Şimdi Ara

ParafPara Yağmuru Kampanyası 100 TL(Paraf ve Parafly dahil-Puanlar süreli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
16
Favori
14.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paraustü de dahil 108.5 TL lık ilk alışverişimi yaptım.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artı'dayım, çöp yazıp çıkıyorum.
    ÇÖP
  • Son zamanlarda en ilgimi ceken kampanya -200 deyim az zaman kalmisti

• -10 da iken 15tl yüklense sonra süresi dolunca tekrar -10a mi düşüyor ? Böyle bir saçmalık vardı sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -750 deyim.iyi oldu..

• İnternet alisverisleri mesela hepsiburada da kullansam acaba sayılır mı?
  • Paraf yaptın yine yapacağını

• Arkadaşlar paraflyı ilk çıktığından beri kullanıyorum.İlk yıl zaten kullanım ücreti yoktu.Geçen yıl ücreti iade ettiler.Normalde bu ay ücretin gelmesi gerekiyordu gelmedi ücret.Ne iş bu parafly?Kaldırdı mı ücreti yoksa?
  • 0 olur sadece
  • Bu sıralar kredi kartları 50 TL puan veriyor. 100 TL puan ekside olan arkadaşlar için çok iyi olmuş. Akıllık edip zamanında 4-5 katsayıları kullanmışlardı.

Ancak bu kredi kartı paraFLY yani uçuş kartı. Puan'ın silinmemesi lazım. Tamam katsayıyı düşürdün bari paunları silme. Silme de biraz puan biriktirip mevcut çok kötü olan katsayıları kullanmaya çalışalım.
    Şu an kampanyadan 100 TL puan alsam ne yapacağım. Normal kredi kartı muamelesi görecek uçuş kartı. Ya benzin ya market ya da başka bir yer de puanı kullanacağız bankaya kaptırmadan. Seyahate harcamış olmayacağım puanımı. Ne anladım ben bu işten, bu uçuş kartından?
  • Sizin yaptığınız yapacağınız Kampanyanın içine tüküreyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bada38

ParafÜstü uygulaması, Paraf üyesi işyerlerinde bulunan Paraf POS’undan yapılacak harcamalarda geçerlidir.

ParafÜstü uygulaması başka bir indirim ödülü ile birleştirilemeyecek olup, uygulamanın farklı bir kampanya ile çakışması durumunda indirim tutarı daha büyük olan ödül karta yansıtılacaktır

Bu iki madde can sıkıcı

yani kısacası; kesinlikle parafüstü ile birleşmiyor mu, netleşse şu durum bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fussy

quote:

Orijinalden alıntı: bada38

ParafÜstü uygulaması, Paraf üyesi işyerlerinde bulunan Paraf POS’undan yapılacak harcamalarda geçerlidir.

ParafÜstü uygulaması başka bir indirim ödülü ile birleştirilemeyecek olup, uygulamanın farklı bir kampanya ile çakışması durumunda indirim tutarı daha büyük olan ödül karta yansıtılacaktır

Bu iki madde can sıkıcı

yani kısacası; kesinlikle parafüstü ile birleşmiyor mu, netleşse şu durum bi

Kesinlikle birleşmiyor değil. 100 TL puan veren kampanya tüm poslardan, parafüstü ise sadece paraf POS'larından yapılmalı.
    Yani 109,99 TL migrostan harcama yaparsanız her iki kampanyaya dahil olursunuz diye düşünüyorum. Migros paraf pos ve gıda'ya giriyor, 2 kampanyayı da sağlar.

• Ilk alisverisi yaptim paraf üstü 9 tl hemen msj geldi

• e ticaret alımları geçerli mi ? n11 gibi
  • internet alışverişleri dahil mi acaba ?
  • tırt kampanya ekside olanlar ancak kapatir fakat sureli olunca geri eksiye duserlermi bi ara bu konusuluyordu

parafly bitmistir artik bide sureli yapmislar kullanmiyorum parafi bende kapatirim yakinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofist67

Ilk alisverisi yaptim paraf üstü 9 tl hemen msj geldi

Halkbank posunu hangi markette buldun, günümüzün en büyük problemi carrefour dışında bulamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan69

e ticaret alımları geçerli mi ? n11 gibi

bu benim içinde önemli çünkü kampanya döneminde yurt dışındayım. internetten haledebilsek güzel olacak
  • Migroslarda da var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.