Şimdi Ara

ParafPara Yağmuru Kampanyası 100 TL(Paraf ve Parafly dahil-Puanlar süreli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
16
Favori
14.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bsn33

market harcamalarını 109.9 tl olarak yapmak lazım. 2 ayda 50 tl de paraüstü gelir

güzel fikir
  • İki kişilik te bana yer ayırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinmese nolurdu sanki..

Şimdi benim gibi bir miktar birikmiş puanı olan bunu kazansa bile sistem hangi puandan harcayacak ikilemine düşecek. Hele bir de önceki kazandığınız puanı kullanır sonra bunu kullanmadınız diye silerlerse diye hiç bulaşılmayacak bir kampanya olmuş.

Ama oran iyi
  • Arkadaşlar puanın ekside olması ne demek? Puan kullanırken bir nevi avans puan mı kullanılıyor nasıl oluyor?
  • -93 deydim ilaç gibi geldi kartı + çıkardımı elvada paraf sağolsun çok güzel günlerimiz olmuştu her fani gibi sonu geldi.
  • herkes eksideki avans puanlarını kapatmayı bekliyo kartları kapatmak için :)

halkbankası da belli ki daha akıllanmamış; hala süreli puan veriyo :)

süreli puan ancak araç kiralayanların işine yarar. başka da bişeye yaramaz. 100 puanla 1 gecelik otel rezervasyonu ancak yapılır.

yavaş yavaş bitiyor parafly .
  • Buna da şükür

• -380 tl'de idim.2-3 aydır puan kapatamıyordum bu ilaç gibi oldu.Teşekkürler paraffly.Kim ne dersi desin paraffly candır bence.Hangi banka ayda 20 tl avans puan veriyor.
  • parafly sessizliğini bozdu
  • Sonunda

• Güzel olmuş borçlar kapanacak

109.9 TL harcama fikri de iyi hiç düşünmemiştim.
  • Bu kampanya ile + ya çıkarız puanların silinmesi olmadı Napsam otel mi alsak :))
  • Her ay harcamalardan birini 159.99 tl yaparsanız, hem para üstü hem de aylık ispark ücretsiz otopark kampanyasından yararlanırsınız
  • İnternet alisverisleri dahil sanirim.

• ParafÜstü uygulaması, Paraf üyesi işyerlerinde bulunan Paraf POS’undan yapılacak harcamalarda geçerlidir.

ParafÜstü uygulaması başka bir indirim ödülü ile birleştirilemeyecek olup, uygulamanın farklı bir kampanya ile çakışması durumunda indirim tutarı daha büyük olan ödül karta yansıtılacaktır

Bu iki madde can sıkıcı
  • iyi oldu bu hem de baya iyi paraf posu şartı olmaması da çok güzel -500 deyiz daha
  • -465teydim ve 7 ay kalmisti avansi kapatmaya, ilac gibi geldi.

• -4.5'tayım. benim için bi anlamı yok kasımda yüklenip 10 gün sonra silinecek puanın.

zaten katsayı kuşa dönmüş, seyahat kartında süreli puan saçmalığı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

-4.5'tayım. benim için bi anlamı yok kasımda yüklenip 10 gün sonra silinecek puanın.

zaten katsayı kuşa dönmüş, seyahat kartında süreli puan saçmalığı nedir?

Kendi kendini bitirdi kart maalesef.

• Bekleme yapmayın em kotu 1 gun otel alırım. :)
    Yine de normal harcamam prensip meselesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.