Şimdi Ara

paragon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar oyunu bugun aldım yeniyim acemiyim expertde girdim season modda direk paragon pointeler nezaman gelmeye başlayacak 27 lvllim şuan ve oyunu alırken 12 euroya aldım yanında ros yoktu ros almayıp büyük bi hatamı yaptım acaba ? başka önerilerniz varsa dinliyorum

• burda yardım edecek kimse yokmu
  • RoS u mutlaka alman lazım dostum. Paragon kasarsın ama 70 lvl olamazsın, 70 lvl itemlerini kullanamazsın ve bunun gibi birçok özelliğe kavuşamazsın. Paragon a gelince 70 lvl olduktan sonra artık paragon kasmaya başlıyacaksın. Paragonun sonu yok ama mutlaka RoS ek paketini al en kısa sürede :)
  • Senzafiné kullanıcısına yanıt
    Teşşekür ettim peki biriyle parti kurmak için arkadşmı olmak gerekiyor çünki bugun birisi galiba direk oynuma girdiği tanımadığm birsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murt82

Teşşekür ettim peki biriyle parti kurmak için arkadşmı olmak gerekiyor çünki bugun birisi galiba direk oynuma girdiği tanımadığm birsi

Public game girersen başkaları oyununa girebilir, kişisel oyunda ise giremez onu oyun ekranındaki ayarlardan yapabilirsin.
  • İlk zamanlar ilişkideki flört zamanları gibi...
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murt82 kullanıcısına yanıt
    Yalnız gördüğüm kadarıyla kimse cevabı tam olarak vermemiş.
    Lvl 70 olmakla alakalı değil, ek paketsiz 60 lvl ulaştığında paragon exp gelmeye başlar, RoS alırsan 70 lvl olduğunda paragon lvl exp gelmeye başlar.
    Ayrıca 60 lvl sonrası paragon kastın diyelim, RoS aldığında bu sayı devreder ve 70 lvl olduğunda exp artmaya başlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.