o zaman olur.

1-5 değil 100 kere kullandım her kampanyada sanalmarket geçerli yanlış blgi vermeyelim zaten halkb posu zorunllulugu yok... sektör market olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: macnair

arkadaşlar bu kampanyadan kazandığımız puanları akaryakıt alırken kullanabiliriz değil mi?

Evet kullanabilirsin de parafın geçtiği benzin istasyonunu bulmak biraz zor. Bildiğim maslak opet var. Bahçelievler civarında parafın geçtiği benzin istasyonu var mı?
  • Mr.Fussy kullanıcısına yanıt
    birleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vsimay

Eksidekiler derin bir nefes alın ve arkanıza yaslanın.
    ParafPara Yağmuru Kampanyası

Parafly'dan ParafPara Yağmuru!
    11 Eylül-31 Ekim 2015 tarihleri arasında gıda marketi, ayakkabı, kozmetik, optik, saat, tekstil,eğitim,kırtasiye sektörlerindeki yurtiçi tüm banka POS larından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri 2. harcamaya 15 TL ParafPara, 4. Harcamaya 15 TL ParafPara, 6. harcamaya 15 TL ParafPara , 8. harcamaya 15 TL ParafPara, 10. harcamaya 40 TL ParafPara olmak üzere toplamda 100 TL ParafPara hediye edilecektir.
    Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce “KAMPANYA” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin 3404’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Avea operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
    Müşteriler kampanyaya sadece kayıt oldukları kartları ile katılabilecek olup tüm harcamaların bu kart ile yapılması gerekmektedir.
    Tek çekim ve taksitli tüm harcamalar kampanyaya dahildir.
    Gıda marketi sektörü için toptan satış yapan marketler kampanyaya dahil değildir.
    Aynı gün içinde yapılan 100 TL ve üzeri harcamaların sadece ilki kampanya dahilindedir.
    Bir müşteri kampanyadan toplamda en fazla 100 TL ParafPara kazanabilecektir.
    Business kartlar, Halkcard, ek kartlar,sanal kartlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler,iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 10 Kasım 2015 olup kullanılmayan ParafPara’lar 11 Kasım 2015 tarihinde geri alınacaktır.
    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
    TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.

merhabalar, ben de kampanyaya katıldığımda geçerli sektörleri bu şekilde görmüştüm, sanırım kısıtlamaya gidilmiş sektörlerde gıda marketi, giyim, eğitim ve kırtasiye yazıyor şu an kendi web sayfalarında. bu kötü oldu çünkü kozmetik ve optik alışverişlerim olacaktı benim açımdan biraz patladı gibi kampanya. zaten elektronik koyulmamış, gg, hb vb alışverişlerin önü kesilmiş bir de bu kısıtlamanın olması kendi adıma kötü oldu. acaba kozmetik, optik, saat vb. alışveriş yapıp geçerli olan var mı ben bugün farkettim bu değişikliği alışveriş yapıp kampanyadan sayılan arkadaşlar haber verebilirse, diğer arkadaşlara da yol gösterici olur, herkese iyi forumlar...

bu arada ankara'da olan arkadaşlar için yunus marketlerde halkbank posu bulunuyor, paraf posu bulunan market soran arkadaşlar olmuştu.
     ParafPara Yağmuru Kampanyası 100 TL(Paraf ve Parafly dahil-Puanlar süreli)

• kyk ödemesini deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas192

quote:

Orijinalden alıntı: vsimay

Eksidekiler derin bir nefes alın ve arkanıza yaslanın.
    ParafPara Yağmuru Kampanyası

Parafly'dan ParafPara Yağmuru!
    11 Eylül-31 Ekim 2015 tarihleri arasında gıda marketi, ayakkabı, kozmetik, optik, saat, tekstil,eğitim,kırtasiye sektörlerindeki yurtiçi tüm banka POS larından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri 2. harcamaya 15 TL ParafPara, 4. Harcamaya 15 TL ParafPara, 6. harcamaya 15 TL ParafPara , 8. harcamaya 15 TL ParafPara, 10. harcamaya 40 TL ParafPara olmak üzere toplamda 100 TL ParafPara hediye edilecektir.
    Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce “KAMPANYA” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin 3404’e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
    Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Avea operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
    Müşteriler kampanyaya sadece kayıt oldukları kartları ile katılabilecek olup tüm harcamaların bu kart ile yapılması gerekmektedir.
    Tek çekim ve taksitli tüm harcamalar kampanyaya dahildir.
    Gıda marketi sektörü için toptan satış yapan marketler kampanyaya dahil değildir.
    Aynı gün içinde yapılan 100 TL ve üzeri harcamaların sadece ilki kampanya dahilindedir.
    Bir müşteri kampanyadan toplamda en fazla 100 TL ParafPara kazanabilecektir.
    Business kartlar, Halkcard, ek kartlar,sanal kartlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler,iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 10 Kasım 2015 olup kullanılmayan ParafPara’lar 11 Kasım 2015 tarihinde geri alınacaktır.
    ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
    TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını haizdir.

merhabalar, ben de kampanyaya katıldığımda geçerli sektörleri bu şekilde görmüştüm, sanırım kısıtlamaya gidilmiş sektörlerde gıda marketi, giyim, eğitim ve kırtasiye yazıyor şu an kendi web sayfalarında. bu kötü oldu çünkü kozmetik ve optik alışverişlerim olacaktı benim açımdan biraz patladı gibi kampanya. zaten elektronik koyulmamış, gg, hb vb alışverişlerin önü kesilmiş bir de bu kısıtlamanın olması kendi adıma kötü oldu. acaba kozmetik, optik, saat vb. alışveriş yapıp geçerli olan var mı ben bugün farkettim bu değişikliği alışveriş yapıp kampanyadan sayılan arkadaşlar haber verebilirse, diğer arkadaşlara da yol gösterici olur, herkese iyi forumlar...

bu arada ankara'da olan arkadaşlar için yunus marketlerde halkbank posu bulunuyor, paraf posu bulunan market soran arkadaşlar olmuştu.
     ParafPara Yağmuru Kampanyası 100 TL(Paraf ve Parafly dahil-Puanlar süreli)

yunus marketin canini yiyim her POS var

• legolas192 kullanıcısına yanıt
    Hocam pazar gunu boynerden kozmetik aldim. Kampanya kapsaminda dahil Kabul edildi. Ama boyner posu giyim sektoru olarak da geciyor olabilir. Onu bilmiyorum.

• METRO GROSS MARKET ÜYE İŞ YERİ DEĞİL / PO CİHAZI YOK / TOPTANCI GÖRÜNÜYOR

Bilginize.

carrefour / Migros

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.